FUCK YOU

jag säger som emma, fuck you ; D



look inside, look inside your tiny mind ..



HIGHER

idag är allt bättre. gick till skolan, fick tillbaka prov, tandläkare, lunch vid västersjön & nu är jag hemma. jag insåg att jag inte hinner med en skojakt idag så jag får skjuta upp det. nu har jag skickat iväg låtar tills ikväll, & nu ska jag bara bestämma outfit. sen åker jag iväg till emelie, fix & sånt & sen raka vägen ner till twin. syns på sliver ; )

BAD DAY

ingenting känns bra idag. humöret var på topp först, men när vi kom iväg från skolan blev jag på dåligt humör & allt kändes kasst. vi var & tittade på ett hus som mamma älskar & jag gillar det inte alls. det känns elakt att säga någonting, eftersom det är hennes beslut & hennes hus i slutändan ändå. hon vet vad jag tycker men jag känner mig elak. s k iiii t.

nu åker jag upp till ali & tjurar istället, han brukar stå ut ganska bra. imorgon blir nog en bra dag iallafall;

skola
tandläkare
skojakt
fix & snack hos emelie
middag @ twincity
förfest
sliver

HERRE HJÄLP MIG

jag tror allvarligt talat att allt ståhej runt balen är det största problemet & dilemmat jag någonsin haft. när man väl har date & sånt avklarat, ja då är det skoproblemet som tar upp all tid. jag har ingen aning om hur jag vill att skorna ska se ut. jo, aning har jag, men de går inte att få tag på. åh vilken ångest jag får!
men att ett sånthär problem är något av de största måste ju iallafall betyda att jag haft det relativt lätt hittills. det är ju positivt!

WE GONNA POST UP ON THE TOP SPOT

ali kom & plockade upp mig så åkte vi & hans gäng til idrottshuset & tittade på någon turnering högskolan hade. efter det handlade vi, & hämtade sushi. vi tryckte i oss massa, jag blev supertrött & var nära på att somna hos honom. men icke sa nicke, skola imorgon & då sover vi hemma. hrrmpf.

CLUTCH

ole, dole, doff ...

blå ..






rosa ..






svart ..





eller fjädrar .. ?





CHUNKY

det var sjukt segt att gå upp imorse. men jag kom iväg till skolan & vi hade marknadsföring. planerade in ytterligare två prov, känns ju superduperroligt. jag & eve åkte hem till mig, fixade med godiset sen gick vi & åt. linda bjöd på lunch, lyxigt värre. hem till mig igen, slappade framför tv:n & sen kom matilda & emma så fixade vi det sista med godiset. nu är det ute ur huset & tur är väl det för annars hade vi nog ätit upp allting.

GODNATT

godnatt ♥

ALLRIGHT

det blev en bra dag idag också. jag var hos mamma & jobbade till sju, sen tog jag en fika med boel, emelie, emmi, simon & boels kompis. det blev en snabbis bara, sen hämtade jag mamma från jobbet. nu har vi ätit kvällsmat & tittat på the closer, nu är det dags för disk & sen project runway.


RAAAP

jesus va mätt jag är. jag lyckades faktiskt med maten så nu är jag nöjd. provet gick superbra förresten. nu är det snart dags att åka upp till mamma & jobba, vi hörs nog därifrån.

RISE & SHINE

godmorgon! redan 10 °C ute & klockan är bara 08:35, så jag chansar på sol & värme idag. vi har bara organisation & ledarskap ( hoppas på att få tillbaka provet, pirrpirr ) & sen prov ( pirrpirr ) & sen slutar vi. jag ska laga lunch till mig & ali idag, sen upp till mamma & jobba. det får nog bli en kvällsfika i solen för jag behöver vara utomhus. hörs sen ♥


QUALITY

jag har ätit kvällsmat hemma för första gången på superlänge & det var såå gott. ägg, mackor, yoghurt & bäst av allt; varm choklad med grädde. nu är jag mätt & belåten & redo för sängen när som. först ska jag förhöra mig själv på det sista inför provet, men det känns som om det sitter!


