världens barnsligaste arbetsplats

idag har jag jobbat av mina 4 h och lyckats med många skratt. det är något sjukt med mcdonalds jordbron, varje gång jag jobbar skrattar jag åt något.

är det inte mickes eller calles sekundära uppgifter, typ "klä av dig i DT:n" eller "slicka på alla skedar synligt innan du ger ut dem" så håller de på med barnsliga lekar, typ "buy sea chair ten" eller "snow pea mao lin". idag hade vi kul åt alla pruttljud som finns, och tillslut skrattade vi åt varenda ljud som hördes. skit i lönerna, skit i stressen, skit i matavdragen, kul är det iallafall!

nu ska jag ta en dusch & tvinga adi bädda, så jag kan lägga mig som en prinsessa & sova skönhetssömn! imorgon går vi 2 ½ timma i skolan, lyxigt va? ;)

wasting time

HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös: nope
Tackat nej till sex: ja
Hånglat med nån riktigt ful: haha aa
Hånglat med fler än 50 pers: hope not :| haha nää
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: nej
Gjort något riktigt dumt:  ja, det har väl alla?
Gjort något du verkligen ångrar: ja, men lärt mig av det
Varit nykter på nyårsafton: ja
Åkt ambulans: nej
Gjort nåt olagligt: aa :O
Blivit polisanmäld: nix
Spottat någon i ansiktet? ne, men velat har jag! fegis..
Druckit: ja
Vilka kläder sover du i: t-shirt och trosor
Vad hatar du: brutna löften
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: ja
Är du ensam nu: nej
Vill du gifta dig:  japp
Vill du ha barn: ja

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: adi
Såg dig gråta: adi, igår till satc :$
Fick dig att gråta: carrie. HAHA fjantigt
Du delade en drink med: måste varit linda
Du gick på bio med: adi
Skällde på dig: mamma
Du smsa: jennifer
Du ringde: alexis
Ringde dig: pappa
Som du sov hos: adi


DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: ja
Festat: ja
Gråtit: ja
Kramat någon: ja
Köpt någonting: ja
Saknat någon: nix
Sjungit: haha aa


HAR JAG
:

Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: ja
Egen dator: ja
Könssjukdom: haha nej
Husdjur: nej
Bra kompisar: få men bra
Receptbelagda mediciner: p-piller? :P
Haft sex på en offentlig plats: nej


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? 20 nåt (när jag var 14)
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? underbart men jobbigt när det inte funkar
När kramade du någon sist? för en halvtimma sen
Saknar du någon speciell person? faktiskt inte
Har du svårt för att bli kär? nej, jobbigt :(


sex and the city - the movie

glömde nästan berätta! igår efter kalaset & allt bestämde jag mig för att titta på satc-filmen. och vet ni? jag tror faktiskt detta är den perfekta filmen! jag garvade, ååh-ade, kände spänning & framför allt så grät jag. heeela tiden. adi blev nästan lite orolig! det kändes precis som om man kände dem, och när de grät grät jag. helt sjukt. detta är nog en film jag kommer kunna se om & om igen.



fotad & klar

var 5:e år har mammas sida av släkten bestämt att vi ska fotograferas. idag var det dags för andra gången. så vi packade ihop oss & åkte till en fin gård där vi blev fotade. detta året hade vi ett tillskott, lilla julia, storakusin kennys dotter. självklart var hon huvudnumret! ;)

mamma, philip & jag valde att ta kort på bara mig & philip & sen ett med mamma också. det kommer bli så kul att ha om några år!

ska försöka få bilderna på en CD så jag kan visa, annars skitsamma ;p

fotografering

nu sticker vi iväg för att bli plåtade, hela familjen. det är ett kaos i lägenheten, sex pers slåss om 2 speglar & ungarna springer runt. kaaaaos!

ikväll jobbar jag men jag hinner nog smita in här emellan. annars, stay cool!

brunette


slut

festen är slut & jag också. ska plocka efter ungarna i rummet & sen bänka mig framför tv:n. är sugen på nått att äta, men så fort jag ser mat mår jag illa. för mycket godis kanske? mmhm.

som ett tuggummi var det ja..

usch va segt det var att gå upp idag. adi ligger fortfarande i sängen o slöar. men idag är det kalas hos oss så det är lite att göra.
först ska vi iallafall till pallas atena & käka, sen hem till oss & fika. mormor fyller år & då slår vi på stort, fyra tårtor!

nu ska jag lägga mig framför tv:n ett tag, sen ta tag i mig själv.
ciao!

let's go craaaaaisaaay!



kvällen har varit suvärän, sminkning & dricka & shit hos mig, sen centrum. varenda huvve i stan va där, både gott & ont. heeelt fucked så nu ska jag lägga mig!

I got it!

ikväll blir det utång & jag är taggad! allt är klart;

sällskap, jennifer!
drickat är i kylskåpet
kläderna ligger framme
perfekta skorna är på plats
och humöret är som det ska

nu väntar jag bara på att få ta bussen till jobbet, jobba 5 timmar & sen drar det igång. ska försöka få med philip & varant nu också, lite underhållning.

hörs sen!

get lost

äntligen hemma! allt tog längre tid än vad jag trodde, allt förutom lektionen som vi fick sluta tidigare ifrån, bästa anitan i världen :D

efter skolan åkte vi till stan & åt lunch, blev kinesiskt, igen. gottgott. sen gick vi runt på stan lite, sen solade vi. det är något av det skönaste jag vet, bara ligga & lyssna på musik & tänka.

nu sitter jag framför datorn i en tom lägenhet. igår var vi 6 pers här, så det känns lite tomt. men då kan man passa på att göra allt man vill!

big size



blev inga chinos eller heels, det blev oversize t-shirt & leggins.
såg att solen skulle titta fram idag, makes me haaaapiii.

no make

godmorgon gott folk!

frukosten är avklarad, nu funderar jag på vad jag ska ha på mig för nåt. chinos kanske? heels? eller? jaja..
inget smink iaf, order från linda & zana. idag ska vi sola! göööött.

släkt träff med pizza

vet ni någonting jag verkligen avskyr? endel pizzor. önskar att jag kunde njuta av pizza, eftersom det är så enkelt & passar nästan alla. förutom mig. den enda jag kan äta är med nötkött, finns två i stan jag gillar. annars är det blää! men idag blev jag tvingad. tog en med fläskfilé & bearnaisesås, det gick väl ner men jag njöt knappast. usch o fy! resten var glada iallafall, det är ju bra.

imorgon blir en seg dag,
0935 rättskunskap
1045 sluta skolan, ner & sola
sen är jag fri till 1600 då jag jobbar i 5 h.
onödig dag? yes!
sen blir det nog utgång om linda tillåter,
måste inviga nya dojjorna! heeelt kär!

