SISTA DAGEN

jaha. sista dagen på 2008. det känns väl sådär antar jag, har jag gjort det som måste göras under ett år? förtjänar jag att hoppa in i ett nytt helt plötsligt?

idag blir det stress


1100 - 1200 städa lägenheten efter igår
1200 - 1745 jobba på donkan
1800 - 2000 lite förfest & hinna med hår, naglar & smink.
2000 ~ 2200 middag på pallas
2200 - resten av natten är ett ?, stressande men kul endå. tror jag..

NEED A SOLDIER

oj här sover vi länge!

halva dagen är borta så nu blir det stress. egentligen vill jag bara stanna hemma & fylla min telefon med massa musik men jag får skylla mig själv som sover bort halva dagen.
lunch på jensen's blir det, sen lite koll på stan & sånt. planerna för imorgon måste smidas också. känns som om nyårsafton är hundra år bort, men det vet vi ju alla att riktigt så är det inte.


RIGHT TEMPERATURE

klar!

nu ska jag iväg & fixa massa, vi hörs senare!

lyssna : t.i ft. justin - dead and gone

SOUL

min mobil har krånglat både igår & idag så jag fick nog. jag & mamma åkte & köpte en ny, denna fina blev det;



nu har jag några gratistimmar att jobba här hos mamma, det blir surt men en ny telefon har jag iallafall!

dags att fortsätta arbetet, sen blir det att tvätta bilen & möta emelieoboel.

FLIPP

jag får flipp! nu drar jag fanimig iväg & köper en ny telefon. later!

2008

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? oh yes oh yes
2. höll du några av dina nyårslöften? jag hade bara ett - körkortet. & det fixade jag!
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nope, men på smällen!
4. är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? trygghet & mer äventyr
5. vad var din största framgång 2008? måste nog vara matte C. jag fick för mig att jag var sämst på matte. bäst är jag int men jag kan om jag vill. att jag gav mig in på det förvånade mig själv. jag vet inte slutbetyget än, men jag har gjort ett försök & det blir nog som jag vill tillslut.
6. vad spenderade du mest pengar på? kläder. det är hemskt hur mycket onödiga pengar som hänger i garderoben.
7. vad önskar du att du gjort mer? tänkt på mig själv
8. vad önskar du att du gjort mindre? förväntat mig alldeles för mycket av andra människor
9. hur tillbringar du nyår? middag med gänget först, sen vet vi inte. spännande & ångest på samma gång?
10. vem saknade du? saknar många. vänner jag glidit ifrån & sen är det svårt att ta upp samma kontakt igen.
11. finns det någonting du ångrar med 2008? jag tror jag lärt mig mer detta året än något annat. allt jag gråtit över har gjort mig klokare & så är det med allt. det finns ingenting jag gjort 2008 som gjort mig svagare eller olyckligare.
12. vilken del av 2008 var bäst? de sista månaderna. jag har umgåtts med de jag vill & varit helt oberoende. kommit närmare pappa & åkt på weekend-resor & haft skitkul.
13. hur tror du 2009 blir i sin helhet? förvirrande. jag vet att det kommer bli en jätteomställning att sluta gymnasiet. jag hoppas att jag är stark nog att flytta ifrån jönköping & börja plugga. jag ska kämpa för att jag ska må bra - med högskola eller utan. det blir som det blir, så länge jag mår bra så är jag nöjd!

ONLY YOURS

godmorgon ♥ klockan är alldeles för lite efter att ha lagt sig så sent, men mamma behöver hjälp med jobb & jag är snäll. hörs på jobbet!

TIME FOR SLEEP?

du vet att det är dags att sova när de sämsta skämten någonsin ploppar upp på msn;

Glavas den seriöse // säger:
har d hört om pannkakorna som gick över vägen o tappade sylten
amina. heartless säger:
neee
Glavas den seriöse // säger: nu har du det
Glavas den seriöse // säger: hahahah
amina. heartless säger: hahhhahahaha

ALL MINE



smycken från glitter, 30 :-, 40 :- & 30 :-



trosor från gina, 29.50 :-



top från h&m, 99 :-



smycken från gina, 39.50 :- & 34.50 :-



lösögonfransar, lim, ansiktscreme & sminkborttagning



mysigaste koftan från bikbok, 250 :-



oversize kavaj från h&m, 199 :-



svarta svintighta jeans från bikbok, 299 :-



kofta från zara, 199 :-

oså lite presenter från marocko




4 kg ansiktsmasksleragrejs, love it!



massa smycken & grejs, finfint.

dags att rensa ut det gamla nu kanske?!








GONE CRAZY

malmö är paradiset! god mat överallt, massa shopping, massa babes & tjocka släkten är med. mellandagsrean var craaazy, inne på gina såg det ut som ett bombnedslag. jag har iallafall fått med mig lite snyggt ifrån zara, h&m, bikbok & lite till. imorgon blir det påfyllning i center syd innan vi beger oss hemåt. grabbarna har det livat hemma så det blir nog ingen fröjd att komma hem imorgon. men men, hörs då!

HANGOVER

idag mår jag skit. jag vet inte hur jag överlevde juldagen. det jag kommer ihåg är iallafall att jag hade roligt & att varenda kotte var ute. nuff said.

nu bär det av till malmö, hemma igen på söndag. mellandagsrean, here we come!