MIN HELG

fredag vi hade två lektioner & de sista blev inställda så jag & linda gick runt på stan & åt lunch på waynes. jag fyndade en marinblå kjol på H&M för 79:-, superkap! vi åkte hem till linda, sen till mig, sen blev det after work på kock&bar's uteservering, så skönt. ali kom & vi åkte hem till honom, åt mat & mös & sen däckade jag till UFC.

lördag 07:30 ringde klockan, dusch, frukost sen åkte vi till lager & gbg. det var underbart väder jag & ali gav upp shoppingen ganska snabbt & satte oss på en uteservering resten av dagen. jag hittade iallafall en söt topp på topshop, en studentklänning & en plånbok ( till.. ). vi åt middag med gänget & sen åkte vi hemåt. stress stress stress sen hamnade vi på bojans fest. jag hade huvudvärk så det blev bara en snabbvisit, sen hem & sova.

söndag middag hos pappa & bara plugg. jag känner mig ganska säker på allt nu så jag tror det är dags för solning!

SÖTASTE

världens sötaste lapp?


I WANNA GET WITH YOU

idag har jag

sovit ut & vaknat av mig själv
hunnit äta en god frukost
fått tillbaka en rapport
förstått mig på finansiering & kalkylering
fikat i solen
jobbat hos mamma
ätit pizza
badat
& nu ska jag lägga mig & plugga religion.

SEX SAKER ATT SE FRAM EMOT

B's fest på lördag
klassfest nästa torsdag
spring inspiration 16 maj
balen 2 juni
studenten 12 juni
turkiet / marmaris 18 juni

& alla sjuka grejer som händer innan stundenten,
& alla sjuka grejer som händer efter studenten.
sommar sommar sommar nuuuu!!!

GOTTA GET THAT ..

nu är jag äntligen färdig, resten får faktiskt mamma ta hand om. nu är jag svinhungrig men vet inte vad jag är sugen på. pizza, pasta, sushi, thaimat.. åh va jobbigt det blev. jag orkar verkligen inte laga något. isåfall pasta med tomatsås. åååhhhh jag vet inte!!!!!

HURRY HURRY

åh vilket skönt väder det är idag, helt sjukt. sovmorgon till elva, religion & sen finansiering&kalkylering. jag & linda tog en fika på wayne's ute i solen & snacka om att det stekte. nu är jag på jobbet & jag har två månadsarbeten att göra & jag vill verkligen inte jobba i helgen. så nu blir det hurry hurry så jag blir klar med alla högar. hörs sen!

KLING

kling är dagens inspiration


BREAKFAST



jag lyckades med värsta frukosten idag!

BLA BLA BLAA

åååhh va tråkigt det är att plugga. det är iallafall inte det enda jag gjort idag, jag har ätit, ätit igen, fikat & pysslat. & pluggat. & drömt om smycken & skor. imorgon är det tisdag vilket betyder prov & möte. & lite andra grejer. vi hörs då, godnatt.


FRÖKEN TIDSOPTIMIST

ooh va tiden bara rinner iväg. nu måste jag iväg & fixa inför mötet imorgon, så det får bli en fika. pengarna bara försvinner, & mest på mat. det är väl det bästa iofs. jaja nu babblar jag, bråttom bråttom. puss!

PAUS

nu har det gått en timma & det är dags för paus emelie kommer hit strax & vi ska pyssla ihop en försenad present till boel. det ska bli så barnsligt som möjligt & vi kommer nog lyckas ganska bra :D

505

det blev en pasta på tiger, & nu är jag proppmätt. dags att göra lite kaffe & sätta igång med plugget. jag ska inte sätta mig framför varken tv:n eller datorn på flera timmar. eller åtminstånde en!


IT'S ALL BECAUSE OF YOU

jag borde plugga egentligen, men klockan är bara tolv & det finns inget värre än att plugga på tom mage. så något måste jag äta, hemma eller ute. vi får se :)

MIN HELG

fredag födelsedagsfrukost på sängen med kaffe & prinsesstårta. presentöppning & mys. åt lunch på casa grande där jag förälskat mig i deras pizza crudo! vi åkte till systemet & sen tillbaka till skolan. fikade med ali, hämtade mat & fixade mig hemma. försökte mig på att locka håret med värmespolar men de gick sådär, slutade med att håret var platt när jag kom hem på natten endå. folket kom & vi åt & drack & hade kul. vid tolv åkte vi ner till centrum & va där till två. fyllehungriga som vanligt så vi tog oss ner till donkan & åt. taxi hem & i sängen halv fyra, perfekt kväll!