nu ska jag pyssla om mig själv & göra ansiktsmask. har köpt en kräm som gör mig sååå fet i ansiktet, uscha! slut med den i framtiden, hoppas leran från marocko kan återställa fejjan. sen ska jag smörja in mig med body butter red berry från h&m, it's absolutely underbar!



fast rosa. mmmmmm..
(och visst är den fin?)

kofta? redan??

vad förvånad man blir när det börjar bli kallt! idag kände jag hur det brände genom fönsterrutan på bilen men nu är det svinkallt! har fått ladda på med myskoftan, är inte det för tidigt?




visst ser den skön ut?

smider planer..

dagen har varit bra, som vanligt! vaknade lite för trött kanske, men kom i tid iaf! först hade vi filosofi, sen rättskunskap & sist finansiering & kalkylering. känns bra att allvaret börjar komma nu, så man får visa vad man går för.

efter det blev det träff med pappa, träffade på farbror jaouad också så vi tog en fika. sen ut till stugan, vara lite teknisk & sen till stan för att plocka upp emelie. blev en lång fika på claras, & nu har vi planerat lite kul grejer framåt, ska bli kul! ska bara se så allt ordnar sig innan jag avslöjar.

nu kommer snart moster & kusin så nu ska jag plocka lite i rummet. hörs sen folks!

make it work

nu har jag pluggat, fixat & nu tittar vi på project runway. ser fram emot morgondagen, det är en skön känsla! det blir skola & sen träffa emelie. efter det måste jag göra klart plugget också, så jag bara kan plugga igenom allting. moster & noah kommer imorgon också, då blir allting helt plötsligt mycket roligare! ;)

make it work!

tradera

nu ligger lite uppe, fyller på hela tiden, kolla här

nya shoes



i'm in looove :D

"du är som ett tuggummi på morgonen"

nu har jag äntligen gått upp. sinnes hur skönt det är att ligga i en varm säng de där sista minuterna innan man vet att man måste gå upp.

idag blir det ingen skola, utan halkbana istället. som tur är så missar jag bara svenska & rättskunskap, lätt att ta igen.
skönt att ha det överstökat snart är 2/3 klara! efter det ska jag hem hit igen & mysa med adi. måste plugga lite också? och städa rummet? isch de blir som de blir!

ha en bra dag cookies ;)

tradera here I come!

jag har bestämt mig, jag ska lägga upp kläder jag aldrig använder på tradera!

no mans land

lite plugg blev det, sen åkte jag & mamma ut & körde. snart är jag redo! :D

nu ska adi, philip & jag titta på filmen "no mans land". hoppas den är bra!

sista tråkiga provet

nu har jag slappat alldeles för mycket idag.. dags att sätta mig med geografi papperna & försöka bli klar. mamma lärde mig ett smart sätt att få ihop all viktig fakta utan massa papper överallt.
jag hade massa sidor jag skulle läsa i boken, så jag kopierade alla (är inte så jobbigt som det låter), markerade det jag tyckte var viktigt sen sammanfattade jag det viktigaste & renskrev det. när jag hade c.a två A4 med stödord häftade jag ihop orginalpapperna & så gjorde jag med alla. nu har jag c.a 10 högar, mycket enklare att plugga på det viktigaste & det sista jag gör är att läsa igenom allt.

detta året har vi bara roliga kurser
_ finansiering & kalkylering
_ marknadsföring
_ filosofi A
_ svenska B
_ ung företagsamhet
_ ecdl-kurs
_ projektarbete

så jag tror konstigt nog att det är det sista tråkiga provet jag någonsin kommer ha. tjoho!



det är en jävla lyx att gå i trean!

framsteg

dagen har varit bra! började med marknadsföring, något jag tycker är skitkul & verkligen skulle kunna tänka mig att jobba med. efter det hade vi projekt en liten stund, snackade lite inför presentationerna & så. nu börjar allt komma igång igen, kul!

efter det åkte vi upp till a6, jag hittade en massa grejer jag ville ha, men vet ni? jag avstod! framsteg huh?! :D

käkade på donken en snabbis, sen körde vi hem zan & sen åkte vi mot torpa. plockade upp adi & sen hem till mig. han & brorsan kollade 8 mile så jag passade på att sova. inte helt lätt att vara pigg en hel dag efter 7 h sömn :|

nu har vi lagat mat, ätit & nu sitter jag & dricker min nya favorit, iskaffe. finns att köpa på ica maxi, jag blandar i lite oboy så blir den som en clarachino :D mmm-m-m.

jag har också webcam!



nu ska jag till skolan. mamma har kameran men då kom jag på att jag har en webcam i datorn.
smidigt huh? idag slutar jag halv 10, då blir det sola & sen till adi. puss & kram!

20 vem

Vem är din bäste vän?

Finns nog igen bästa bästa. Men Linda är nog närmast
Vem älskar du?

Familjen, Adi & vännerna

Vem hade du senast sex med?
Vilken svår fråga... Adi!

Vem vill du bli full med?

Zana!

Vem är den bästa artisten?
Inte en aning..

Vem pratade du senast i telefon med?

Linda

Vem har du en liten crush i?

Nate i Gossip Girl ;)

Vem är snyggast i världen?

Går det ens att välja?

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Läkare utan gränser

Vem är snällast i världen?

Mamma

Vem är din bästa kompis?

Har jag inte hört den frågan innan?
Vem vill du prata med?

George Bush, och fråga vad hans problem är

Vem sov du med senast?

Adi
Vem såg du full senast?

Adi

Vem vet allt om dig?

Det är nog bara jag
Vem kysste du senast?

Adi

Vem kramade du senast?

Mamma

Vem kan berätta allt för dig?

Vem som helst

Vem kan du berätta allt för?

Adi & Linda
Vem hatar du?
Ingen konstigt nog..

i just can't get enough



dehär vill jag ha i vinter. ain't they cute?! :D

mamma ♥

något av det bästa som finns är överraskningar! nu ringde mamma & sa att hon kommer med en subway-macka till mig om 30 min. ain't life wonderful?

week

v e c k a :
måndag - skola, körlektion, plugg
tisdag - skola, (plugg) köra med mami
onsdag - halkbana 10.20 - ca. 1600
torsdag - skola, fika med emelie
fredag - skola, utgång?

pasta for life

ännu en måndag avklarad. idag bestod skoldagen av svenska & filosofi. helt ok. efter det begav vi oss till dal baffo & där blev det en lunch. sen ner på stan & slösa pengar. men idag fyndade jag verkligen, så så farligt blev det inte. ett par skor jag är helt förälskad i, en kräm, body lotion & nagelförstärkare. visar sen!

nu ska jag gå & laga något, pasta kanske? känns som om jag svikit pasta nu när jag haft lyx med potatis från morfar. pasta kommer alltid vara min favorit!



första jobb-helgen på länge..

ja, som sagt jobbade jag i princip hela kvällen igår. efter det åkte jag till adi & nanade.