JULDAGEN

julafton blev skitrolig tillslut. efter många om & men fick vi lämna lägenheten & för första gången i våra liv åka iväg på julafton. vi drog med oss massa folk & åkte ut till stugan. det slutade med att iallafall jag hade skitroligt & alla andra skrattade tills de fick ont i magen så jag antar att alla hade kul. kl 2 åkte vi hemåt & jag däckade direkt.

nu ska jag & philip åka tillbaka & städa. för idag kommer pappa hem
kl 4 ska jag åka till gbg & hämta honom, så jag hinner precis äta massa julmat & mysa med släkten.

jag har höga förväntningar på ikväll - juldagen sägs ju vara dagen D om man ska gå ut. jag har aldrig varit ute på juldagen innan eftersom mamma håller hårt på traditionerna & på julen ska man vara med släkten. men nu är jag 18 & they can't stop me! ;)

XMAS

det är nog lite mysigt med julen ändå. jag vaknade kl 10 av en förväntansfull noah som tvingade mig upp. öppnade alla presenter & åt julfrukost. åt ännu mer, sov lite till & nu har vi ätit ännu mer. det är nog det bästa med julen - all mat. & att bara vara hemma med familjen & inte göra någonting.


BLANK

jag funderar starkt på att vara uppe tills familjen vaknar, äta frukost, öppna julklappar & sen däcka. sova hela julafton & vakna upp på juldagen. strunta i allt. skita i allt. pissa snett på allt. ge upp allt. jag spottar på allt.

för lite mat på för många timmar känner jag. jag kommer aldrig lära mig mitt system, detta med hög ämnesomsättning är pain in the ass eftersom jag blir såååå kinkig utan mat. men jag har anledning nu. fuck it.

god jävla jul förresten.

IT'S LIKE TEN THOUSAND SPOONS WHEN ALL YOU NEED IS A KNIFE

godmorgon. såhär trött har jag inte varit på länge, chefanna ringde & väckte mig kl 10 & det var konstigt nog svårt att somna om. nu har jag lite bråttom om jag ska få något gjort idag, eftersom jag gick med på att börja en timma tidigare. gaaad, i need sleep.

POKERFACE

det blev nästan en timmas övertid idag. hate it. vi slog rekord idag & sålde för dubbelt så mycket som var planerat nästan varje timma. visst, skitkul men det gör ju att vi stängare får sluta senare.
det blir jobb imorgon också men bara 16-20. jag trodde chefen skulle börja lipa så det va lika bra att hoppa in.

innan jobbet imorgon ska jag ge julklappsshoppingen ett nytt försök. det blev inte mycket med det idag men imorgon är sista chansen & jag är bra på sista chanser.



night night ♥

OFF TO WORK

nu är det dags för jobb, sen är jag ledig till nyårsafton. det blir nog en lugn kväll, skönt folk som jobbar & folk är fattiga idag, så det blir nog mest garv & fjanteri på jobbet, bäst så. nu drar jag, love ya.



RISE & SHINE

godmorgon. för lite sömn inatt & gud va roligt när jag ska jobba. idag blir det 16-01 & sen direkt hem till sängen. julafton i övermorgon, panic panic. nu ska jag in i duschen & sen ner till stan. fixa något med simon, hämta ut biljetterna till nyår, köpa något litet till mamma & sen jobb. jobb. det tillomed låter hemskt.





"har jag någonting i näsan?" "har jag någonting på tungan?"

CIAO

nu åker jag & äter med lillebrorsan. det enda sällskapet jag vill ta del av just nu. ciao!


GÖTEBORG

fredag
efter många om & men så åkte vi, kom fram vid fyra & checkade in. rummen va skitfina & hotellet hade lämnat vin & massa gott till oss, överraskade? yes.
vi gick ner på stan & boel köpte sina efterlängtade skor. vi gick & åt & sen gick vi tillbaka till hotellet. simon hade fixat så vi var med på gästlistan till blvd, & det skulle vara värsta grejen där så det fick bli planen. först gick vi förbi chez moi där det inte fanns någonstans att sitta men det var billigt, så visst. vi var där i mindre än en timma & sen gick vi till blvd. det var feeetaste kön så vi trängde in oss i mitten. trögaste var att de hade gästlistan & de vanliga i samma kö, vadfan?! hamnade bredvid såna fjortisar som "kände darin" & var helt desperata. vi trängdes & knuffades & klämdes i en halvtimma & en meter innan ingången säger vakterna "gästlistan gäller inte längre & det är 20". jaha. vi gick därifrån & träffade emelies kompisar. de ville till "något lugnt ställe" & det ville ju inte vi. blev en promenad bort mot trädgår'n & där stannade vi ett tag. jag & linda gick till burgerking & åt, sen gick vi till hotellrummet & slappade istället. däckade vid 4 & försov mig till frukosten.

lördag
frukostbuffén var supergod som vanligt. bakis & ofräscha plockade vi på oss för mycket denna gången också. vi gick ner till relaxen & badade & bastade, underbart. efter det mådde iallafall jag bättre så vi tog bilen till femmanhuset efter en stund. det värsta var ändå när vi hade varit nere vid relaxen, man behövde kort för att kunna åka hiss. eftersom det var utcheckning kl 12 & klockan var 10 över så funkade inte våra kort, & där stod vi i badhanduk & var dyblöta. ok, vad fan gör vi?! vi stod i receptionen & droppade, emelie fick snacka till sig nya kort & vi kom upp till hotellrummet. där upptäcker vi att min kamera är borta så det blir ett helt projekt att hitta den. det visade sig att vi hade glömt den vid duschen nere i relaxen, smart! vi packade & åkte iväg. vi åt den godaste bakismaten någonsin & mådde ännu sämre efter det. jag körde fel & fick panik & fick vända & grejer. alla somnade i bilen så jag satt & sjöng själv. sen vaknade alla & det blev ett jävla liv i bilen. men kul va det :D

 

1 fresh!
2 hälften av korten är halva?
3 jag tror jag fick en läppglanspuss av emelie
4 boel goes diva
5 båda goes diva
6 alla ska posa men misslyckas
7 "silence, I KILL YOU!"
8 nyktra!
9 ja, hälften av korten är halva
10 boels blondinbella smile!
11 hahaha
12 ännu ett halvt kort, men boel är söööt
13 älskling
14 jag är grym fotograf mhm!
15 haha så snygga dagen efter
16 bakismat är livet!