lördag vaknade elva, städade hela lägenheten & de va inte lite. de låg strumpor på fönsterbrädet ( tania... ? ) sminkfläckar över hela badrummet ( emelie.. ? ), kläder på sängen ( alexis .. ? ) & grejer överallt. men de va lätt värt de :D vid två åkte vi ut till pappa där släkten va, & vi åt paella & babblade. jag & ali åkte hem till honom & han lagade vääärsta middagen med biff, friterad potatis & jensens sås. sjukt gott, & jag sov som en prinsessa sen :)

söndag födelsedagsfirandet var över & back to reality. mamma plockade upp mig hos ali så åkte vi & åt, sen jobbade vi. efter jobbet åkte jag hem, bytte om & sen tillbaka till ali. tittade på traditionella wipeout & åt maxmat. jag sov ännu bättre inatt & vaknade som en solstråle.

tack alla för allt ♥

MATVANOR

kall dryck loka päron
varm dryck vaniljlatte
alkoholhaltig dryck corona / bacardi pineapple
drink mojito
pålägg marmelad
grönsak paprika
frukt färska fikon
krydda grön curry
godis choklad
snacks grönsaker med tzatziki
yoghurt vitt té & persika
köttråvara lamm
ost getost
sallad grekisk
tårta prinsess
bakverk vaniljhjärtan
sås jensens favoritsås
glass mjukglass
snabbmat kebabrulle / pizza crudo
flingor loops
pizza crudo ( mozarella, parmaskinka & ruccola )
naturgodis/nötter yoghurtdoppade nötter
soppa mammas potatis / pappas fisksoppa
utländskt kök marockanskt / thailändskt
halstablett/tuggummi melontuggummi
äter inte lever / blodpudding
raw/medium/well done

MY B-DAY

födelsedagen blev jättelyckad, med massa fina presenter, gratulationer, god mat, fint folk & bra fest. de flesta bilderna är för snygga för att visas men här är några

 
  
   
 
  


tack brudar ♥

SJUTTONDE APRIL

imorgon:

födelsedagsfrukost med tårta
presentöppning
skola
lunch med mamma
alkoholfix
födelsedagsfika med baby
fixa håret & sminket & allt såntdär
förfest med grrrlsen
utgång ?

kommer bli superbra. sov gott!

LIKE A KID

det är konstigt att även om man fyller nitton så blir man supernyfiken när man vet att någon slår in presenter i köket. när jag var liten önskade jag mig alltid något, & den saken skulle lösa alla mina problem. fick man det var man överlycklig till nästa födelsedag & fick man det inte var man ledsen en vecka. nu är det nästan skitsamma. det handlar inte om otacksamhet utan om verklighet, att vad som helst gör en inte överlycklig längre. iallafall ingenting som går att slå in i ett paket. trots det vill jag springa in i köket & ta reda på vad mamma prasslar med. jag antar att barnet i mig fortfarande lever.

BREATHE SLOW

jag tog en paus från pluggandet så ali plockade upp mig & vi tog en fika på wayne's. vi använde en såndär "ta-två-för-en" grej men allt slutade med att vi lämnade en muffins & en kaffe. slöseri kallas det. nu är jag hemma & ska fortsätta pluggandet & tvättandet.
» jag har en feel-good känsla i hela kroppen & även om många saker känns konstiga & jobbiga just nu vet jag att allt kommer att bli bra, om inte en vecka så om tre år.


HEY SUGAR

bra dag idag! religionskunskapen gick snabbt & finansiering & kalkylering var mest flams & skrik, som vanligt. efter skolan mötte jag emelie på a6 & vi fixade lite, åt lunch & pratade. nu är jag hemma, jag måste tvätta & plugga, men en helg med bara mys & god mat väntar, så jag surar inte!

LET'S GO



dags för skola!

MORNING GLORY

idag vaknade jag i tid, thank god. jag är vrålhungrig, men det enda vi har i kylskåpet är massa kött, kyckling & läsk. vad har hänt? det får väl bli start & kaffe, eller bara kaffe. magen kurrar.

