man lär sig något varje dag

idag har jag lärt mig att bootcut inte alls har med hur hög midja jeansen har. lite trögt av mig att tro det, men om jag inte har fel så har jag fler jeans med bootcut som inte alls är utsvängda? aja, skitsamma..

blev ingen hemmakväll ikväll. gjorde mamma lite besviken & åkte upp till adi, blev så tråkigt hemma. stackars mami :(

nu dricker jag powerking & ska titta på the hills, adi är iväg ett tag nu, så jag ska njuta! kunde jag lika väl gjort hemma, visst, men det suuuger att sova ensam.

hörs sen!

önskelista

en snygg solbränna
den perfekta resan med det perfekta sällskapet
snygga högklackar
jeansshorts i mängder, ljusa!
bruna shorts
fina, gulliga, vita linnen
en klippning
skinväska, oversize, ljusbrun
handväska i en snygg färg & lagom storlek
körkort!
fina & fräscha naglar
ny klocka i silver
en sommarklänning
de perfekta jeansen
nya underkläder
svart bikini
lycka

home sweet home

tog det stora beslutet att sova hemma inatt. känns sjukt skönt att komma hem igen! det är nu man uppskattar de små sakerna som ren tvätt, lagad mat & ingen disk. sånt som jag fått sköta senaste tiden, bläää.

home sweet home!

hemmafru

tvätta är inte riktigt min grej alltså, gick ner till tvättstugan kl. 8 och tvätten var inte ens torr :/ fick hänga allt igen, komma tillbaka efter en timma & nu har jag vikt skiten. inte torrt än ;| jaja skitsamma nu.

linda kommer snart hit, & vi ska göra scooones :) har redan ätit frukost, inte så konstigt eftersom klockan är 3 snart men ett mellanmål kan det väl ses som också?

snart kommer adi tillbaka från hans pappa, & då blir det att slänga kläder. han har mer kläder än mig :|



ställer jag mig och bakar nu uppfyller jag alla kritierier för en hemmafru.

bäst jag ber linda sköta allt..?

ännu en sen natt

sorry sorry för dålig uppdatering igen, men söndagar är, som alltid, pappas dagar. åkte ut till honom tidigt denna veckan, kl. 12 var han här, åkte & handlade sen vidare ut till stugan. självklart blev jag kock, och idag bjöds det på fläskkotlett med stekt potatis & bearnaisesås, mmmm :)

kom till stan kl 6, alltså redan sen till våran tvättid som var kl. 5. träffade upp linda, åkte & handlade lite nödvändigt & sen åkte vi hit. tvättade, lagade mat, lax med potatis & hollandaisesås denna gången, lika gott det. vi åt, la tvätten i torktumlaren & sen var det dags att åka hem för lindas del. jag rörde mig mot tvättstugan med adi när han helt plötsligt säger "ojdå, den stänger ju kl. 10"
WHAAAT??!!
så nu är all min, adis & jeners tvätt, inkl. handdukar, lakan & massa annan instängt i tvättstugan. ok, skitsamma tänker ni men det kommer folk kl. 7 imorgon & då kan jag ju inte lämna all tvätt där. så det blir till att gå upp tidigt imorgon, hämta tvätt & lägga sig igen. kul?

har kärat ner mig i powerking, och dum som jag är så dricker jag två vid midnatt. så ingen sömn för mig på ett tag, men som sagt, tacka gud för tv på datorn.

hörs imorgon, mer update då! puss

lördag

nu har min dator flyttat in med mig hos adi, äntligen!
här ser det ut som skit, jag har lagt alla kläder i en stor hög på golvet, eftersom det är tvättdags imorgon. känns lite klurigt att göra sånt själv, när man har fått allt serverat snyggt och vikt på sängen hemma. men men, jag måste väl också bli vuxen.

jobbet idag flöt på ganska bra, lagom att göra & kul folk som alltid. börjar trivas med jobbet igen, skönt det.

ja, kvällen blir nog inte så spännande,
las vegas 2155 & mer än så vet jag inte. tänkte kolla runt på internet om det finns några avsnitt av the hills eller gg att titta på, mmmh :)

jag har hört att det fina vädret kommer tillbaka nästa vecka, kan det bli mer passande?