imorsen ringde pappsen 6 det blev som vanligt en söndags-middag. toki & adi följde med, jag tog en powernap & sen var det dags för jobb igen, men bara tre ynka timma. gick fort, nu är jag hemma & ska mysa med adi :)

ber om ursäkt för uppdateringen, hoppas ni förstår. att komma tillbaka till jobbet gör en trött :/

dagens

Dagens låt: Ne-yo - Miss Independent
Dagens frisyr: Nyvaken tofs
Dagens smink: Tinted daycreme, rouge & mascara
Dagens klädsel: Jobbkläder
Dagens händelse: Jobba
Dagens planer: Jobba
Dagens vill ha i allmänhet: Ledighet, ligga i sängen hela dagen
Dagens materiella vill ha: Vita tygskor & lite nya smycken
Dagens beroende: C-vitamin
Dagens tråkigaste: Ont i halsen
Dagens köp: Ingenting, och så kommer det förbli
Dagens mat: Mammas blåbärskräm & kladdkaka. Snart är det middag.
Dagens mående: Trött & verkligen inte på jobbhumör

-

Är du kär just nu?
Ja

Har du kysst någon idag?
Nej

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Japp

Har du ett förhållande?
Ja

Om nej, varför inte?
-

Hur många har du varit tillsammans med?
3 tror jag

När förlorade du oskulden?
16

När går gränsen vid otrohet?
Strul

Har du varit otrogen och om ja, varför?
Nej

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
Ja

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
-

Är du romantisk?
Jodå..

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
Nej

Är du svårflörtad?
Ne, det tror jag inte iallafall.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Skojar du eller?

Vad hette din första flickvän/pojkvän?
Henke tror jag..

Hur länge höll det?
Nån vecka, haha

Har du någon gång slagit någon du tyckt om?
Ja

Har du lekt med någons känslor?
Nej, inte medvetet

Har du haft sex med över 20 personer?
Nej

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
1 ½ år & still going strong

... och ditt kortaste?
Nån vecka..

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
Nej

Är du en bra pojk/flickvän
Som fan!

Hur många har du haft sex med i år?
1

Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet)
Adi

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Kommer väl inte jag ihåg?

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Nej

När fick du din första kyss?
Typ, för längesen..

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
20 nåt tror jag.. Mamma iallafall

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
HAHA no way!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Sådär på överarmen i ett hjärta med taggtråd? Nope!

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Ingen aning, har inte räknat.

Vad gillar du för stil på tjejen/killen?
Stil? Egen antar jag..


vilken timing..



jag kan knappt prata så ont gör det i halsen. helt hemskt!
jag sket i frukosten & gjorde té istället, även att jag är hungrig.
jag jobbar 1600-0130 idag, och 1700-2200 imorgon,
 har jag ens tid att vara sjuk? neeeeeeeeeej.
och det värsta jag vet är när det är sådär "halvt",
antingen frisk ELLER sjuk,
typ som nu, halsont utan feber. eller, har jag feber?

VSF

( viktigt som fan )

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
11. En snigel kan sova i tre månader.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
19. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

jag kan inte sova..

hela jkpg är helt plötsligt maffia

först en fika med daria, tror vi hade kunnat babbla på i hundra timmar till. sen kom kylan & vi blev utslängda utifrån :| haha nästan.

herregud vilket liv det var i stan ikväll. massa bråk & tjafs & knulla din mamma & jag slog honom feeett hårt & jalla jalla. jag & varant var självklart på plats, hahaha har aldrig garvat så mycket.

nu ska jag titta på scrubs & sen sova ensam, mmm mitt bara mitt täcke!

fredagsfika

nu drar jag ut på stan & tar en fika med daria. lääänge sen nu, dags att träffas & tjattra lite. sover hos adi ikväll, ska försöka ordna en update därifrån.

trevlig kväll!

10 glada

1 efter två dagar i skolan får vi en ledig, tänk om det håller i sig!
2 morfar säger att solen är tillbaka nästa vecka
3 zara flyttar in i sesamhuset. inte än, men det kommer!
4 1 :- / min på solariet nere vid östra centrum, i en vecka till!
5 skolan verkar kul detta året, bästa schemat & lärarna verkar sköna
6 lön på måndag!
7 ne-yo - miss independent
8 jag har hittat de perfekta jeansen
9 vi har massa god mat hemma
10 david sides, kolla youtube. jag ler!

blåa naglar

dagens första inlägg och klockan är snart sju, skamligt! har iallafall haft en perfekt ledig dag med mami!

hon drog med mig på blåbärsplockning i skogen kl 12 imorse, helt seg & trött. men efter att man fyllt bottnen på hinken kommer man snabbt in i det & jag samlade ihop 2 liter efter nån timma - och tillslut går det nästan inte att sluta. så ikväll ska vi nog göra blåbärsglass, mmmumma.

sen åkte vi & käkade lunch, sen förbi pappa. han skänkte lite småprylar till mig & mitt rum, sen åkte vi & fyllde på med lite annat. ska visa hur det blev sen!

nu ska jag njuta framför datorn lite, & sen börja pyssla här inne. vad händer ikväll btw?



freakin hot!

precis som en dag ska vara

- först världens godaste frukost, blåbärskräm ( mamma gjort ), baguette, två ägg, apelsinjuice & kaffe
- fixa & trixa
- promenad till linda
- skola
- först filosofi. kommer nog bli en ganska konstig kurs, det finns ju inget direkt rätt & fel. kändes ändå superbra!
- rättskunskap med anita. kan det bli bättre? massa diskussioner, sånt gillar vi.
- finansiering & kalkylering, perfekt för mig. kommer gå så bra!
- a6, hittade ingenting. lika bra!
- hem till linda, förbi ÖoB, bråkade med blattepappa, sen ner till körskolan
- körlektion i 80 min. alla överlevde. känns skitbra, på måndag bokar vi uppkörningen!

nu ska jag äta majs med mamma sen försöka snika lite övningskörning så jag slipper ta bussen upp till adi. anita gav oss ledigt imorgon, hur underbart är inte det?

i'm happppiii

going to school

nu drar jag! hoppas på en bra dag & en bra körlektion. hörs sen.

dags för sömn, nån timma för sent

borde lagt mig innan sex & the city men jag var inte trött nog.. det är jag inte nu heller. men, jag har någonting som nästan alltid funkar.

tänk på hur du ska se ut dagen efter, det blir tillslut så tråkigt att du somnar & på morgonen ( om du kommer ihåg ) vet du exakt vad du ska ha på dig. schmidigt va?




i'm thinking this!

tv fnitter kan man ju inte missa..

körlektionen var bra, linda följde med som stöd & ärlig rådgivare. sen körde chingy förbi så henne raggade vi upp på en fika på claras. satt där i nån timma, sen lyxskjuts hem! vilken glidare man är..

nu sitter mamma och fnittrar framför tv:n, måste joina så man inte missar något.