SURVIVED

vi överlevde göteborgsresan!

det blir bilder & info om resan imorgon, nu bär det iväg till bongo!

NU DRAR VI

bikinin är packad! + lite till som vanligt, förmodligen bara onödiga grejer. men, nu drar vi iallafall!

de fyra brudarna & simon. ♥

"kicka ass i göteborg"

DET VAR EN GÅNG

det var en gång en snigel som blev jagad av en polis

SET & DONE

nu har jag packat väskan & ett problem återstår - att stänga den. tough shit!



mami & jag, solbrända & fräscha

BÄSTA

peter men börja jobba hos oss på a6 istället
jag nee börja jobba hos oss
peter ne sjuka människor fan
jag ska du säga, ni har värsta sminkmonsterna
peter men det är insidan som räknas, köket!

ok, beviset på att jag är arbetsskadad & övertrött. nu ska jag börja packa!

THIS BEAT IS SICK

imorgon blir det göteborg! vi tar pappas lilla skrutt så det är ett under om vi kommer fram, håll tummarna!
det kommer bli massa relax, massa skratt, massa dans, massa goda drinkar, massa nytt folk & allt med de knäppaste människorna jag känner, kommer bli perfekt!



jag kommer äta upp mig själv om jag glömmer bikini!

I SAID BRR

det är svinkallt ute. huwa!
en halvtimmas promenad klarade jag av, inga kommentarer om det nej.
nu blir det gränsbevakarna australien i en timma, efter det är ett frågetecken.

OUT FOR A WALK

håll andan allihoppa, jag ska ut på promenad!

IN LOVE

jag & linda åkte till utförsäljningen idag efter skolan & jag blev kär. på riktigt. den blir finare & finare för varje gång jag tittar på den. trots utförsäljning så sved det i min tomma plånbok, men jag skiter i! den är gigantisk & söt som fasen. mm makes me happiiii!


I'M AWAKE

woho, jag vaknade! sista dagen i skolan för detta året, feels good i tell ya. idag ska jag hitta julklappar till mamma & noah!

nu ska jag iväg till linda & sen är det skola. filosofi, rättskunskap & prov. no big deal.
mår bra idag, should'nt do - but i do!

JAG GÅR I IDE!

nu går jag i ide. ses nästa år!

hm, i wish. imorgon är det prov som gäller. inte pluggat något, inte något! men jag tror att kunskaperna från mammas jobb kommer rädda mig ur denna knipan.
nu ska jag gnugga sönder mitt ansikte & sen pallra mig till sängen. det blir TV3 all night long, vilket liv.

LIGHTS WILL GUIDE YOU

jag & linda har gjort klart alla diagram nu, sista sekund som vanligt men ingen är förvånad antar jag. en dag kvar i skolan & jag är nog gladast av alla.

innan året är slut ska jag
åka till göteborg & ha skitkul
ha en lugn nyår
åka till malmö & gå loss på mellandagsrean
hämta pappa på flygplatsen = nykter juldag?
ha en mysig julafton
få bort min äckliga magkänsla

so amazin'

goddag. nu tar jag mitt pick&pack & åker ut till stugan.

DON'T ASK

fråga mig inte vad jag gör uppe för jag vet inte. jag vet inte. det är mitt svar på alla frågor just nu. det finns så mycket jag vill men är rädd för. jag är rädd för att ta för mig, rädd för att ångra mig, rädd för att må dåligt & rädd för att förlora något. det gäller allt just nu, allt! ska bli så skönt med lov så att man slipper ha jobbiga deadlines & ansvar. jobba ska jag inte heller göra särskilt mycket, det är ju bra det. men kommer det att få mig att må bättre? kommer det ge mig klarhet? knappast. ärliga svar är allt jag vill ha. inga bakvägar, inga konstiga avslut, inga konstiga signaler utan rakt på.
fan.

I LIKE THE WAY SHE DO IT

mamma luras & frågar om jag vill ha starkglögg - äääven om hon vet att jag ska iväg med bilen. testar min ansvarsfulla sida maybe?

nu ska jag iväg till linda & sen tanka. haaatar att lägga ut pengar på bensin, för jag vet att jag bara glider runt endå, åker ju bara till skolan & hem men det blir lite mer ibland, poff så lyser gula lampan. life's hard!

KNOCK IT OFF

jesus va trött jag är. gick till skolan & hade matte, åkte hem & bara satt. therese & linda kom förbi, sen boel & simon. på fredag blir det göteborg!
alla gick & jag somnade. vaknade nyss & väntar på indisk mat från mami.
jag tror jag tagit ut lovet i förväg ( som alltid ). jag är så seg & trött & har ingen motivation till något. den berömda vinterdepressionen maybe?


MORNIN'

goodmorning sunshine.börjar kvart i ett & livet känns därmed jävligt nödvändigt just nu. jag vet inte vad jag behöver, men något är det! frukost kanske? kaffe? en dusch?