nu ska jag hoppa in & göra adi sällskap ett tag, & käka upp min uuunderbara mcdonalds muffins :)

sov gott

nödvändigt

gårdagen blev precis som jag tänkt mig, med kul folk, bra musik, god dricka & bra humör.
berättar kanske mer senare, nu ska jag iväg till jobbet & jobba i 3 h. :| känns lagom nödvändigt men man måste väl, antar jag.

puss!

ett jävla slit

jobbade stängning igår, igen. fyfan va sliten man blir efteråt alltså! & det var huuur mycket folk som helst hela tiden, så någon ordentlig rast fick jag inte på de 10 timmarna.. men lite kul folk & goa pengar gör det hela mycket roligare!

min dag idag har varit jobbig, faktiskt. vaknade trött som satan av att linda ringer och frågar varför jag sover. gissa?!
åkte upp till a6 med mamma en sväng, fixade till datorn & åkte till adi. städade lite, käkade vitlöksbröd & åkte vidare till donkan. vilken hälsosam dag det varit!

nu sitter jag här & borde egentligen springa runt & leta efter kläder, fixa håret & massa sånt, men jag orkar inte.

ikväll blir det iallafall alkohol med linda & bojan, blir säkert fler men inget hundra. var vi hamnar vet jag inte heller, spännande!

den efterlängtade lönen

finns inget roligare än att springa runt på a6 på rean, i love it! hittade inte så mycket, men det är ändå så kul att gå runt & bara titta. alexis, tania & nadine var sällskapet idag, passade sig utmärkt! köpte ett par "foppa-tofflor" till pappa också, han är tydligen heeelt kär i dem, hans ryggont försvinner säger han. aja, fula som stryk men vem bryr sig?!

åkte & åt lunch med pappa, jungle thai. inte riktigt min smak, smakar typ inget :| men man måste ju äta, right?
så nu sitter jag hemma & latar mig, ska snart iväg med mamma till körskolan. hon tyckte det var skitkul att åka med förra gången, så hon följer med idag också. landsväg är det som gäller, spännande! lite fart säger man ju inte nej till.

efter det blir det nog upp till pc city som gäller, ska försöka fixa inställningarna på datorn så den fungerar med adi's bredbandsanslutning hemma hos honom. här hemma har jag ju trådlöst. funkar hos adi med, men då måste jag sno från grannen & sitta vid dörren mot trappuppgången, inte så kul.

& till sist, en fika med maria som åker till grekland på torsdag. lite avis är jag faktiskt! men det blir ju bosnien för mig snart, förhoppningsvis. tur att jag har en plan B med mamma ;)

så, vi kanske hörs senare, om nu datorn går att fixa. peeeeeace!

crap!

jobbet ringde nyss, & tydligen ska jag jobba :| det sjuka är att jag inte ens skrivit upp mig på det passet, jag ska inte jobba förens på torsdag. tiden är 1500-0030, men jag har fanimig körlektion kvart i 6!
men snäll som jag är så drar jag till jobbet direkt efter det. uuusch va surt! ibland kan det vara jätteskönt att jobba, men jag hade ställt in mig på en hel-dag med mig själv.. men det kanske är lika bra att jobba, så slipper jag tänka för mycket..

crap

cya

tjosan!

sorry för den urdåliga uppdateringen sista veckan, haft fullt upp med en massa grejer,
emelie 18 år
maria 18 år
adis mamma åkte till bosnien
midsommar

& massor av annat skit, så det har inte blivit så mycket tid hemma utan mest i hva.
hoppas alla haft en bra midsommar & sånt, vi hörs när jag flyttar hem igen (eller fixar så jag kan ha datorn hos adi)

puss!

fullt ös

morsning korsning!

idag kommer vara proppfull, handla, laga mat, fixa lite grejs, fira, äta, ut & partaja. jag har redan hunnit handla present & baka två chokladtårtor. nu blir det nog lite mcdonald's mat, sen hooka up med boel & gänget.

