önsketänkande

hela världen är som ett bombnedslag nu. inget dåligt humör konstigt nog, men rummet ser ut som skit, måste jobba, för lite tid & för mycket idéer. huwa!

jobbar 1600 - 0030. blir bara att städa lobbyn inatt & sen åka hem. kommer kännas lika dumt som vanligt att bara gå & lämna resten av gänget att städa klart.

hade jag varit ledig idag hade jag :
gjort klart allt i rummet, städat, gjort i ordning & varit jättestolt över att skiten är klar.
badat i 3 timmar, hårinpackning, ansiktsmask, peeling, u name it.
tittat på klänning tills imorgon. orkar egentligen inte bry mig, men en ny klänning hade suttit fint.
lämnat in sladden på lagning.
tittat på the hills.
ätit godis.
köpt en tidning & lagt mig i sängen och läst den hur länge jag ville.

istället ska jag vara trevlig mot alla, även om de inte är trevliga tillbaka. jag ska hälsa varenda människa trevlig helg & äta fruktpåsar tills jag mår illa. jag ska försöka få bort två tider jag verkligen inte vill jobba, sen ska jag städa skiten ur mig så jag kan sova gott inatt.

dessa jävla brickor

tiden flög iväg på jobbet igår. först längtar man till 45 min. rasten, när den är över så kör man järnet i tre timmar & sen är det inte mycket kvar. jag jobbar hellre 9 timmar än 4, tiden går så sjukt sakta när man bara jobbar 4 & det känns ganska onödigt, 4 timmar är ju ingenting.

men någonting jag tänkt på ända sen jag började på mcdonald's är varför endel har så sjukt jävla svårt att plocka undan brickorna efter sig. visst, det är restaurang & blabla men allvarligt hur svårt är det? man ser väl hur mycket personalen har att göra och man vet väl att någon måste gå ifrån sina arbetsuppgifter för att plocka undan brickan någon gång?
hos oss på jordbron finns det s.k "stammisar" som är hos oss en gång i veckan typ. & de plockar aldrig aldrig aldrig undan efter sig! jag var så säker på att de inte skulle plocka undan efter sig när de var där sist att jag sa till min chef "om de plockar undan efter sig städar jag hela restaurangen ensam efter 12". tror ni de plockade undan efter sig? nej.
det sjukaste är inte killgängen som lämnar 10 brickor, utan det är barnfamiljerna som lämnar kvar. visst att de spiller dricka, pommes, ketchup & slänger nuggets över hela stället. men ska man inte lära sina barn ta ansvar & plocka undan efter sig?
sinnes.

lite aggressioner där & nu ska jag upp till vinden & sätta ihop min byrågrej. kommer bli så naaaais!

miss händig? don't think so

jävlar vilket jobb det är med färg! inte att måla, utan att få bort färg ifrån pensel & händer. hela köket ser ut som en katastrof, vita fläckar öööverallt. & mina händer är som russin, helt uttorkade av lacknaftan. hemskt, aldrig mer ska jag måla hemma!

nu är det snart jobb som gäller, 1700 - 0130. brukar börja 4 så fick en extra ledig timma idag, halleluja! fortfarande mätt & fortfarande trött. får bli att kaffeknarka hela kvällen. imorgon är det 1600 - 0030 så jag slipper diska på jobbet, wiho!

ha en kul torsdag folks!

today



frisyr:
uppsatt i en "städtofs"
smink: rouge
klädsel: jeans & myströja
bästa: god lunch med sushi & kyckling i grön curry 
planer: måla klart min "byrå" & jobba
vill ha i allmänhet: större rum, hall framför allt. den har blivit en garderob nu, men är way too small.
materiella vill ha:
 ny väska. har tappat känslan för väskor känns det som..
beroende: mavaderma från mavala. nagelolja som jag kletar på var 5:e minut
bottennapp: jobb jobb jobb
längtan: utomlands. var som helst!!
inspiration: lauren conrad
mående: mätt, trött & seg

mmmh

planen för idag är att äta sushi & jobba, i stort sett. jobbar gör jag inte förrens kl. 1700 men jag hittar nog på något att göra tills dess. blir lamt med bloggningen idag, sorry. nu ska jag get dressed, puss.

still alive!

dagen igår bara flög iväg. full rulle hela dagen, & kvällen också. allt är bra iallfall & idag är jag dödstrött. hörs sen!