FUCK ALL 'YALL


DOIN' IT FOR THE FAME

nu har vi varit ute i stugan & vattnat blommorna & allt såntdär. plockade upp en kebabrulle på vägen hem, det var underbart så länge det varande men nu mår jag illa i magen igen.
det är dags för diskning nu!

RAAAP

linda har tryckt i mig en halv kebabrulle, gissa om jag gillar henne eller?!

PLAYLIST

akon right now ( na na na )
50 cent get up
kanye west heartless
chris brown I wanna be
lady gaga pokerface
kat deluna am I dreaming
leona lewis forgive me
pcd hate this part right here ()
beyonce single ladies
j holiday & trey songz bed
nas hiphop is dead
lloyd banks if u so gangsta
lil wayne pussy, money, weed
kanye west love lockdown
usher this ain't sex
t.i whatever you like

oväntat?

försov mig imorse. mamma påstår att hon har väckt mig men jag har inget minne av det alls. kan bero på att jag var stendäckad.
chefen ringde som tur var & väckte mig. inte i det syftet men jag vaknade iallafall. hann precis till skolan i tid & gjorde redovisningen. slutade efter det & åkte hem till mig. nu har jag & linda ätit scones & nu ska vi vila. need some sleep. vi ska göra lite arbeten & sen städa. jag måste ut till stugan också. & diska. men det är några senare problem.

ONLY YOU



det blev lite sent ikväll känns det som.
känns konstigt men endå inte. we'll see.
nu ska jag göra svenskan iallafall,
wish me luck.
kommer somna imorgon,
men i don't mind!

DONE

jobbet klart. nu ska jag hoppa in i duschen, then i'm out!

BACK IN THE DAYS


NEED SOMETHING



hälften av jobbet är klart.
hälften av jobbet är kvar.
mår dåligt i magen.
i think too much.
jag ska lyssna på musik,
& inte tänka alls.

TOPSHOP

önskelista 081214

1 bandeau dress den perfekta färgen. jag behöver verkligen en bekväm, snygg klänning.
2 leather fold over purse älskar den. färgen är rolig & det är den snyggaste modellen.
3 chiffon frill dress tillsammans med ett par höga klackar, som en smäck
4 cornelli tulip tunic vanlig men inte tråkig. snyggare mönster än de andra liknande
5 knitted beetroot poncho åh. färgen ser sååå mysig ut. modellen är skitsnygg
6 full skirted trench coat den perfekta trenchen! ett måste till våren.
7 safara peeptoe mmmm... flawless
8 seamed pencil skirt jag har en kärlek till höga kjolar & den här är den snyggaste jag sett
9 tails blazer jag har en blå men behöver en svart. den här är klassisk & snygg. love it!
10 twist front drape side tunic basic men ändå skitsnygg. gillar banden. gillar allt.
11 spray pushlock clutch ta bort banden & den blir skitsnygg. s k i t s n y g g
12 petite lace cami jag blir glad bara av att titta på den. som en dröm.





CAN'T BUY CLASS

goodmornin'.
pappa ringde & väckte mig idag ♥ första söndagen på skitlänge som vi inte äter med honom. det känns konstigt men jag har massa annat att göra endå.
först ska jag jobba lite här hemifrån, skicka fakturor & ringa runt. sen måste måste jag städa mitt rum, det är katastrof där inne just nu. inget jobb på donken idag, tack&lov. idag ska jag bara vara hemma & göra nytta.


saturday night

dagen har varit lugn & skön. simon kom förbi & tittade på the hills med mig. han har blivit hillsad & hatar spencer lika mycket som jag & emelie gör. such a biatch!
jag & emelie typ våldgästade simons middag & blev övermätta. sen åkte vi till emelie & spelade alias, simon & emelies mamma sopade banan med mig & emelie, det kunde man ju inte ana.
jag åkte till jobbet kl nio. en man kort & ni kan ju gissa resten. kom därifrån kl halv två, åkte till emelie, åt världens grymmaste kladdkaka & sen körde jag hem resten av klicken. nu är jag hemma & luktar mat, så jag sover i vardagsrummet idag igen. efter allt jobb & alla utekvällar sover jag mer här än i mitt rum. like it!

unwritten

vad vaknar man till om inte the hills? ska jobba hos mamma idag men hon åkte på kundbesök först. good for me! nu ska jag ligga & njuta av gamla the hills avsnitt & försöka vakna. jag är fortfarande i obalans efter onsdagsnatt, jag är en liten fis!

helt otroligt

sjuuukt vilken dag det har varit! åkte & hämtade emelie & boel, åkte hem till emelie & bokade hotellrum, sen till hennes farmor&farfar lite snabbt. åkte & lämnade henne, åkte till simon, åkte till a6, åkte till stan, åkte till emelie, åkte till mig, hämtade emelie, åkte till hva, köpte kebabrulle, åkte till emelie, åkte till festen, åkte till simon, åkte till centrum & nu är jag hemma. hade jävligt kul under tiden men satan va mycket bilåkning det har varit - praktiskt taget suttit i bilen sen halv tolv. sjukt. vi skulle vara nyktra men vi åkte hem till simon & kunde inte motstå. hmm?! lämnade bilen & fick skjuts, smidigt!

nu är det iallafall bokat - på fredag åker emelie, boel, simon, linda & jag till gbg. det kommer att bli livsfarligt!

thank god it's friday

jisses va trött jag är. bilturen igår gick bra men det slog hårt på mig imorse. jag kunde verkligen inte gå upp :| vaknade nu & har missat skolan, smart av mig. nu har jag klunkat kaffe & hoppas jag återställs snart.
nu ska jag ner till stan & vi ska fixa det sista för ikväll. kommer bli sån succé! ;)

piece of words

jag har tänk lite & helt plötsligt blivit vettig.