hasta la vista! kanske hörs sen ;)



haha kolla varant på bild nr 4. han hade gått runt & blåst i den där jävla grejen heeela kvällen, & när det går sönder blir han helt förkrossad. hemsk var den ;|

fredagen den trettonde

kvällen har varit super, massa kul att göra + glada människor, underbart!

först åkte vi upp till jimmy, som hade värsta festen med mat, dricka, folk & bra musik. satt där väldigt länge, sen åkte vi ner till fofos lya & fortsatte där. kändes lite surt att sitta med utan att ha tagit studenten, och utan att jag skulle med de vidare efter. men det var helt ok, varant fick i sig lite & fofo blev packad :D hohoho. filmat en massa, men ska nog inte lägga upp filmerna här, än ;) ska visa varant imorgon, hahaha! bilder & sånt kommer imorgon iaf, orkar inte pilla med det nu.

så nu är jag dundertaggad för att göra mitt bästa nästa år, & sen känna mig RIKTIGT stolt när jag tar studenten. 365 dagar kvar, ojojoj!

imorgon blir det upp tidigt, fixa lite hemliga grejer & sen ut på kvällen. en heldag med tjejer, det har jag saknat! att få klä upp mig & känna mig fin har jag också saknat, så jag hoppas kvällen blir som jag tänkt.

hörs imorgon gör vi iallafall! puss godnatt.

grattis!

grattis till alla som tar studenten idag!

va på bäckadal innan & grattade varant, fofo & jimmy. vädret sög men det var kul att se alla så glada :D

nu ska vi upp mot nygatan & käka studentmat, mmmmh :)

syns ute ikväll!

ciao!

efter många om och men så får detta duga för ikväll:



ska iväg mot kortebo nu, men det blir nog inte länge.

trevlig kväll!

kläddilemma

detta ständiga kläddilemmat håller på att ta död på mig! speciellt när man ska klä sig för olika tillfällen, nu t.ex, vet inte om jag ska ha partykläder, eller om jag ska vara casual med typ jeans & linne, för vi ska nog vara både inne & ute. eller? men ändå,

vem fan bryr sig?!

fääääääst

blir nog en fest ikväll after all.. känns värt att fira avslutningen, och att festen är med klassen är ju ett plus. tills dess ska jag nog bara glassa här hemma lite, bada, måla naglarna & sånt fjolligt. förstår fortfarande inte att jag är ledig, känns sjukt.

underbart

känns otroligt att ha slutat skolan nu.. jag behöver verkligen sommarlov men det känns inte som om det är riktigt än, känns inte som om jag gjort mitt bästa så kanske är därför.. idag var iallafall avslutningen, och vädret var inte som jag hade trott, så jag kom i jeans :P haha skitsamma, frös gjorde jag ju inte iallafall..

efter avslutningen kom mami & grattade oss för att vi klarat av skolan (wtf??) haha, sen åkte vi till a6 & firade sommarlovet.

hittade allt jag behöver, förutom bikini. men det är ingen brådis med det, så det får vänta..



2 par skor, platta & högklackade
solbrillor
handcreme
lila klänning med knappar
solpuder, rougeborste, ögonfransböjare, mascara

nu får det räcka med spening för ett tag.

sen blev det lunch med mamma & brorsan på donkan, efter det ner till stan & sen en fika. nu sitter jag här & funderar på hur jag ska göra ikväll.. det blir nog bra i vilket fall som helst, eller?

herrå

nu kom pappsen som är så gullig som låter mig köra till hva, hatar att ta bussen nu för tiden :/ linda har väl skämt bort mig..
så då hörs vi imorgon, eftersom adi's dator är på lagning. trevlig kväll!

nån gullig sak..

kom nyss på att jag ska sy upp min klännings-liknande sak jag köpte på lager för ett tag sen



visst är den gullig? tänkte ha den på skolavslutningen imorgon, men jag tror inte vädret tillåter..


aldrig nöjd?