I put on for my city

texter ur låtar verkar vara min nya grej med rubriker?

jag hann nästan med allt. städningen blev sådär men plugget blev av, det viktigaste alltså! imorgon ska jag upp 1000 & inte en sekund senare.

förresten så har sladden till datorn pajat så jag har inget batteri. men philip har likadant uttag så jag laddar den så ofta det går, men åh så irriterande att allt jag äger bara går sönder!

nu ska jag gå & lägga mig, titta på the hills & sova gott. imorgon kommer emelie & boel hit för en heldag med fix & sånt, på kvällen blir det utgång!

en tisdag med för få timmar

full rulle idag också. åkte med bror till a6, köpte jacka & present, köpte målarfärg, tittade med adis mamma på dator, käkade på max, körde philip till träning & hämtat & kört mamma. alltså, varken städning eller plugg. det är 5½ timmar kvar av tisdagen den 28 okt. 2008 & jag ska fanimig hinna med båda sakerna!

nu ska jag städa i 1 ½ timma, hämta philip (mot att han målar byrån, så jag slipper det) sen sätta mig på georges med linda & plugga skiten ur mig.

hörs sen!

checking my fresh



kofta + skinnjacka = match


nu har jag vaknat & segar framför tv:n med datorn i knät.
tänkte baka scones & dricka smoothie, det är ju lov & lov = lyx.



satisfied

denna måndag har varit den bästa dagen på väldigt länge.

började med att hämta emelie & boel & sen släppa av adi. vi åkte förbi emelie & sen hämtade vi linda. blev en snabblunch på chili thai, hämtade mamma, släppte henne. sen massa annat onödigt som tog en maaassa tid. tillslut landade vi äntligen på ikea & jag went crazy! fick med mig en massa mysigt hem, sen besökte vi hemtex & åhlens där jag fyllde på shoppingkassarna & tömde plånboken ännu mer, men det är det värt!
släppte av brudarna & hämtade adi. åkte ner till jensens & åt den godaste måltiden på länge! massa mysigt & god glassbuffé, sen var vi nöjda! åkte hem, packade upp & nu ska jag sova.

tisdag städa & plugga. dammsuga, damma, svabba, fixa, u name it. allt ska vara tiptop!
onsdag ommöblering, upp med hyllor, måla, slipa & göra mitt rum snyggare än någonsin. på kvällen blir det ut på nån mysig krog & ha tjejkväll.
torsdag jobba 17 - 0130
fredag jobba 16 - 0030
lördag dunno?
söndag jobba 17 - 21





monday 10:42

vaknade nyss. är så tråkigt trött idag. gårdagen på jobbet var tråkig, ville hem direkt. kom hem, åt & mös med adi. somnade ganska tidigt, kanske är därför jag är så trött nu?

nu ska jag iallafall in i duschen, skrubba bort varje fett-basilusk som har satt sig på min kropp denna helg. sen ska jag göra precis vad jag vill för jag är ledig i tre dagar!

kat von d

snygg


turn back time

att sova en timma extra idag var riktigt skönt. nu har jag tittat på miami inc & det börjar bli dags att fixa sig. adi är här kl 12 & då åker vi ut till pappa & käkar massa god mat som alltid :)


va faaaaan?!

--------- ( nån idiot ) säger:
är det du som är MC bruden?

snart säger jag upp mig.

coffee-junkie

jävlar vad min hjärna går på högvarv. tänker massa & kan inte lugna ner mig. detta jobbet är farligt!

jobbet gick bra, lite surt i början men sen 45 min. rast & efter det är det inte mycket jobb kvar. bästa tiden av alla 9 timmar är den sista halvtimman, då är alla som kommer antingen fulla eller övertrötta. de fulla är oftast roliga & de övertrötta är lika roliga som mig. idag garvade jag nog vid varje beställning bara för att de garvade, zarah gick förbi & sa "herregud" massa gånger, hon va inte lika pigg antar jag. måste sluta dricka kaffe, men det är väl bra för servicen antar jag? att man är pigg & glad kl. 2345 en lördag? hatar surisar som jobbar inom service, blä!

imorgon ska jag upp 1100, åka till pappa 1200, jobba 1600 - 2100 sen soooooooooova! anna satte mig i kassan imorgon så jag slipper jävla headset & jävla välkommen till mcdonalds...