inatt ska jag köra pappa & jag kommer inte sura.

jag har bestämt mig för att rota i garderoben & hitta något tills på fredag. jag ska spara pengarna till göteborgsresan nästa helg istället, känns lite bättre att ha roligt där än att ha en fancy dress på centrum.

jag skiter också i provet imorgon & gör det vid nästa provtillfälle som de andra vettiga människorna i min klass tänkt att göra.

sen ska jag inte försöka få bort tiden på lördag utan jobba fyra timmar istället för nio. blir lite pengar & jag slipper tjata på någon annan.

jag ska sluta grubbla på saker jag inte kan göra någonting åt. folk har alltid gjort & kommer alltid göra som de vill, spelar ingen roll vad jag tycker eller vill. jag ska sluta förvänta mig saker av folk & sluta ge till de som inte förtjänar det. jag ska tänka på mig lika mycket som andra tänker på sig själva.


BOB DYLAN

gissa vilka som har biljetter till bob dylan?! vi vi vi!



you're my disease

nu mår jag dåligt igen. ont i huvudet, fötterna, kroppen & jag är jättetrött. det är värsta snöstormen ute så tre timmar i en bil inatt lockar inte direkt. hittade ingen klänning idag. jag känner mig inte pigg på något just nu. inte något.

icecold!

36.3! woho, idag ska jag ut i verkligheten!
något som är skumt är att min hals gör sjuuukt ont. så ont så det hugger varje gång jag sväljer eller gäspar. nu dricker jag kokande te för att det ska gå över & det börjar bli bättre. det är faktiskt strunt samma.

idag skola 1150 - 1500, hitta en klänning, åka till jobbet & få bort en tid sen hem & plugga.
torsdag 0300 köra pappa till göteborg, skola 0840 ~ 1200, prov, sova!
fredag skola 0800 - 1100, 2000 glitter&glamour på centrum


åtta

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram: sex & the city, miami inc, desperate housewives, dragons den, greys anatomy, medium, prison break, las vegas

8 saker jag gjorde igår: tittade på tv, hostade, pratade i telefon, åt pasta, åt alvedon, sov, svettades, frös

8 favoritrestauranger: true thai, pasta bageriet, sushi bar, jensen's, indiska på klostergatan, libanesiska på smedjegatan, el padrino & chili thai

8 saker på min önskelista: skinnjacka, photoshop, utomlandsresa, gojane-skor, smycken, att alla i min närhet förblir friska, lyxigt överkast & ett lugnt jullov.

utmanar: den som vill!

night night " "

can't sleep

jag måste måste bli frisk imorgon. inget snack om saken. jag är en mammasflicka som inte vågar göra något annat än det mamma säger & hon tycker inte att jag ska gå imorgon. därför måste jag visa henne en termometer som visar 36.7 imorgon, högst! jag måste få reda på matteprovet, på svenskaprovet, jag måste hitta en klänning, jag måste köra pappa & jag måste göra klart svenskan & sola. imorgon. onsdag är det imorgon va?! två dagar har gått & jag har bara lämnat lägenheten för ica. förstår ni depressionen??!

jag kan inte sova nu heller. herrejävlar detta är inte min vecka. jag är lycklig ändå & jag börjar bli van vid det. feels great men jag behöver fortfarande sova. tacka schemaläggaren för sovmorgonen till kl tolv imorgon!

true colors

imorgon får det fanimig bli lite action. nu räcker det med slapp & sömn & tv-tittande för detta året. jag måste plugga, jag måste hitta en klänning, jag måste köra pappa till göteborg, jag måste ta reda på massa provresultat, jag måste hitta någon som vill jobba - allt innan lördag. gonna be tough! jag har inte tagit en enda alvedon sen kl. åtta imorse, febern är inte ens tillbaka! jag ska inte ropa hej, jag vet. men jag vill inte vara hemma mera & man ska ju vara positiv?
nu är det ugly betty & sen desperate housewives!



2008

jag fyllde 18
vi blev äldst på ED
jag skaffade facebook
jag har inte tappat bort varken mobil eller nycklar
jag tog körkort
jag tog förnuftet till fånga & gav mig in på matte C
vi åkte till marocko & träffade släkten för första gången på 15 år
jag upptäckte locktången
sex and the city-filmen tog mig med storm
jag blev singel
jag gick upp i vikt
jag blev som besatt av the hills
inga hål i tänderna
vi åkte till turkiet
jag bröt mitt träningslöfte än en gång
jag höll mitt enda nyårslöfte - körkortet
vi renoverade hela lägenheten
jag höll hårt i stuprören
jag struntade i hela idol-hysterin

jewellery


allt kommer från asos

chili

jag & pappa gör alltid samma misstag när vi lagar mat. det ska vara så starkt som möjligt varje gång & därför köper vi röd chili.
pappa ska vi ha hela chilin?
jag jag vet inte..
pappa ( smakar ) hmm.. ne den är inte stark. ta hela!
jag säkert?
pappa ja den var inte stark, ta hela!
jag ok..

( två min senare, när allt ligger i grytan )
pappa helvete va stark den var!!!!!


obsessed


jag vill också!



jag vill också åka till fez på torsdag!

hate it

jag vaknade lika sjuk idag med. 38.3 °C, det svider i hela kroppen! men efter två alvedon ligger jag nere på 36.5 °C igen. jag vet att det bara är alvedonens förtjänst så jag vågar inte gå till skolan eller någonting annat idag. börjar få panik av att bara sitta hemma när det är så mycket jag borde göra.