( det blir satc ikväll igen, inte fööör många förändringar på en gång )

första dagen på sista året

första dagen är avklarad. schemat är bra, kurserna är intressanta och allt verkar vara som det ska. suveränt.

maria, linda & jag åkte till ica efter skolan & handlade. vi åkte till mig, fixade mat & åt oss mätta. jag åkte till adi & nu ska jag & hans mamma äta fruktsallad. om en halvtimma åker jag tillbaka till stan, dags för körlektion igen. nu har jag bara 3 kvar sen räcker det!

imorgon är det skola igen, vi börjar två nya kurser. ska bli kul.

hörs sen!

sista natten med gänget

detta blir nog sista natten på länge jag kan vara uppe till kl 24, därför sista natten jag kommer kunna titta på nattavsnitten av sex & the city. adi är här för att dela ögonblicket, bra med stöd.

imorgon börjar allvaret, spännande. ser faktiskt fram emot sista året nu. lite roligare kurser, nu får jag ju läsa det jag valde programmet för. inte naturkunskap eller geografi, usch!

hörs imorgon.




brist på göra

jag & mamma fick nån energikick efter tuppluren så vi bakade två kladdkakor & jag dunderpluggade. nu har vi inget att göra så vi drar till ikea & köper kaffekoppar.

jag har kommit fram till att det måste vara något fel på schemat, det står att vi bara ska läsa typ 5 kurser detta läsåret. så jag kommer nog bli besviken när anita berättar att skolan fuckat upp det, igeeeeeen.

aja, hörs sen! puss

och en tupplur på de..

det blev underbara bullar.
mamma lagade mat, jag åt tills jag blev suuupermätt & gjorde det största misstaget man kan göra, gick & la mig. en ½ timma är borta & jag är ännu tröttare än när jag gick & la mig.
kul.

nu ska jag försöka piggna till & sen plugga lite. har fått tag i schemat nu, too good to be true? som vanligt är det väl nåt som är fel, sån tur kan vi ju inte ha, eller?

vaaaaaarför?

nu måste jag promenera bort till willys för att handla. inte något viktigt som mjölk, bröd eller kaffe. jag ska köpa jäst.
en liten förpackning, ca 4cm i diameter. det ska jag gå och handla för. jag behöver ingen plastpåse, ingen plånbok. ingen vagn. jag tar med mig en tia, köper jäst & lägger den i fickan.

en del saker känns sååå onödiga.

oh, en frisyr



såhär blev det. janne satte saxen i håret & fixade till uppklippningen från förra veckan,
det var riktigt slarvig & jag tror han skämdes stackaren. nu är det bra iallafall & jag kom upp tidigt idag.
jag är hur trött som helst, men jag vet att jag måste vara uppe, somnar jag nu kommer jag
vara halvt död hela dagen, och det känner jag inte för.
nu ska jag baka bullar, sen ringa & väcka linda. har fått en fika-förfrågan idag, orkar man?
kanske borde bjuda hem tjejerna på lite saft & bullar?

nu ska jag dra på mig förklädet & sätta igång, god morgon!

tortyr mot ögonen

usch! att vakna såhär tidigt var jobbigare än jag trott. ögonen svider, kroppen segar, jag gäspar & sängen kallar.

ne nu ska jag gå & bli snygg i håret, förhoppningsvis. kommer somna i stolen, men whatevah.

en dag imorgon också..

nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag upp tidigt för att gå till frisören & bättra på klippningen från förra veckan. uppklippningen var slarvig & sånt gör mamma skitförbannad, så hon bokade en ny tid omedelbums.

nattinatt!

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

lova inte för mycket!

på ed's hemsida står det såhär ;

Schema för höstterminen 2008 kommer att publiceras på denna sida under måndagen den 18/8 2008.

nu är det två ½ timma kvar av måndagen den 18/8 2008 och var fan är mitt schema?

man ska ju inte överanstränga sig

ja, lite promenerande blev det väl.. lyckades stuka foten också, skadorna får man väl på köpet när man bestämmer sig för att anstränga sig. skämt åsido. får bli en längre promenad nästa gång, måste hitta en bättre runda. friadalen är väl bra, men ett varv tar en kvart. jag kommer ju bli snurrig om jag bestämmer mig för en långpromenad nån gång..

nu ska jag lägga mig framför tv:n. outsiders blir det nog. ringa adi också kanske. ja så får det bli.

ögonblicket är här!

jag, amina serghini, ska här & nu ta på mig ett par bekväma skor & bege mig ut på en promenad.



har jag inte skrivit ett inlägg om upplevelsen inom 1 timma så är något fel.

grattis baby!

adi klarade teoriprovet idag, grattis grattis! han börjar komma ikapp nu, borde jag känna lite konkurrans? förmodligen.. mitt mål är att ha körkortet innan september är slut, ni hejar väl på mig?



mamma kan ju säga hejdå till bilen snart ;)

idag



linne från monki, kavaj från jc & jeans från bikbok.

nu åker jag & linda till a6, ciao!

rosa förändringar

nu har jag fixat & trixat med färgen, tänkte att rosa är så neutralt så det fick det bli. lite girly girly men vem bryr sig?



blue


vad väljer du?


simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar
- banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering
- spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bio - teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet
- känd för intelligens
make up store - maybelline
desperate housewifes - sex & the city
aidan - big
dubbelhaka - hängröv
romantiskt - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop
- dove
farlig kille - snäll kille
spy - ha diarré
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig - slank
ge - få
aldrig mer få blogga - aldrig mer få sjunga
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
aldrig mer onanera - aldrig mer ha sex
förrätt - efterrätt
bröllop - barn
falafel - kycklingsallad
anorexi
- fettma
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
kanelbullar - oreos
rakhyvel - vax
platt rumpa - platt bröst
mjölk - vatten
gambler - mesig
hemmafest - utgång
raka av allt hår på huvudet - sluta raka resten av kroppen
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
harry potter - ridskolan 4
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
öppet sinne - monogam
sliskiga drinkar - öl
subway - teaterkatten
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
paris hilton - mona sahlin
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
zlatan - henke
familj - vänner

idag




söndagsritualerna

som vanligt blir det middag med pappa idag.. spelar ingen roll hur bakis du är, hur sjuk du är, hur trött du är eller på vilket humör du är. du har ingenting att säga till om, söndag betyder middag med pappa.
även om jag skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen så måste vi åka ut dit, två timmar senare än vanligt konstigt nog. pappa verkar ha överseende med att vi var ute halva morgonen, framsteg!
jag kunde väcka philip också, framsteg!

jag måste plugga idag också. och träffa maria.

ooh min säng.....

last night



nu blire fest!

jag & mamma är taggade. så taggade att vi tar taxi, haha. jag har faktiskt växtvärk. oooooh :(

hörs imorgon!

helt slut

mamma stressade sönder mig så det blev full fart i slutet. vi hann med allting tillslut, kom nästan först också!