a nu babblar jag för mycket, måste sova, måste sova. tror jag ska ta med datorn till sängen & kolla lite the hills. mmm!

night

stickup

jag & mami ska iväg på soffletning nu. sen äta maaat (a) så trött på donkan-mat nu. har bestämt mig för att sluta äta där så länge jag inte jobbar, men nu är jag bara trött på skiten så jag vill inte ha!
&så läsk med, det ska jag också sluta med. har aldrig aldrig läsk hemma, men när man äter ute så mycket som jag börjat göra bli det ju en cola till varenda måltid. badbadbad!

kanye west - love lockdown

infinity and beyond

åh va skönt det är att sova ut! jag gjorde mig en brakarfrukost & nu är jag pigg & glad. ska nog slöa framför tv:n eller åka iväg med mamma, jobb blir det iallafall kl. 4.

igår var det ganska ok att jobba faktiskt, lagom mycket att göra, roliga kunder man kan skoja med & tiden gick snabbt. idag är det samma tid + 1½ h till städning. det går nog bra, med lika mycket kaffe som igår klarar jag allt! ;)

you're just a boy

you're just a boy  
and you don't understand
how it feels to love a girl someday
you wish you were a better man
you don't listen to her
you don't care how it hurts
until you lose the one you wanted
because you've taken her for granted
and everything you had got destroyed
















but you're just a boy...





sova middag

när jag landade hos adi slocknade jag direkt. jag vet inte vad det är med mig, jag kan sova hur mycket som helst, var som helst.
anyway, borde käka. borde åka. borde en massa men vill bara sova jämte adi & vovven. life sux sometimes!

veckodagarna är mer som helg..

ja, nu är helgen här. jag är superdeppig över att jag ska jobba hela helgen, känner mig lite bortskämd faktiskt, jag är ju inte den enda!

nu är jag hos mamma & ska snart iväg till adi. käka & lite sånt, sen ner till stan & fika med daria.
sen blir det jobb 1600 - 0000 & efter det blir det nog en vända hos emelie, om jag orkar. det vet man ju aldrig..
imorgon är det samma vända igen, fast jobb till 0130. får väl tänka på den 25:e nov & förhoppningsvis se ett ljus!

vad kallas mcdonald's nyanställda?

.. nyburgare!

så kul har jag haft på jobbet idag. ser veeerkligen fram emot två stängningar med chefen denna helgen! jippi!
nu ligger disken i blöt & jag borde sova redan. men om 20 min börjar shark - min nya kvällsrutin.

jag har så mycket idéer för rummet, toan & hallen. vill bara att helveteshelgen från helvetet ska vara över så jag kan få lyxa i inredning.

godnatt tjockisar!

walk to work

nu drar jag på mig massa kläder & promenerar till jobbet. där ska jag käka massa feting mat & må illa resten av kvällen.

bye

blue is the new black

ny kofta från H&M i stockholm, min nya favorit.


flashes


va i..?



om du vill kan du få denna skönheten för en femhundring på bellme.se idag.

EAAAK

I would love to occupy the space right by your side

tillbaka från skolan. glömde nyckarna i andra väskan, så jag fick luncha med mamma & phil, sen blev jag insläppt. jobb om 3 h. jag vill så mycket men har så lite tid!!

next four days

onsdagen avklarad. de närmaste fyra dagarna kommer vara pain & bara pain.

torsdag 17-22
fredag 16-00
lördag 16-0130
söndag 17-21

som belöning för min tråkiga helg ska jag shoppa loss på ikea & fixa rummet nästa vecka. jag ska ta en hel dag till att måla, handla, möblera, städa & fixa. hoppas bara pengarna räcker :|

nu ska jag sova, imorgon är det filosofi & rättskunskap som gäller, sen blir det nog träning innan jobbet också.

pyss!


borde man slå till?



update to do

svenskaläxa
svenskaläxa #2

marknadsföringsprov
jobba torsdag, fredag, lördag, söndag
fixa rummet
fixa toan
köpa locktång
köpa nytt smink

ha lov ♥


playlist

lady gaga - poker face
katy perry - hot n cold
adam tensta - dope boy
kanye west - love lockdown
ne-yo - miss independent
t.i ft. rihanna - live your life
beyonce - if i were a boy
beyonce - single ladies
jojo - beautiful girls