UF-tjejerna ringde nyss & de har fått iväg allt julgodis! good news i tell ya! nu behöver vi inte oroa oss för det iallafall.
& snart kommer pappa med lunch till oss. jag är sjukt hungrig men vet inte vad jag är sugen på. något som gör mig frisk maybe?

finito

mamma kom hem med världens godaste glass, cosmo & solo, youghurt & onyttigt bröd. blir jag inte frisk imorgon är det något fel!

jag har ångest för att missa något. jag brukar aldrig bli såhär sjuk, lite ont i halsen & sånt klarar jag men feber har jag kanske en gång var tredje år. imorgon har vi matte & jag hoppas att vi bara går igenom provet så jag inte missar något. det är ju det sista som behövs just nu.

rewind

jag är helt slut. pappa kom hit med mat & så diskade han åt mig. så snällt så.. ♥
jag har sovit en massa men är fortfarande trött. efter två alvedon mår jag mycket bättre tack o lov. tittat på oprah, rachel ray & ellen, samma sak varje gång man är sjuk?

fyyyy faaaaaaaan

såhär dåligt har jag inte mått på lääänge. kom hem från pappa igår & va skittrött i hela kroppen & hade ont överallt. men ingen feber.
inatt kunde jag inte sova någonting, haft konstiga drömmar, vaknat & somnat, vaknat & somnat. vaknade med 38.5 graders feber idag, nu har jag sovit & tagit alvedon. det känns som om det är dags att vakna till men jag har ingen ork till något. bäst att jag blir frisk idag, annars blir det jobbigt.

is that money in your pocket, or u just happy to see me?

sovit för länge idag igen. vad ska man säga? oooops.
vaknade med ont i halsen & ont i kroppen. men nu är helgen över & som jag sagt innan, mina veckor är som helger & tvärtom. hatar livet som arbetare! ;)

men idag är jag ledig så jag ska bara ta det lugnt. äta massa god mat hos pappa med farbror & sen bara njuta av ledigheten. inget plugg att göra, känns konstigt. nu ska jag vakna tänkte jag. see ya


justin bobby



jag tror jag hade haft ännu svårare än vad audrina har med att säga nej till justin.
för hur fasen ska man kunna tacka nej till en sånhär pudding??!

f*cking disgusting!

fy fan rätt ut sagt va äcklig jag känner mig. tänk er blöta pommes, blöta kött, stekfett, salt, saltgurkor... allt är blött & stinker fan. kalle ställde mig i disken på stängningen idag, tack för den. aldrig i mitt liv att jag sover i min säng när jag luktar såhär så jag har tagit plats i vardagsrummet & här är det faktiskt mysigt!

nu ska jag titta på the hills för min hjärna är uppe i högvarv. mina fingrar klickar som attans på tangenterna så jag är hyperaktiv just nu. nä nu ska jag varva ner med lite the hills drama. puss!

det kan bara bli bättre

efter lite the hills & snack med mamma är jag pigg igen. inte pigg på att jobba men pigg. det kan ju inte bli tråkigare, & det är ju positivt. måste se pengarna som en fördel antar jag för jag vet att jag kommer att ha kul med dem. nästa helg blir rolig & alla helger efter det också. man kan ju inte ha kul hela tiden. nu drar jag till jobbet. hörs imorgon.



haha mina ögonbryn ser vääärsta ojämna ut. freaky!

you're a loaded gun

åh jag mår skit. jag sov tio timmar inatt & nu är jag dödstrött. jag mår illa när jag tänker på att jag ska jobba i nio timmar & träffa fulla människor, diska efter fulla människor, plocka brickor efter fulla människor & vara trevlig mot fulla människor. en kass lön på det & helgen är förstörd.
positivt är väl att detta är min näst sista stängning denna månaden. men ändå, det suger!

junkie

jobbet rullade på bra. imorgon blir det ett helpass från 16-01 & då kommer det inte rulla kan jag tala om.
träffade linda efter jobbet, tydligen ser jag ut som en knarkare & jag håller nog med. bäst att jag skaffar mig lite sömn så jag är fresh inför ett fett & flötigt jobb imorgon!

espressoshot

nu åker jag till jobbet & laddar upp med espressoshots. jag ska gå ner på knä för zarah & hoppas hon kan jobba åt mig imorgon. or else, i'm förstörd! jag ska iallafall försöka vara glad & hoppa på att tiden går snabbt. puss!


start the countdown

om en timma börjar jag jobba. om fyra timmar slutar jag jobba. känns såååå nödvändigt.
jag ska försöka få bort min tid imorgon. jag vill inte jobba!!
jag har mina perioder då jag verkligen verkligen inte vill jobba. jag tror jag hamnat i en sån period nu..

necklace



boooooooooooooooooring...

saker att se fram emot

ett glitter&glamour fest på fredag
två jullov
tre övernattning i gbg
fyra julafton & juldagen
fem pappa åker till marocko - och kommer hem med massa fint!
sex mellandagsrea nere i malmö
sju nytt år, 2008 blir "förra året"
åtta fixa ÄNNU mer i mitt rum
nio lindas & min "anti-jul-middag"
tio få alla prov & inlämningar färdiga






mina stackars fötter!