jag & mamma valde att åka hem medans philip åkte iväg i limousinen med grabbarna. festen börjar kl 9 & vi ska självklart vara på plats då också.

nu ska jag lägga mig framför tv:n, heeelt slut är jag. ska försöka att inte somna, då rasar nog frisyren.

hälften klar, hälften kvar

nu har jag ätit, duschat, diskat & målat naglarna. väntar på att håret ska torka lite, sen ska vi nog gå o käka nått litet.

funderar fortfarande på ifall klänningen jag köpt passar till ett bröllop, och nu har jag fått för mig att ha en klänning till kyrkan och en till festen. men vilka?



haha jag ser ut som en diva!?

förberedelser = stress

vaknade lite för sent idag, drog på mig gårdagens kläder & hoppade på första bästa buss. fick sällskap av martini, mys!
nu är jag hemma & känner mig lite småstressad.
jag måste

- äta frukost
- diska
- fixa naglarna
- duscha
- fixa håret
- bestämma skor
- sminka mig..

gårdagen var bra, förferre hos linda, sen amor & sen centrum. det var helt ok, samma musik om & om igen bara. drog en runda med varant, han säger att bröllopet börjar 4 när hans bror säger 5. whatta - ?

nu flyger det runt en geting i mitt rum, måste kalla på backup! hörs sen.

passa på

ja, nu drar jag till linda. får se vad vi hittar på. chingy hänkar också, trevligt! hoppas på att det blir utgång, man får ju passa på nu när ledigheten börjar ta slut.

idag har ja varit effektiv
pluggat
ätit
städat lindas bil
städat mammas bil
åkt till a6
ätit
och nu är jag redo.



kjol från indiska, linne från h&m, skor från scorett

peace!

utmaning

A is for age: 18
B is for booze of choice: Redbull Vodka
C is for career: McDonalds? haha
D is for your dad's name: Waffi
E is for essential items to bring to a party: Glatt humör, snygg kompis & kortlek
F is for favourite song at the moment: Rihanna - Disturbia
G is for favourite game: Flamingo Drive ;)
H is for home town: Jönköping
I is for instruments you play: Inget
J is for jam or jelly you like: Don't like!
K is for kids: Nej tack, inte just nu
L is for living arrangements: Med mamma på torpa
M is for mother's name: Anette
N is for name of your crush: Adi
O is for overnight hospital stays: Ett som varat till efter 12, men jag var sällskap
P is for phobias: Flygande & snabba saker
Q is for quotes you like: Nu har jag glömt..
R is for relationship that lasted the longest: Med Adi, sammanlagt är det väl 2 år snart..
S is for sartorial style: satorial?
T is for time you wake up: Idag: 11:15
U is for underwear: Just nu Björn Borg boxers
V is for vegetables you love: Gurka & sallad
W is for weekend plans: Utgång & bröllop
X is for x-rays you've had: Inte många
Y is for yummy food you make: Tigerräkor, kyckling, allt! Jag är grym!
Z is for zodiac sign: Vädur

vad sa du? 20 grader?

det är tydligen 20 grader utomhus. wihoo!

kände mig pigg idag så jag bakade scones. det uppskattades av grabbarna här hemma! snart ska jag & adi promenera iväg till hans pappa & plugga lite. ikväll blir det utgång, sista helgen av ledighet måste utnyttjas!

plugg & kyla

linda kom förbi & höll mig sällskap, hon passade också på att plugga. alexandra kom, vi åkte till sibylla & sen åkte vi ner till stranden. förstår inte varför jag ens åkte dit, eller vad jag förväntade mig. jättekallt, fullt med folk & sämst underhållning (endel undantag fanns). stannade till 11, åkte hem & tittade på sex & the city.

imorgon blir det plugg för mig & adi, sen utgång om det blir som planerat. har inga pengar men som tur är finns det kvar dricka hos linda, henne kan man lita på!

puss & godnatt




pluggångest, och skolan har inte ens börjat..

ja, nu är det mindre än en vecka kvar tills skolan drar igång. idag har jag bokat upp massa jobb för september med, så det blir fullt ös. jag har ju inte gjort klart geografin än, så jag har lite att göra idag. nu ska jag fixa nåt litet att äta, sen sätta igång.



linne från monki & nya chinos från gina (jag är kääär!)



ääääännu mer

jag måste hålla mig borta från stan ett tag nu. idag blev det en klänning & ett par chinos. chinos har jag letat efter huuur länge som helst men har aldrig hittat några som sitter bra, alla ser ut som bajsa-på-sig-byxor. och klänningen ska jag nog ha på bröllopet, även om det inte är en typisk bröllopsklänning (låter som om det är jag som ska gifta mig) så får det duga. jag är ju faktiskt nybörjare!

dagen med emelie blev bra, först lunch på sir simons, lite shopping & sen en lång fika. sen kom regnet & vi åkte hem. nu ska jag mysa här hemma lite & sen åka upp till adi, har inte sovit hos honom på länge känns det som.

today



jeans från bikbok, topp från gina, jacka från MQ & den underbara väskan är mammas.
nu åker jag ner till stan för att träffa emelie & käka. får se vad det blir för mat, mycket catch-up-snack blir det nog iallafall.

kisses



shoppingen



1 kakeldekoration, lagerhaus 49:-
2 pads/bomullshållare, lagerhaus 40 :-
3 oversize t-shirt, bikbok 199 :-
4 cardigan, carlings 199 :-
5 skor, scorett 385 :- (vilket kap, va?!)
6 ljus, lagerhaus 10 :- /st
7 linne, monki 100 :-
8 shorts, carlings 99 :-
9 jeans, bikbok 399 :-
10 leggins, ginatricot 99 :-
11 öronhängen, ginatricot 69 :-
12 ring, glitter 69,50 :-

hemma igen

åh, vilken hetsig dag det har varit.
vi kom iväg för sent, vi körde heeelt fel när vi väl kom till gbg (mamma lyckades köra mot trafiken), vi hittade ingen parkeringsplats men när allt var ordnat var det som att vara i himmelriket! mamma & jag var som galna när vi sprang runt, philip & adi var våra små packåsnor, tänk att de stod ut. middagen med lina & indika var jättelyckad, vi gick till elins "la gondola" & åt jättegod pasta. mmmh :) dagen blev lyckad & jag hittade allt jag letade efter + mycket mer.

cardigan
shorts
skor
jeans
oversize t-shirt
ring
öronhängen
leggins
ljus
"påse" till bomullspads
linne
och säkert något mer..

tänkt visa er men nu är jag alldeles för trött. jag ska plocka undan allt från sängen, tända mina nya ljus & mysa framför tv:n.
imorgon är det en dag med emelie inplanerat, blir nog nice det också.

puss & godnatt.

skynda skynda

nu är det stressigt här hemma, vi ligger efter i planeringen!!!