I earnt my wings

nu har jag gjort mina måsten idag, skolan, lämna bilen & plugga matte. nu ska jag njuta av min dator!


tvkväll

nu har jag fått min dagliga dos av skräpmat & ska lägga mig & slöa framför tv:n. ikväll är det vänner x2, ugly betty & desperate housewives. alltså, adi får inte bestämma någonting ;) han fick max & nu får han va nöjd.

imorgon är det massa plugg som gäller, skippar det idag. gick ju faktiskt till halv 5 idag.

hörs kanske sen, kanske inte. puss.


matvrak

idag har jag ätit frukost, pasta, frukt, godis, pannkakor & revben. i've got a mind of a fatty :D

to do:

svenskaläxa

svenskaläxa #2
marknadsföringsprov
jobba torsdag, fredag, lördag, söndag
fixa rummet
fixa toan
köpa locktång
köpa nytt smink
ha lov ♥



hot n cold

bäst just nu: katy perrys nya hot n cold

reality sux

packat upp väskan & städat lite nu. måste plugga, måste måste. men vill inte! vill till sthlm igen. tönt :|

oså är jag hungrig också. vi har bara soppor hemma, pumpasoppa & blomkolssoppa. visst, man ska inte klaga på mat... men eak va äckligt. jag vill till max!

har glömt matteböckerna i skolan så det slipper jag, men måste skriva klart svenskan. & läsa ut boken.
jag vill ha maaaaat.

helt jävla slut

orkar knappt stå upp, det är ett under att jag ens höll mig vaken på lektionerna. nu kan jag inte sova längre. helgen i stockholm var iallafall över förväntan!

fredag
bussresan var jobbig, hungriga & trötta bara satt vi i 4 timmar. emelie hittade en gammal tant att prata med, så hon var road :p väl framme hittade vi nästan direkt till hotellet, packade upp våra väskor & mös i vääärldens största säng!
på kvällen gick vi & käkade på vapianos, jättemysigt ställe där de lagar maten framför dig. jag åt pasta carbonara extra spicy, mumma! drack lite där & sen var det dags för stand up kl. 2315. lite sent men jättekul. jacob från vakna! var där, han den lilla med glasögon från synsam reklamen (de siamesiska tvillingarna), paul från icareklamen & många fler. vi blev utpekade också, ovanligt?! :p
kom hem kl. 3 & sov hur gott som helst.

lördag
frukostbuffén var bäst! jag åt som en gris, sen gick vi ner till stan. jättefint väder, det tog lite tid att hitta ner till stan men det gjorde inget. hittade inte så mycket, men det gjorde inget. kul att bara gå runt & runt utan att komma till samma ställe igen, går ju knappast att göra så i jkpg.
kl 6 stängde allt så vi tog t-banan till hotellet igen. jag tog ett bad för att jag hade så sjuukt ont i hela kroppen. vi gick 13000 steg enligt emelies stegräknare, sjukt! hade så ont i fötterna att utekvällen blev ett helvete. men jag hade kul bortsett från det, vi gick till nivå 22 där allt kostar 25 :-, sen tänkte vi gå in på nån klubb men det var sjukt lång kö så vi gav upp & gick till donkan. sen tog vi taxi hem med en kille som spelat i j-södra, stört?!

söndag
riktigt svårt att lämna sängen, men buffén lockade. åt mig fet igen, sen ner på stan illa kvickt. hittade det jag saknade, förutom skor! vågade inte testa eftersom mina fötter var så svullna, kul att komma hem med ett par skor som inte passar.
kl 4 var vi tillbaka på hotellet, packade snabbt, t-banan till centralen, buss hem. hemma kl. 2125, hem, fotbad, sova.


0739

nu drar jag till skolan. 1240 åker vi, kanske hörs vi innan, kanske inte. i vilket fall som helst, ha en bra helg. puss!

night night

nu går jag och lägger mig. lång dag imorgon!

den säkra sidan..



ååååååååååhhhh jag exploderar! allt får inte plats!
jag vill vara på den säkra sidan & ta med mig för mycket,
hellre det än för lite. det är ju inte så att jag har med mig
termobyxor & solstol, jag är ju realistisk iallafall!
bara för att jag sa så kommer det antingen snöa eller vara stekhett.

blä kan det inte bara bli imorgon?!

spårlöst jävla försvunnen!

min mp3 är helt borta. vafaaaan??!!
hade den i bilen, nu är den borta..

jävla tur att man har emelie med sig på bussen, det kommer ju inte vara tyst iallafall...