AMAZING


puss & godnatt ♥

FORGET IT.

jag vaknade tjugo i tio idag. crap. det enda jag missade i skolan var massa ståhej om vilka låtar vi ska springa ut till, det räckte med den tiden jag hann vara med, så en halvtimma mindre skadade inte. åt lunch på pastabageriet & fikade på vasas efteråt, sen tillbaka till skolan. sen åkte jag & ali till piren & åt glass, sen hem till honom, fixade med ansökningarna, sen åt vi på subway & sen teater. alltså, en dag med massa mat ute & bara massa bra grejer. imorgon är det torsdag med sovmorgon till elva & sen två lektioner. sista dagen som artonåring, men jag kommer inte sakna att vara arton faktiskt.

23:28







nu är jag sådär läskigt trött & seg i hela kroppen
& då finns det inget bättre än en säng.
för en gångs skull är det min egna
& det ska faktiskt bli skönt att sova ensam.
imorgon är det sovmorgon till tio,
så jag ska duscha & göra slut på alla bär
i en smoothie på morgonen. så är det alltid,
jag längtar till frukosten när jag somnar.
sov gott lovers.








MY LIFE BE LIKE


It's times like these that make me say,
lord if you see me please come my way.
leavin bread crumbs for when I stray
rely on sacrifice and the price you paid
feel me like a fingertip
( flow fingertip flow fingertip )
sometimes I fall, I slip
got a heartfelt desire be more like you
trying not to quench your fire by the things that I do




jag ler som en fjant varje gång jag hör denhär.




BRUNETTES


DIP IT DOWN LOW

åh vilken seg dag det har varit. mattelektion, massa tjatter på UF, snack om högskola, tv-tittande, ännu mera mat & nu är jag hemma. jag vet att det går någonting jättebra på tv men jag vet att om jag sätter mig där, är jag fast. nu när jag ska sova hemma igen måste jag flytta på de hundra klädesplaggen som ligger på sängen. och golvet. och stolen, bordet, under sängen och i massa påsar.

LIVE LIFE

jevlarr va trött jag är idag. igår var det både pay it forward & ballar av stål på kvällen så det blev läggdags ganska sent. det gjorde ont i hela kroppen att gå upp imorse. provet gick bra iallafall & nu är jag hemma. jag tänkte laga mat så jag måste promenera bort mot willys & köpa potatis. egentligen vill jag bara sova bort hela dagen.

2D0:

laga mat
mattelektion
träffa UF brudarna
städa rummet
anmäla mig till högskolan
sova sova sova

I'M OUT

nu tar jag med mig mitt magont upp till ali istället. plugget är nästan klart & där uppe får jag nog mer ro än vad jag får här. imorgon är det skola 0800, woho!

UNIVERSAL LANGUAGE

magen gör fortfarande ont. jag måste städa rummet. & sätta upp mina nya kakeldekorationer. & plugga klart. & måla naglarna, duscha, & packa skolväskan. jag vill ha hundra timmar per dygn & ett memorystick till hjärnan!

GOLDEN

nu tar jag en paus i pluggandet & promenerar bort till kaffepaus. paus på paus. uteservering. inte kaffe. magen har flippat ut. seee yaaaa!

& förresten, hur jävla söndertjatad är inte if i were a boy? jag tål den inte!

F A S H I O N

plagg som jag aldrig kommer bära, oavsett trendfaktor
skor med kilklack
regnjacka
magväska
vita leggins
leggins som byxor
stringbikini
utsvängda jeans
nätlinne
genomskinlig skjorta á blondinbella
nerdglasses
plagg med spetsiga/konstiga axlar

plagg som jag jag hatade innan men älskar idag

slitna leggins
höga stövlar
mönstrade långklänningar
ankelboots
byxor med hög midja
leopardmönstrat ( i normal mängd )
kavajen
spets
pajlettjackor
färgade klackar

plagg jag alltid kommer bära, oavsett trendfaktor
stuprörsjeans
skinnjacka
vita basic linnen
en varm dunjacka på vintern
vita tygskor
mjukisbyxor
oversize-koftor







MURDA WAISTLINE

hey folket. senaste dagarna har bestått av fint väder, magont, mys, mat & segande. imorgon börjar verkligheten direkt med affärsjuridiksprov, så jag gick upp 0830 idag för att plugga, eftersom jag prioriterat bort det heeela lovet. massa sömn har jag fått iallafall, så nu kan jag satsa fullt de närmaste veckorna. nu måste jag börja pluggandet, hörs sen!