nä så farligt är det inte. vi hörs sen!

först in - sist ut

nu har jag avklarat nattens två satc avsnitt, adi har anlänt, sminket är borta & jag är redo för sömn. imorgon blir det en dundardag, massa shopping & massa kramar. ska träffa turkiet-gänget igen, ska bli så kul! hoppas på någon bra restaurang också, för att väga upp skiten från idag.

klockan är ställd på 8, klockan 9 drar jag & morsan. grabbarna gör som dom vill, vi ska till gbg, först in i affärerna, sist ut.

gissa maten?

jag tror jag borde ha en tävling här varje dag, ta kort på mina fläckar på kläderna & sen låta er gissa vad jag ätit. för jag skämtar inte, nästan varje dag är det spår på mina kläder efter både lunch & middag. idag har jag skitat ner två nytvättade linnen, mamma är överlycklig!



middagen med mormor var mysig men inte lika god. fläskfilén var seg & jag fick potatisar som såg ut som chips. men men, vi gick till johan's & fikade efter så jag är nöjd :)

nu ska jag lägga mig framför tv:n & gosa ner mig jämte mamma.

nu är jag ren igen

nu har jag på mig ett vitt linne utan köttfärssås på. varsågoda



usch vilka dåliga bilder, skärpning amina!


nu blir det middag med mormor på piren, passande när det regnar! a jo.
hörs sen cupcakes

f*******************ck

på något skumt efterblivet sätt raderade jag nyss heeeeeeela jävla bild-mappen. med alla bilder!!!!!

en jävla tur att turkietbilderna fortfarande finns i kameran, annars hade morsan dödat mig.. på riktigt..

amina i ett nötskal



där fick jag med nya frillan också, lite busigare men visst ser det bättre ut? har haft håret uppsatt på något klurigt sätt men snart lägger det sig, kanske bjuder jag på en bättre bild då.

nu ska jag bränna skivor till gbg-gänget tills imorgon med våra bilder från turkiet. sen ska jag plocka lite i rummet, byta kläder & sen äta med momo :D

enough is enough

nu räcker det, nu drar jag hem! hörs då.

länge leve the voice




mange schmidt - ingenting att förlora
chris brown - forever
crossfire - lady (remix)
kat deluna ft busta - run the show
usher - moving mountains
rihanna - disturbia
nelly ft akon/ashanti - body on me
brick & lace - get that clear

mätt & gla

nu är vi tillbaka på kontoret & jag är proppmätt. nu ska jag fortsätta markera alla kopierade sidor, sen sammanfatta skiten på datorn. har väl 30 sidor kvar, hoppas jag hinner idag. så blir det väl knappast men jag är känd för att vara tidsoptimist så vi får väl se.

imorgon blir det gbg! jag måste hitta en klänning, kanske en väska till också. det blir intressant!

dagens läge

Dagens humör: glad
Dagens mående: stressad
Dagens borde: inte sitta vid datorn
Dagens klädsel: kjol, skärp & ribbat linne
Dagens smycken: de gamla vanliga + klockan från adi
Dagens planer: äta nu snart, plugga klart, middag med mormor
Dagens fundering: vad vill jag äta??!!
Dagens roligaste: att jag är dum nog att plugga sista veckan på sommarlovet
Dagens tråkigaste: att jag pluggar sista veckan på sommarlovet
Dagens låt: rhianna - disturbia
Dagens program: lite weeds hade inte suttit fel
Dagens naglar: naturella & tråkiga
Dagens hemsida: thevoice.se
Dagens mat: ååh jag vet ju inte!

what to eat?

kinamat?
skräpmat?
sallad?
pasta?
mosbricka på statoil?

åh va jobbigt! nu när mamma betalar lunchen vill man ju ta det lyxigaste, haha!

amina vs sömn

ja det var ju ingen lätt match att gå upp ur sängen idag. hade nog helst legat kvar tills imorgon.
nu har jag kommit upp & ätit frukost iallafall, nu är det duscha & blåsa håret osv kvar. tänkte visa bild på skallen också, om jag hinner! annars kommer det upp lite senare.

godmorgon!

shitty natt-tv

åååh varför är det aldrig någonting bra på tv efter kl 0000? kanske för att man borde sova, men vi som är pigga då?
till följd av detta kollar jag runt på en massa döööötråkiga bloggar om allt och ingenting. vimmelbilder också, som ni kanske förstått. men dessa tar ju slut, och det verkar de roliga bloggarna också göra.

så nu ska jag läsa ut sista gg-boken. har snålat på de sista sidorna nu i två veckor, har inte tagit tummen ur rumpan och köpt den femte. dags kanske?

imorgon ska jag plugga från halv 11 till halv 6. jo, det ska jag. jag ska stänga in mig på mammas kontor med massa godis & fika, sen ska jag komma ut helt hjärndöd, lagom till middagen med mormor. hur kommer detta gå?


vad är grejen med vimmelbilder?

allvarligt nu.. hur kul är det att bli fotad på krogen? jag tittade igenom några nu och folk ser helt överlyckliga ut! skadeglad som jag är tycker jag det är svinkul när jag ser någon riktigt misslyckad pose eller någon som verkligen inte trodde han/hon blev fotograferad. och jag tror det är som när man tar skolfoto i skolan, man har ingenting att säga till om, du får varken ta om det eller ta bort det. taget är taget liksom.

och hur många har egentligen blivit tagna på bar gärning genom vimmelbilder? jag har träffat många på krogen som har sagt att de är sjukanmälda, pojk/flickvännen vet inte att de är ute. eller tänk de som är minderåriga & som stolt visar upp sin öl. sen vips finns bilder med i tidningen som pappa tar med sig hem från lunchen. woops!
jävla surt att bli avslöjad på ett sånt sätt.

jag själv undviker vimmelfotografer. inte för att jag har något att dölja, men det är något läskigt över det hela. tänk om han/hon gör någon min så jag asgarvar, eller så har min bacardi vattenmelon färgat av sig på läpparna (se linda på bild) eller så står någon bakom och gör kaninöron utan att jag vet något. nä fy fan!



men baby, du lyckades med posen iallafall! ;)

dresscodes på bröllop

är det någon som har stenkoll på hur man ska och inte ska se ut på ett bröllop? jag har stora problem, så stora att jag knappt kan sova! jo det är sant. sånt här gör mig panikslagen, jag måste hitta något att ha på mig!

kan man ha vitt med någonting som bryter av? ska man ha långklänning eller kan man likaväl ha någonting som är lite kortare? kan man ha hög kjol istället för klänning?

      
är den här för vit? är den här för kort?


kom igen nu, hjälp mig!

6 sanningar om mig

1
jag älskar flingor. det är det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen (nästan..) och jag blir överlycklig om jag hittar några goda i skafferiet. allt man äter i skål, med antingen filmjölk, mjölk eller youghurt älskar jag.