åååh jag hatar att vara så klantig

time for packning

inte förrens NU är huvudvärken över. haft ett helvete med att orka allt idag. blev iallafall slapp hos adi, det va skönt! åkte runt med mamma på a6 lite också.
nu är jag hemma & har segat framför tv:n i 20 min. + tagit en alvedon, så nu är värken borta!
nu ska jag sätta igång att packa.

förresten, jag bad mamma köpa en weekendväska, tror ni inte hon köper värsta flytt-väskan där hela hemmet får plats? hoho shoppingen kommer få plats iallafall!

hörs sen!

huvudvärk

gaaahh det dunkar i hela huvudet :| har bara en lektion kvar, sen ska jag upp till adi & sova. måste packa med, i drömmen jag hade inatt hade jag glömt all packning.. scary!


adios!

nu drar jag till skolan.

can't waste time

hoho! klockan är halv nio, jag börjar elva.
somnade tidigt igår, så jag är pigg & vill inte sova längre.

måste renskriva telefonsamtalet jag hade med the body shop kvinnan, jag skriver för slarvigt!
drömde om sthlm inatt. att jag var på stadium & att de stängde 2400 :|

natti

nu är dags för natti för mig. borde läsa lite också.
morgondagen består av marknadsföring & finansiering & kalkylering. en redovisning också.

tråkig blogg-dag idag, men sånt händer.. ni får lite kate som plåster på såren. natti!


i'm not pop

nu är jag hemma efter massa åk fram & tillbaka. hämtat ut biljetter, träffat pappa & fikat med jennifer, alexis & tania.

nu måste jag städa känner jag :| adi känner sig som hemma men inte när det gäller att städa - bara skita ner. hrmpf
yaya, hörs sen!

breakfast with cosmo

men tjena va trött man blir efter 10 timmar sömn!
blev ingen se7en igår, too tired..

onsdag
äta frukost med min cosmopolitan
skola, marknadsföring & svenska
extramatte med coffe
middag med paps?
göra klart omvärldsanalysen

torsdag
skola filosofi, rättskunskap & finansiering&kalkylering
hemma & packa heeela dagen (H)

fredag
skola maC & rättskunskap
1240 - sthlm here we coooome!!



se7en

måste se den ikväll. haft den på datorn i säkert ett år men aldrig kollat på den. nu är det dags!
adi är här & håller mig i handen så förhoppningsvis kan jag sova efter.
man kan ju säga att det är lite research till min uppsats på svenskan om dödssynderna,
så man kan ju NÄSTAN säga att jag pluggar! ;)

imorgon börjar jag 12, woho!

different style, different move

nu har en timma gått till geografiarbetet & jag är snart klar. måste upp till mamma & ringa mobilsamtal, kul att hennes mobilspärrning går ut över skolan :| dumma!

innan det ska jag förbi solariet tänkte jag. sen vid halv 5 blir det sista fikan med emelie & boel innan sthlm. åh mamma vägrar säga till mig hur mycket jag kommer få till resan, kul att gå runt & inte veta nått?! dumma! :p





depptalk

jag & linda har gagglat om hur jobbigt livet är de senaste timmarna. fick bli en frukostlunch på max också.
nu har jag pratat av mig & är redo för verkligheten. måste göra matte & geografi. först ska jag slappna av ett tag till,
det är ju inte ens eftermiddag än ;)

en av fem

en av 5 dagar börjar jag 8, det kan väl inte vara så svårt att komma ihåg?
jag hade verkligen fått för mig att jag började 835 idag, och inte 8. men tji fick jag!
vi har ju halv studiedag idag så jag kan lika väl stanna hemma, hade inte varit där förrens nu ändå..

så nu ligger jag & segar framför vakna! och har datorn i knät. ska nog göra lite nytta idag..
först kommer linda & jag måste äta frukost..

matakuten

någon mer som såg matakuten på tv 4?

helt sjukt att de kan servera skitmat till de som behöver bäst mat.

aja. nu ska jag lägga mig & läsa skitbok. jag är på skithumör idag.. imorgon slutar jag 12 & då blir det matte hela dagen..

kan det inte bara bli fredag så jag slipper allt detta?!?!