ME&YOU

klaaaart!
nu ska jag iväg till världens bästa emelie & fika på balkongen & njuta av solen. nu känns det ganska otroligt att snön skulle kunna komma tillbaka, men man vet aldrig. det är bara att hålla tummarna & njuta så gott det går.
det känns som om jag måste få lite plugg gjort idag också, men klockan är sjukt nog bara ett så det hinner jag nog.
puss på er.


HEYHEYHEY

gissa vem som gick upp 0612 idag? jag! jag åkte hem & sov vidare iofs, men nu är jag uppe hos mamma & ska jobba lite. solen skiner idag så jag hoppas på en fika efter jobbet, men ikväll blir det lugnt, & imorgon också. bara dega hemma & äta mig fet!

HOMEWIFE

efter tre timmars väntande kom mamma & hämtade mig. som plåster på såren fick jag pasta med pesto & parmaskinka, mummma. nu är jag själv hos ali igen, så jag tänkte plugga & göra muffins. hemmafru-symptomenbörjar smyga sig på, men det är ingen som klagar. vi får hålla tummarna att det inte landar någon makaron i muffinsarna denna gången ;)

VIRTUAL DIVA

ååh vilken seg dag. efter konserten igår var jag supertrött, så trött så jag somnade i soffan. imorse vaknade vi vid elva, jag gjorde scones & sen somnade vi om. nu är ali i skolan & jag väntar på mamma, & jag har väntat sen ett. snart ger jag upp & somnar igen. eller så spelar jag xbox. eller städar. eller rotar bland alla saker. eller somnar.

CATCHUP

kort & gott så var malmö skitkul. vi festade, shoppade, åt, sov, åt igen, åkte runt, tittade på film, sprang runt i massa affärer & bara va. pengarna försvann på ingenting, men det var det värt. maten i malmö är hundra gånger godare än här i jönköping, & alltid billigare. då förstår ni nog varför jag trivdes så bra :D skönt folk & underbart väder gjorde allt perfekt!

DAYDREAMING

nu är vi tillbaka! egentligen kom vi hem igår, men jag hade sån sjuk huvudvärk så det räknas knappt. idag har jag sovit bort hela dagen & ätit kebabrulle, & nu är det dags för ken uppe i ö-haga. det får bli ordentligt bloggande någon annan dag, puss.

12:23

det är lika fint väder idag också, blir man lycklig eller vad? nu har jag lämnat in rapporten till skolan & nu ska jag packa, bränna cd & sen blir det nog fika eller lunch. klockan fyra slutar emelie & då bär det iväg mot malmoe & massa shopping & god mat & fest & sol!

POWER

åååhhhhh va långtråkigt jobb kan vara ibland. jag vill hem!

PANCAKES & SUNSHINE

dagen började bra med perfekta amerikanska pannkakor med chokladsås, honung & banan. supergott var det, & jag var mätt i fyra timmar efteråt. i skolan var det degigt som vanligt, redovisning på religionslektionen & sen snack om studenten på fin&kalk lektionen. läraren gav upp när han såg oss planera lakanen så han gav oss hela lektionen till att snacka, precis vad som behövdes. efter skolan träffade jag pappa & åt, & nu är jag på mammas jobb. det blir en tight dag idag, men imorgon börjar lovet!

ÅHLENS





SOL SOL SOL

jääävlar vilket väder. jag blir helt lycklig! provet gick sådär, jag satt bara en timma & det säger väl ganska mycket. efter skolan åkte jag upp till mamma & nu har jag jobbat sen tio. vi har ätit lunch också, & jag har blivit lurad. varant ringde & sa att han testat philip på anabola & att det var positivt. jag nappade direkt & var nära på att explodera av ilska påväg upp hit. han bad mig prata med mamma om det, hon visste självklart att de drev med mig & philip hade bett henne spela med, men det kunde hon inte. hon asgarvade så fort hon såg mig. april april. nu ska jag till a6 & vänta på alibaba, sen är jag ledig!

RSS 2.0