2
jag är otroligt klumpig & slarvig. "ojdå" är någonting jag säger minst 5 ggr om dagen. jag slår mig, spiller, välter saker & glömmer saker jättelätt.

3
jag tränar aldrig. jag är otroligt svag men det är ingenting som stör mig mer än när man är och handlar på ikea eller något liknande. min väska som brukar vara sjukt tung är inga probs, inte shoppingkassar heller ;)

4
jag kan äta hur mycket som helst. jag är alltid hungrig, blir jag mätt är jag sugen på något annat. det är väääldigt sällan jag inte kan tänka mig att äta någonting.

5
jag är rädd för flygande saker. inte fåglar eller flugor, inte ens getingar. men nattfjärilar. det är helt sjukt, jag kan inte ens titta på dem. usch!

6
jag inbillar mig saker, t.ex att min huvudvärk går över. ger du mig någonting du säger är en alvedon försvinner min huvudvärk. jag bestämmer mig också för saker, t.ex att skolan är rolig. det var min första tanke & den håller i sig. till skillnad från idrott, första lektionen sög & det tycker jag fortfarande att det gör.

vardags lyx

känns helskumt att prata med adi på msn :S

jag & mamma har lyxat till det rejält idag! vi åkte upp till maxi nyss & handlade glass, getost, päron, choklad & god dricka. så nu ligger vi framför tv:n och har det supermysigt. fanns ingen rolig film bara, så det fick bli analyze this, komedi så vafan.

imorgon ska jag vakna tidigt, åka till mamma, plugga, äta med mormor & sen känna mig duktig. tiden rinner iväg nu, måste plugga!! åh va surt.

här va de livat



morsan går på högvarv. hon har två extra veckors semester & hon har redan börjat flippa ut. idag kl 11 praktiskt taget drog hon mig upp ur sängen, tvingade mig till ikea där jag gick runt helt sömnig. sen började jag se massa fina tallrikar så jag piggnade till. köpte med oss huuur mycket tallrikar & skålar & skit som helst men bra blev det :) sen chansade hon på en hylla som också blev bra. hon har fått för sig att hon ska ställa upp hennes väskor fint, så nu sliter männen i vardagsrummet, moahaha!
ja sen blev det mat, självklart jag som lagade. fläskfilé, klyftpotatis & bearnaise. och honungsmorötter till, bästa!

så nu är det full rulle här hemma, alla jävla tallrikar ska ju diskas, & tallrikarna som redan stod i disken. kaos helt enkelt. jag ska nog plocka & göra mysigt i mitt rum med, eller bara fastna vid datorn ;)




lyckat

för att väga upp gårdagen blev denna kvällen super. först fick jag & adi vänta på linda i en jävla timma för att ludde hade bajsat vattenbajs på balkongen. sen åkte vi förbi shell, hookade lite korv & körde till stugan.
först åt vi sushi
sen åt vi räkor
sen åt vi kräftor
sen åt vi soppa

så nu är jag mätt.

imorgon ska jag stå för maten, något med potatis blir det. min nya favorit, stekt potatis. mmmmm :)

och så ska jag ringa indie & planera någon dag i veckan då vi ska åka till gbg & ha återträff. ska bli såå mys, lite shopping på det & jag är supernöjd!

nu ska jag hoppa ner i sängen med adi, idag sover vi hos mig. min säng är så liten, det brukar sluta med svett. vi får se hur det går!

puss

en ny dag

ja gott folk, ignonera gårdagens inlägg eller ta det med en nypa salt, idag är det nya tag!

nu ska jag & adi åka ner mot mig, jag måste byta kläder & duscha i min egna dusch. sen beger vi oss till pappa där det kommer vara full rulle hela dagen. bara skaldjur till käk, räkor, sushi & kräftor. gottit! ;D

förhoppningsvis följer linda med, men jag antar att hon hade en senare kväll än mig igår så man vet aldrig. kul hoppas jag på att det blir iallafall!

vi hörs folks. puss!

surt jävla liv

mitt humör är pajat idag & jag orkar eller vill ingenting. så det blir inga glada inlägg idag, inga bilder heller. jag vet, it sux.

feels like i'm moving but i come nowhere.


fegis!

en sånhär lugg skulle jag vilja ha. men jag skulle förmodligen inte passa i det, men visst är det snyggt?





lång lunch

det blev en riktig lång-lunch med mamma idag. pappa hänkade också, trevligt. nu måste jag sätta igång, har bara en timma på mig. sen kommer linda & hämtar mig, hon ska vara ett stöd på salongen, och hon ska pusha mig till att göra nåt galet med håret. äh, det slutar säkert med att jag bara toppar mig, men jag är öppen för förslag!

low battery

kameran äter upp alla batterier så nu är de slut. kan därför inte lova några bilder på hur mitt hår såg ut innan, men efter får ni självklart se. nu ska jag upp till mamma & plugga, sen blir det klippning. hörs nog innan dess, kanske kan visa hur jag tänkt mig?

zzzzzzz....

ne fan, vi hörs efter kaffet istället. just nu har jag inte så mycket att erbjuda, det står still i huvudet.

det är en dag imorgon också

imorgon blir det plugg, lunch på chilithai, klippning, handla mat med pappa & sen utgång. åååh jag är så nervös över klippningen, funderar på sjuukt mycket uppklippt men behålla längden. gaah jag vet inte!

iallafall, nu ska jag skriva ett pluttigt sms till adi & sen sova i min egna säng. det är faktiskt helt ok att sova ensam & det är 100 gånger lättare att gå upp än om man har en varm & mysig kropp att värma sig mot på morgonen.

night night..

bilder från indie

indika har äntligen lagt upp hennes bilder, enjoy!



världens bästa :D



på balkongen. lite dragna?



haha bästa bilden! lina är adis summerfling ;)



turkisk afton, tråååkigaste någonsin! syns kanske?



lina & adi



heeela gänget förutom indika :P

helt sjuk hur mycket ja längtar tillbaka.. saknar göteborgarna också. men nästa vecka syns vi nog :D

SATC - ny tradition?

efter pluggandet blev det lite koll på stan med morsan, sen åkte jag & linda till vasas & käkade amerikanska pannkakor med banan & choklad. konstigt nog är det inte så gott som det låter.

nu har vi suttit hos mig i nästan två timmar & målat på varandra med henna. jag skrev "million dollar babe" på hennes rygg, haha skittufft! jag är ju å andra sidan tråkig, så jag skrev tomorrow på foten, haha undra varför?!

förresten, imorgon är det klippning som gäller. lovar before & after shots. spännande!

hörs efter sex and the city, om jag orkar. jag tror det börjar bli en tradition, 2300 varje kväll, bänkad framför tv:n.

kjam!

tellus, konvektionsskit & tematiska kartor

jag tappar förståndet. hur ska jag lära mig allt detta? det sjuka är att han lägger på nya saker, ex. gamla teorier och sånt. det har väl han aldrig gått igenom? eller??