önskelista höst 08

vit / beige kofta med knytning utan knappar har tittar överallt men alla är antingen gigantiska eller tunna. eller så har de luva (eak) eller så är kragen ful. jag vill ha en enkel, med söta detaljer & skönt material

ankelboots svarta, ofcourse. inte för höga, men inte för låga. skinn ska de vara!

mössa vit & lila. antingen jättestora eller pyttesmå. inget mittemellan.

svart kappa inte kort, utan lagom. figursydd ska den va! inget konstigt mönster eller något, bara svart. kolsvart.

ny mascara jag ska testa hypnose från lancôme nästa gång.. vilket är nu.

nya uggs mina gamla är ganska worn out efter att jag använde dem i både snö & slask förra vintern. jag är snefotad också så det slutar med att jag går som en anka. men som hemmatofflor är de ju perfekta.

färgglad väska inte i chockfärg, men någon färg. har bara svarta & mammas röda. en beige kanske inte är att säga färg, men roligare än svart. eller ljusblå? :|

ny morgonrock köpte en jättemysig från ikea som det var extrapris på, ååh sa jag & när jag kom hem upptäckte jag att det inte var något "skärp" på. jahaaa, därav rabatten. stupid.

smycken jag hade en smycke-hysteri ett tag & handlade mängder. sen la jag av. nu ska jag börja igen tänkte jag. massa halsband, armband & öronhängen behövs. nu!

electrolux ergorapido snyggaste dammsugaren någonsin. jag vill ha en i orange!

sex and the city - kiss and tell behöver jag ens förklara?strumpbyxor tunna och tjocka, svarta och vita, mönstrade och tråkiga, i want them all!

mjukisset antingen är det en loga på, eller hello kitty, eller så sitter de fult eller så kostar de skjortan. enkla, sköna, snygga & billiga mjukisbyxor & tröjor, var finns det?!

ljus vad hände med de från ikea som luktade kanelbulle & kladdkaka? världens bästa uppfinning!

randig halsduk vit & mörkblå. den ska vara stor & inte stickas.

knästrumpor beiga, cremefärgade, vita, bruna, svarta....

locktång jag har levt hela mitt liv utan att lägga ner tid på mitt hår. det är nog dags nu..

svart nagellack efter många om & men har jag kommit fram till att det är snyggt, på en del. jag tror nog jag är en av dem..

necessär en större & snyggare & roligare

nytt badrum ok, inte helt nytt. men nya färger, nya tavlor, upp med en hylla & massa söta grejer på :)

plånbok den vanliga formen där man öppnar & ser allt, men snyggare. hmm..

seriös vecka

måndag - skola 0935 - 1155 fixa tvätt läsa bok skriva uppsats
tisdag - skola 0800 - 1200 ?
onsdag - skola 1150 - 1455 extramatte 1500 - 1600
torsdag - skola 0840 - 1345
fredag - skola 0800 - 1045

inte ens 20 timmar skola på en vecka, sjukt?!

satte förresten MVG på filosofin! wihuu!

som en stor lycklig familj

nu bär det iväg mot skolan. har först svenska sen filosofi. fifaaan va arg jag kommer bli om jag inte satte MVG på provet :|

efter det måste vi göra klart omvärldsanalysen på bodyshop, sen blir det lunch. mamma & philip ska följa med mig & pappa, så vi blir som en stooor lycklig familj, haha!

hörs sen!

godnatt

nu har jag tittat på en massa tv & badat. trött som fasen men måste läsa ut boken denna veckan.

imorgon ska vi käka på kina stället igen, wihu! :D

gossip girl, f word & mamma

nu är vi tillbaka från pappa & nu är det fullrulle. philip håller på att möblerar om & det han inte vill ha bokstavligen SLÄNGER han upp på vinden.

nu börjar gossip girl & sen är det f word. sen ska jag ta ett bad & läsa den uuuurtråkiga boken jag ska ha läst ut till nästa vecka.


ankelboots

mitt stora mission i stockholm är att hitta ett par ankelboots




söndag

filmen jag såg igår var skitbra. sån film man där man måste tänka för att förstå. se den!

vaknade halv 12 idag, gick upp & åt paj. segar framför tvn & datorn nu. philip stack till träningen så det blir en sen middag med pappa idag. tacka gud för att jag inte jobbar idag...