nu blev det helt plötsligt tråkigt med sommarlov.. alla jobbar & det gör inte jag, o jag vill till a6 men ingen kan följa meeeed :/

jag är en liten skiiiiiiiit

sommarlov

vilken slappis dag jag hade igår! helt sjukt, tv & slappa hela dagen. ändå är jag dödstrött idag. kroppen har nog ställt in sig på sommarlov, men det är väl bra det. sista dagen idag & det känns svinbra.

o n s d a g
naturavslutning
göra klart projektet
lämna in skiten
körlektion
(kolla på skor)
städa rummet
hjälpa adi med plugg
tv-slappande

jag ligger väl inte så bra till i min dagsplanering men jag har gjort en, och det är väl duktigt? nu ska jag fixa lite här hemma, sen åka iväg. vart vet jag inte, men det är inte så kul att vara ensam hemma, eller hur?

puss!

en tv i en dator

det sämsta med att vara hemma en tisdag-morgon är att det finns så lite att se på tv.

MEN så tändes ett ljus, tv på datorn! hur smart är inte det? blir nog lite "the hills" nu, sånt behöver man inte anstränga huvudet för att se på.

tv i datorn, internet i telefonen, telefon i datorn.. endel är smarta.

godmorgon!

klockan är 9:30 & min skoldag är över, hur skönt är inte det då? gick till skolan kl. 8 för att få mitt betyg i franska, ett G blev det & jag är supernöjd, med tanke på att jag tappat alla kunskaper & inte ens kan räkna längre :/ men så skönt, aldrig mer franska!

& att slippa de andra kurserna ska också bli underbart att slippa, ex.
geografi, värsta läraren jag haft i hela mitt liv. ska iofs plugga upp till G nästa år, idioten tycker inte jag räcker upp handen tillräckligt så han sätter IG :| störd or whaat?
naturkunskap, visst, läraren är snäll & så men hon är så oorganiserad! skrev en uppsats i jan. och har inte fått tillbaka den. hallå??
idrott, säger sig självt. jag är inte så smidig.
administration, jag tror inte jag lärt mig något. kanske att göra en tabell.. hmm..?
engelska, men det tycker jag är så kul så det läser jag nog upp senare. men INTE med eva-marie!

längtar faktiskt till nästa år, lite roligare kurser som riktar in sig mer på ekonomi & sånt.. naturkunskap liksom, varför???

sizzla - thank you mama

min mamma mitt hjärta ♥

jag kommer sova gott inatt

enough is enough

n u r ä c k e r d e t f a n i m i g !

jävla massa snack, alla hugger varandra i ryggen hit & dit, vart är folks samveten nånstans??!!

ingen sömn för mig inatt.. idioter!



halleluja-moment?

satt & pillade lite med miniräknaren nu & kom fram till att jag klappat ihop alla pengar jag behöver inför resan! känns hur skönt som helst att inte behöva snåla längre.. ska ändå spara lite extra ifall nått knasar där nere, men det får vi hoppas på att det inte gör..

så imorgon blir det nog en a6 för mig, köpa skor, glasögon & lite tjej-grejer. äntligen!!

stekt på arbetsplatsen

äckligt äckligt att jobba när det är såhär varmt, måste varit 30 grader inne på jobbet :| självklart missar jag bussen och får promenera hem i svarta byxor + linne.. nu är jag hemma iallafall & har tänkt att bara slappa (inomhus, där det är svalt) framför datan & tv:n. lite plugg måste göras också, det blir det nog först.. största provet någonsin i företagsekonomi b imorgon, inte så orolig men vore kul att sätta ett bra betyg på det..

så nu ska jag pyssla lite, sen slöa, sola lugnt!

crazy!

har inte suttit inne en minut senaste dagarna, vädret är underbart & vilken tur man har som har vätterstranden 10 min bort!

nu ska jag & brorsan iväg till stranden, see ya!

morning sunshine!

vaknade av fåglarna idag, pluttinuttigt va?! :D

skönt med sovmorgon, men jag drömde nåt läskigt så jag vaknade för tidigt. mer tid, så jag har hunnit med det jag inte hann igår, måla naglarna t.ex. har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag, eftersom jag ska till stranden direkt efter skolan..

see ya på stranden! beeee theeeere....