åh vilket helvete det kan vara med klackar. nu på lunchen har jag & mamma åkte runt & fixat & det tar ju på fötterna. men jag står ut! nu sitter jag i bara strumpor & laddar fötterna. ikväll är det jobb men inte i klackskor tack & lov!

pain

usch va jobbigt det var att gå upp imorse. det var sååå nära att jag låg kvar i sängen men tillslut tog jag mig upp.
nu är jag hos mamma & väntar på kaffe. det är ett måste idag.

sleepin with ma shoes on

ok, inte riktigt. men nästan.

jag är så sjukt trött efter denna veckan med få timmars sömn, sena nätter & bara slapp. imorgon är det jobb hela dagen som gäller, både hos mamma & på donkan. skönt att få någonting gjort åtminstonde en av alla dagar vi är lediga från skolan.

bed next.

hills

två nya avsnitt av the hills ligger uppe, gissa vad jag kommer göra ikväll?! ;)



delad glädje

jag måste dela med mig av min glädje för delad glädje är ju dubbel glädje!


female version of a hustla

jag & boel har gått igenom varenda butik i stan, ingen klänning. nästa fredag är det glitter&glamour-fest & vi ska klä oss fancy.. inte så lätt som det låter i tell ya. jag kom hem med ett par ankelboots iallafall & det var väl fan på tiden.

okej, fancy..... räknas det att se ut som en bakelse?


s k i t

så stavas resultatet på filosofiprovet. men nu går jag vidare!

jag & linda var på ikea en snabbis & köpte krokar. nu har jag testat mina kunskaper i borrning & det blev fint. i don't need a man! ( haha? )
nu åker vi bort till claras & träffar boel. smell ya later!

next few days

torsdag: filosofiprov, rättskunskap & finokalk. sen fika med boel & inte plugga!
fredag: jobba hos mamma hela dagen, jobba donkan 22-01 ( mm, kul.. )
lördag: jobba 16-01
söndag: äta hos pappa ♥



bad hair day. over and out.

2224


[ J ] Du vet hur man kokar kaffe
[ N ] Du har barn
[ J ] Du använder dig av en kalender
[ N ] Du äger mer än ett kreditkort
[ N ] Du har kallat utlänningar för svartskallar mer än 5ggr
[ N ] Du äger mer än två datorer
[ N ] Du äger en egen bil eller motorcykel
[ N ] Din plånbok är tom på kontanter just nu
[ N ] Du dricker alkohol minst 1 gång per vecka
[ N ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ N ] Du har någon gång legat på sjukhus längre än 1 vecka
[ N ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ N ] Du har varit på ett tupperwear party
[ N ] Du är överviktig enligt dig själv
[ N ] Dina vänner uppfattar dig som snål
[ N ] Du har spottat någon i ansiktet
[ N ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ J ] Kommer du ihåg alla du har haft sex med
[ J ] Du tvättar alltid händerna efter toalettbesök
[ N ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[ J ] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[ N ] Du alltid tvättar dina egna kläder
[ N ] Du röstar ( har inte ens fått möjlighet juu )
[ J ] Har du läst Kissies blogg någon gång?
[ N ] Du har glömt din mammas födelsedag minst en gång
[ J ] Du gillar att gå ut och gå själv
[ N ] Du gillar ordet FITTA
[ J ] Du har tittat på pratshower
[ O ] Du dricker kaffe minst en gång om dagen
[ J ] Du vet hur man diskar
[ N ] Du älskar Blondinbellas blogg
[ N ] Du vill göra något förbjudet
[ N ] Du har haft sex på första dejten.
[ J ] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ J ] När du säger att du ska göra något så gör du det bara ibland
[ O ] Du är smartare än dina syskon
[ J ] Du kan klippa gräset
[ N ] Du har haft sex i bilen
[ J ] Du kan simma
[ N ] Du kan mer än två språk flytande
[ N ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ J ] Du pluggar när du måste
[ N ] Älskar Pizza
[ N ] Du tränar regelbundet
[ N ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ O ] Din favoritmat är hämtmat och restaurang
[ N ] Gillar du ordet KUK
[ N ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[ J ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ J ] Du kan laga mat själv
[ N ] Du tycker att politik är intressant
[ J ] Du gillar vin ( med sprite haha )
[ N ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ J ] Du har alltid en penna på dig
[ J ] Du har fått kvarsittning i skolan
[ J ] Är det romantiskt med vin
[ J ] Du har en mobiltelefon som kostar mer än 5000 kr
[ O ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[ J ] Du kan skriva snabbt
[ N ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ J ] Du använder internet varje dag
[ N ] Du har skönhetsopererat dig
[ J ] Du behöver rensa din garderob
[ N ] Du vill ha en Sodastream i julklapp
[ J ] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den

nu är det krig!



pappa & linda drar iväg & lämnar mig med skiten.
köket ser ut som skit & om det inte är fint när mamma kommer hem,
då blir det hus i helvete. bäst att jag gör fint så det blir en lugn kväll.

btw, sladdarna jag fick.
tror ni inte fan att det fattades delar på båda?
PC city - nu är det krig!

freak like me

HA! vet ni vad? kom till skolan & gissa vad, vi har ingen rättskunskap! MOAHAHAHAHAHAAAA! där fick mitt dåliga skolk- samvete en riktigt verklighets chock, ibland är det smart att vara dum. kind of?
kom till skolan & fick en uppgift, lika rolig som alla andra. "skriv om grönlänska". piece of cake tänkte jag. hm, med en efram & en dalle & lite driola så var det inte så lätt som man trodde. men men, en lektion till sen ska det vara färdigt. blir till o sätta lite krut i baken på dem så de sätter fart!