taking lives



mamma kollade på tråktv så jag hoppar ner i min säng istället.
för ett tag sen laddade jag ner filmen taking lives,
har fortfarande inte sett den. det är dags nu, så så får det bli!

stockholm, cheer me up!

har kollat runt på nätet efter affärer jag måste gå till när vi är i sthlm. tur att vi har boel med oss som kan stockholm, annars hade jag & emelie nog hamnat ute i någon förort direkt..

någon som varit i sthlm senast & har nåt att tipsa om?!

nu ska jag käka fruktsallad med mamma, see ya!

tip top

rummet är tip top & nästintill kliniskt rent. a golvet iallafall, resten sket jag i. det är faktiskt lördag & klockan är faktiskt 10, vem fan orkar?

ska köra lillebrur nu, sen ska jag hem & slöa i sängen hela kvällen. så skönt med lugn helg. inte för att de andra brukar vara så livliga, men ni förstår.

värsta potatissalladen!

nu har jag städat vardagsrummet, hallen, köket, lagat mat, ätit & gagglat med mamma i en timma.
gjorde väääärsta potatissalladen med creme fraiche, lök, vitlök, chilisås, chilikrydda, grönt surt äpple, senap, salt & peppar. testa, svingott i promise!

dehär med aggressionen har inte försvunnit men jag är inte liiika arg. kan bero på att jag ätit? (A)
nu är det bara mitt rum & mattan i hallen kvar, sen ska jag slappa sönder.

skithumör

nu har jag jobbat mina fyra timmar denna veckan. fan va man sliter alltså..

idag är jag på dåligt humör så stay away! tänkt städa av mig aggressionen & laga mat till mami. fjäsk inför stockholm? näärå.

gårdagen va boring. booooring.
denna kväll kommer bli värre. mmh livet är underbart!


klackarna på, nu drar vi!



adi har stressat heeela dagen så det blev bara en kort stund hemma idag. byta topp & skor, mycket mer hann jag inte. nu ska jag bara förbi linda på en cigg, sen till öxnehaga. blir ingen dricka för mig idag, lika bra!

spikat & klart!

hotellrum bokat, natt-standup bokat, bussbiljett bokad & allt är klart! på fredag blir det stockholm!!



deluxerum på nybyggda arcadia - fullträff eller vad?!



"RAW Comedy Club presenterar mycket stolt:
A RAW late night - en kväll/natt som inte liknar någonting annat!
Från 23:15 står Thomas Järvheden, Jason-John Whitehead (CAN), Ola Söderholm,
 Dominik Henzel och Mårten Andersson på scenen.
1250 personer och grymma DJ:s skapar något Sverige aldrig tidigare sett;
ett kokande China Teatern. Du vill inte missa det."

ge mig nästa fredag!

8 timmar

om 8 timmar ska jag upp igen. jag är inte ens trött :|

imorgon är det matte & rättskunskap som gäller. sen blir det nog lunch med mami & sen hem till emelie & smida planer.

på kvällen blir det nog party, funderar på att vara nykter - börjar 12 på lördag.

sleep tight!

blaaa blaaa blaaaa

vilken flopp debatten var! "jag äääääääääääär en förebild".

hon tanten som sa någonting om hennes blogg,
någon annan som såg den hemska västen gubben bredvid hade?
whats up with thaat?!


yummie!

middagen var faaaaantastisk. köttälskare som jag är tog jag kalvrygg eller något. gott vare iallafall!

nu ska jag bara sega framför tv:n med mami, superdupermätt!

almost, almost, almost..

nu är jag nääästan färdig. jag får skylla på pappa som kom oinbjuden ;)

helt sjukt att det redan är torsdag. tiden går så fort! imorgon ska vi planera inför stockholmsresan, känns som igår då det var 7 veckor tills dess.

nu ska jag byta kläder & sen bär det av till aqua. linda säger att det är god mat där så jag har höga förväntningar...



jag har gett pappa ett uppdrag. jag tycker det är sjukt fint att ha en hylla bakom sängen,
som i carries sovrum. & nu är det mellanrum mellan sängen & väggen, elementet står ivägen,
så varje morgon ligger det en kudde på golvet. tror det kommer bli skitsnyggt,
men den pappa ska fixa kommer vara högre än den på bilden, ungefär i höjd med fönsterkarmen.

what u think?

falling...

asleep..