cupcakes

som vanligt när varant kommer på besök blir det en biltur runt i stan.. träffade på samma bilar 10000 gånger så vi var inte de enda, tack & lov! lite pinigt kanske. aja, nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna & lite sånt tjejigt. sen titta på sex & the city, yeeeas!

i m o r g o n :


skola 9:30, engelska
10:30 möte med rektor m.fl ang. våran lärare i geografi, lär bli intressant
11:00-12:00 företagsekonomi
sen steka på stranden,
sen vidare ut till pappsen & hjälpa honom bära ut alla möbler, äntligen ska vi måla om!

sov gott cupcakes!

handikapp

ja, inte världens smidigaste dag.. vaknade med nackspärr & har inte kunnat göra någonting idag.. bara legat & tyckt synd om mig själv. adi's mammas pizza hjälpte lite, massage o sånt gjorde saken bättre också men det är fortfarande inte helt bra. hoppas att det blir bättre tills imorgon, då blir det steka på stranden!

somnade idag så jag missade balen :/ lite surt, men det finns alltid bilder. plus jag börjar längta om jag går dit, lika bra jag avstår!

nu kom varantos vatos locos från huskvarnos så det är bäst jag går o hälsar innan han kommer och slår mig på nacken, då blir det inte kul!

hörs sen!

sommarlovs-känslor

kvällen har varit superskön, gossip girl & desperate med marabou & mamma, älska!

imorgon blir det upp tidigt, åka till skolan & plugga... orkar inte göra så mycket mer nu, en dag i solen gör en trött verkar det som.. eller så börjar sommarlovs-känslorna krypa fram. liiiiite för tidigt?

godnatt!

kvällssol

nä jag klarar inte av att sitta inne & titta ut på solen, nu drar jag ut på gården & glassar. självklart är jag förberedd!



en dag i jeansshorts

idag har jag gått runt i jeansshorts hela dagen, helt underbart! gjort en massa bra idag;

gick till skolan för att göra om franska muntliga, gick mycket bättre!
gjorde nästan klart projektarbetet
idrott på vätterstranden, kubb, brännboll & sola
lunch med pappa
engelska muntliga, gick prima
date med emelie på piren, underbart!

nu sitter jag hemma och väntar på lite energi. borde nog äta något, sen ska jag plugga lite natur tills mamma kommer hem. då ska jag ut o köra nya bilen för första gången, jag är helt kär i den!



stek

earl

nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna, byta om & sånt man gör innan läggdags. sen blir det my name is earl, en av de få serier som verkligen förstår sig på min humor!


kärlek



åhhhhh.. mmmm...

solsting

vilken underbar dag! vaknade i tid & åkte till skolan med linda, natur & sån skit. sen vidare till djursjukhuset, tog de sista korten för projektarbetet & sen lite thai-mat. sååå gott!!

tillbaka till skolan, några onödiga lektioner & sen va det dags.

jag klarade teoriprovet!!

så, en sak ur världen. känns så skönt..

åkte & hämtade adi, sen åkte vi till chicki mama, sen upp till västersjöns hundbad. släppte ludde & käkade, hur mysigt som helst. tog lite pics:

   

haha vilka fula bilder, kolla hans käft på första & hans kåta blick på andra :D hahaha

ne nu ska jag öva lite inför muntliga i franska imorgon, tänkte gå dit & göra ett till försök. visa att jag vill iallafall (haha noot)

tror jag fått solsting, sån jävla huvudvärk... men jag gillar dig, solen!

puss!



en ny vecka

jobbat idag också. lagom mycket att göra & kul folk idag igen. precis som det ska va! sen kom adi & gjorde mig sällskap efter jobbet, åt & sånt o sen åkte vi till mig.. ska bli skönt att sova hemma med honom inatt :D

v e c k a n

imorgon: hemligt uppdrag, berättar mer imorgon!
tisdag: plugga natur
onsdag: naturprov, plugga företag
torsdag: företagsprov
fredag: ledigt!

nu ska jag gå & klia adi på huvvet. snaggade honom imorse, läckert!! men han ser lite ut som en igelkott (a)


RSS 2.0