jaja, massa kaffe & the voice håller mig igång.
skulle äta lunch här idag, gick ner till statoil och tänkte "nej fan, ingen korv. sallad!!!!!!!"
dumma mig! salladen var mosad & äcklig. uuuusch. 10 % sallad räkor & sånt, 90 % pasta. eak!
nu ska jag snart gå ner och äta en korv. jaa jag vet vad en korv innehåller men who fucking cares? ;)

hörs snart!

min

vad heter han: adi latifovic
vad har han för favoritfärg?: blå
vad har han för ögonfärg?: gröna
klädstil: oversize ungefär. allt måste vara speciellt, ingen annan ska helst ha det han har på sig.
har han färgat håret nån gång: inte vad jag sett
längd: 177 tror jag
har han klippt sig någon gång: ja, men hans mamma är den enda som får röra hans hår, så länge han inte ska snagga sig, då får jag exprimentera!
har han piercat sig: i öronen men de har växt ihop ( inte öronen alltså, utan hålen )
har han några tatueringar: nix
dricker han: ja men sällen tack & lov
röker han: ja
vad har han för mobil: en svart liten lg
vad vill han bli när han blir stor: rik, flytta till bosnien & lata sig.
vad har han för färg i sitt rum: blått
har han någon/några systrar: ja, 1
har han någon/några bröder: 1 där med
är han född i sverige?: nix, srebrenica i bosnien
vad är hans favoritmat?: skräpmat, typ kebab, pizza & hamburgare men också bosnisk mat, mm :)
vilken mat hatar han?: fisk
vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: bjuda alla hans kompisar på massa skit. köpa en bil?
har han bråkat med nån någon gång: ja det är väl klart? men han är som mig, arg i 10 min. sen mysig igen :)
vad brukar han göra på helgerna: lata sig eller gå ut & parta med mig
vad har han för musiksmak: hiphop, konstigaste hiphopen också :S
brukar han svära mycket?: ne faktiskt inte
hur/var träffades ni första gången?: rådhusparken på kalajset för ca. 3 år sen. då var han elak :|
vad påminner dig om honom: hundar, eftersom han älskar sin så sjukt mycket
vad var det första han sa till dig: "du e keff" eller något säkert, haha!
vad var det första du sa till han: samma antagligen..
vad brukar ni oftast skicka sms om: var vi är, eller pussinuttiga saker
är han beroende av något?: mig (A)
vad kallar du honom: adi eller plutten, haha
vad kallar han dig: bäbis
tränar han: ne men det brukar bli fotboll när det är fint väder ute
hur länge har ni vart tillsammans: första gången sommaren 06, nu sedan 14 maj 07
hårfärg: mörkbrun
när fyller han år: 29 maj
om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: en kaktus!
om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara?: mysig, lat & underbar
gillar du honom?: älskar

dålig update,

jag vet. men solen har lyst idag, och det ska utnyttjas. nu ska jag & alexandra till claras, käka & sen till tania & snacka lite.

hörs kanske sen, men man vet aldrig! ;)

nu drar jag

 
nya sjalen från turkiet & mammas gamla väska från marocko, super!
hejdå!

lite rädd kanske?

jag förväntade mig att det skulle stå "hus blåste iväg" eller något på jnytt.se imorse. heeelt sjukt va det blåste inatt, kunde knappt sova :| detta är anledningen till att jag fortfarande sitter hemma, för idag ska jag tvinga mig själv till att plugga. och detta gör man på bästa sätt genom att åka upp till mammas jobb. där finns ingenting, eller jo, datorer, men de är upptagna. så jag MÅSTE plugga. smart huh?

så nu ska jag ta på mig kläder, springa & köpa en VR (något måste jag ju ha på rasterna) och sen åka till mamma.

en dagens kanske?

SATC ikväll igen

nu blir det en timma sex and the city & sen en lååång sömn. imorgon ska jag plugga geografi, jippi!

underbart



ansiktet: torkad lera från marocko, bäst!
i håret: herbal essences rainforest inpackning
på huvudet: handduksgrej från klippoteket
på kroppen: ldb lotion billigt o bra

åååh va tråkigt jag har

det känns lite sent att hitta på någonting nu, så jag får väl springa runt som en rastlös höna här hemma. tänkte kolla på journeyman kl. 2200. innan dess då? ser att jag börjar fjälla så jag kanske borde bada i lotion? ja så får det bli, bad + hårinpackning + ansiktsmask + maaaassa ldb.

black&white




gimmie gimmie ..

åh... kul..

kom precis på att jag måste läsa geografi över sommaren om jag vill ha godkänt i kursen. jaha, det är väl bara att sätta igång då. läsa om praktiskt taget hela kursen på sommarlovet var ju min högsta önskan..



vem behöver sol & en strand när man kan plugga?

that's it?

vadå? är sommaren över nu? ingen mer vätterstranden eller shorts eller uteserveringar?

are you fucking kidding me?






SATC-kväll

som vanligt så har vi varit ute hos pappa idag, ätit mat & tittat på filmen 'millions' som jag fick av jim. gullig film!
nu är vi i hva & tänkte titta på sex and the city avsnitt hela kvällen. tacka gud för downloading!

puss & hej

last night



1. messedup båda två
2. pinsamt?
3. si senorita!!!
4. pööössss

hos adi

nu är vi hemma hos adi & hälsar på. toki blev överlycklig när vi kom så vi tog en lång promenix med honom i det hemska vädret. är det inte ganska sjukt hur vädret kan totalvända på mindre än 24 h?

night out

gårdagen var superlyckad, bilder & sånt kommer sen. nu ska vi till adis farmor, sen får vi se vad vi hittar på.

hörs senare.

en kväll hos mig

nu sitter vi hos mig, har ätit räkor á amina & nu har vi börjat förkröket. alltid lika trevligt.

ska försöka lägga upp bilder, annars hörs vi imorgon. peace!

en dagens



klänning från rules by mary & shorts från indiska

nu åker jag & adi ner mot stranden. sista dagen med sol om man ska tro på rykterna. bäst att ta det säkra före det osäkra & steka i solen hela eftermiddagen. yesss! hörs sen folks.



G.G

ni har väl inte missat gossip girl böckerna? lika sköna som serien, perfekt semester/reseläsning.



vet inte exakt hur många delar det finns, men minst 11 iallfall. har läst igenom de första 4 & har inte tröttnat något!

nu är det solförmörkelse, måste kolla!

IQ test

gjorde iq testet på illustrerad vetenskaps hemsida nyss, och tydligen så är bara 20 % av populationen smartare än mig :O

dagen har varit bra,

mat hos pappsen
träffa alexis
äta sushi
fika
stranden
mat & mys hos said

värsta trevligt!

imorgon blir det full rulle hos mig, middag + förfest. hur ska detta gå?!

to be continued...

RSS 2.0