kom hem hit & pappa stod utanför med en kastrull som han gör varje onsdag. idag var det indiskt, men mycket godare än det från restaurangen igår. jag & linda blev lyckliga av den goda maten så vi pluggar för fullt. eller, ja ni läser ju trots allt ett blogginlägg producerat av mig så en liten paus har jag unnat mig. men mer än så är det inte, jag pluggar!


självdiciplin?

jag hade bestämt mig för att gå upp kl 9 idag. konstigt nog vaknade jag halv 11 istället. jag hade bestämt mig för att gå på rättskunskapsredovisningen. konstigt nog har jag ändrat mig.
det blir bara svenska idag, sen ska jag hem & äta med pappa. måste ringa & beställa en massa från skatteverket åt mamma, slaveri.

jag mår dåligt för att jag ska jobba på lördag. jag vet att jag måste & jag vet att det inte är så hemskt som det låter med stängning. men jag vill inte. vill inte vill inte!!

natti natti

nu hoppar jag i sängs med linda. mmmm...
2 ½ men & navy cis står på menyn. lite mööörk choklad på de me!

imorgon börjar vi 12. halleluja. puss & godnatt.

tikka vad? masala? va?

jag & linda sitter hos mig efter en skitdag i skolan. nu ska vi plugga filosofi tills det rinner hjärna ur mina öron ( äckligt? ) & senare ikväll ska vi beställa indiskt.
linda gav det en chans i söndags & blev kär, precis som jag. så ikväll ska vi dela glädjen tillsammans med indiskt. det enda kluriga är att förstå vad det betyder, kyckling i fjrewtorho-gryta och lamm med ptjwirphtrlfjgn-youghurt. inte riktigt men ni förstår.

a blessing in disguise

nu har jag diskat & städat & fixat. imorgon blir det en bra dag - jag måste få en massa gjort.
innan jag somnar tänkte jag titta på några gamla SATC avsnitt på datorn, efter tio timmars sömn inatt är jag inte trött än.



gotta love her!

gojane.com

jag är kär. gojane har nog de snyggaste skorna någonsin, & billigt oxå. men med frakt, tull osv blir det nog "normalpris" men dessa skönheter är värda egentligen värda mer. fast, jag klagar inte!
i slutet av januari blir det nog en beställning, vill ni hänka på så säg till, känns smartare att dela på frakt & allt om man ändå ska beställa. just let me know!


BET YA DIDN'T KNOW

× jag heter marianne i andra namn
× jag äter mer än någon jag känner
× jag har läst franska i flera år men kan inte räkna till 50
× jag har inte färgat mitt hår sen 6an
× jag har 12 halv fastrar & farbröder
× jag har ett utåtstående öra, bara ett!
× jag har skomakartumme
× jag kan låta som en visselpipa
× jag har 36.0 som normal kroppstemperatur
× jag har spelat handboll
× jag kan äta något äckligt bara för att det är nyttigt
× jag tror alltid det bästa om folk
× jag gråter jätteofta
× jag ville bli tuff ensamstående mamma när jag var liten
× jag är vädur
× jag har bara haft 1 seriöst förhållande
× jag har därför bara varit kär 1 gång
× jag är vänsterhänt
× jag vill vara modig nog att skaffa ljusare hår
× jag vill testa att permanenta det vågigt också
× jag tycker att jag är 100 ggr snyggare när jag är solbränd
× jag älskar att laga mat
× jag vill kunna måla
× jag kan inte sova med smink
× jag tror jag blir lyckligare av skor & kläder
× jag är intresserad av andras liv
× jag gråter om jag ser någon annan gråta
× jag tränar aldrig
× jag är en morgonmänniska
× jag älskar att äta frukost
× jag ger hellre än att ta
× jag snackade till mig ett MVG i historia
× jag har väldigt svårt för att vara arg på någon
× jag tycker om att vara småsjuk
× jag pratar med min mamma om allt
× jag har aldrig varit i slagsmål med någon annan än min bror 
× jag har haft piercing i både naveln & näsan
× jag har kvar min första lönespecifikation
× jag och min kusin är sjukt lika
× jag vill tatuera mig på foten
× jag har världens tråkigaste hår
× jag kan sitta på ett café en hel dag
× jag älskar uteserveringar
× jag tycker bio är överskattat
× jag är grym på att skriva barnsligt
× jag såg en gång ut som kannibalkocken i håret
× jag vill plugga så länge det går
× jag pratar alltid för snabbt
× jag är otroligt klumpig
× jag har alltid varit ledartypen

kliniskt

nu ska jag börja städningen. jag har skjutit upp det i tre timmar så nu är det dags. det ska bli kliniskt rent & totalt fläckfritt annars tappar mamma förtroendet för mig säger hon. jaja...


PC city, in ya face!

för någon månad sen pajade min sladd till datorn. jag åkte upp med den till pc city & de sa att de skulle skicka en så snabbt som möjligt. efter två veckor blev mamma förbannad & åkte dit för att stressa dem lite. i fredags fick vi en sladd & idag fick vi en till. HA HA! ingen koll på något men nu har vi en extra så jag behöver förhoppningsvis aldrig ta del av deras kassa service igen!

need nobody

jag är trött idag också. linda & jag käkade på max i morgonrock & strumpbyxor mitt i natten & tittade på tv tills vi ( eller jag ) somnade. vaknade 12 idag & jag gjorde scones, cred till mig!

nu har linda åkt till jobbet & jag måste städa. först ska jag göra kaffe & läsa igenom cosmo så jag vaknar till, nu är jag knappt vid liv.

picture perfect

fredag

       

snuskigt...

RSS 2.0