let's get it started

blev ingen tv, kom på att eftermiddagarna framför tv:n är boring as hell. så det fick bli the hills på datorn istället.

nu tänkte jag börja på min svenska uppsats om varför jag tycker vrede är den värsta av de sju dödssynderna.
kommer nog ta några pauser så vi hörs.


nap

skolan slutade tidigare idag så jag, zana & linda åkte till kines stället & åt idag igen. vi har hittat en snygging-kines & alla är lite småkära :$

nu är jag hemma & proppmätt. ska nog sova en timma & sen börja med allt plugg. har massa att göra ju :(

regn

det är äckligt väder ute. nu drar jag till skolan! hörs sen.

night night


colors


   

tummen ur r*ven

skoldagen gick prima, lite marknadsföring & svenska, inga probs!
åkte upp till adi & mysade lite, sen leka taxi åt ph. var & köpte massa plugg-godis,
men inte vanligt godis.... ni får se sen!

nu måste jag ta tummen ur röven som linda brukar säga, och börja plugga.
fast nu börjar allt plugg bli roligt, ingen naturkunskap eller geografi som jag skiter i.
nu lär jag mig något jag vill lära mig, lyxigt.


vilken dag..

först hade vi den fasade redovisningen. det gick bra, så nu är den saken ur världen.
sen hade vi lite marknadsföring, inget mer med det.
hål till kvart i 1 så jag & linda åkte till vägverket, lämnade in körkortet & sen slöade vi på a6.
hittade alexis så vi åkte ner till det nya stället vid june & käkade.
kommer ni ihåg hur jag tjatade om sushi igår? de hade sushibuffé! mmmm...

sen matte, segt som vanligt. sen UF, stirrigt som vanligt!
nu har vi bestämt oss, vi ska skänka pengar till cancerfonden. i'm proud, nu har vi äntligen bestämt oss.
hoppas jag...?

nu har jag varit & hämtat bilen, släppt av philip & nu mellanlandar jag hemma. ska hämta ombyte till imorgon,
bränna film & byta skor.
sen ska jag till jobbet & försöka få bort min tid på torsdag. ska äta med mormor ju :/

ikväll blir det nana hos adi med desperate & toki.

hörs sen, nu ska jag stressa. puss!

deadly serious

imorgon på redovisningen har jag tänkt att se riktigt seriös ut. jag menar så seriös att jag ska ta på mig högklackat. ja, varför inte lixom? får bara hoppas jag inte får skoskav, för jag är instängd i skolan 0800 - 1700. tisdagar är underbara.

nu ska jag tvätta ansiktet, borsta gaddarna & sen fixa naglarna tänkte jag. målade dem i lördags & jag tror naglarna är beviset på att jag hade druckit lite. nu ska jag iallafall inte slarva!

hörs imorgon bitches, wish me luck!

sug efter sushi

helt plötsligt blev jag sjuuuukt äckligt jävla sugen på sushi... oh det är det värsta jag vet, att vara sugen på någon mat jag VET att jag inte kan få 2200 på natten. mmmmmm...




sista sekund

imorgon har vi redovisning & dagen har gått åt till att öva inför det. vi har hunnit med att käka ett antal gånger också :$ ooops.




alexis säger kwaaaak



tillbaka till verkligheten

nu är vi hemma. det tog inte riktigt 5 timmar utan vi stannade hos pappa & det var meningen att jag skulle lämna bilen. men gubben hade druckit så jag fick behålla den lite till.

helgen har iallafall varit super!
i fredags kom vi dit & käkade & så.. sen gick vi till jennifer som för övrigt har snyggaste lägenheten jag sett! vi satt där & drack, spelade kort & snackade. sen blev vi trötta & gick hem till zana & sov.

lördagen tänkte vi dra till djurparken men det skulle komma en orkan :| så vi drog till stan, kollade lite & tog en fika. där har de t.o.m kvar uteserveringarna, lyx!
på kvällen blev det förferre hos jennifer igen, sen vidare mot x&y & sen harrys. helt ok, mycket roligare när det är folk man aldrig sett innan, här i jönköping är ju samma folk ute varje helg.. (inkl. jag också kanske?)

idag vaknade vi sent som attans, segade i sängen lite för länge. gick & hämtade bilen hos jennifer & sen åkte vi tillbaka till zana. packade & sa hejdå, sen åkte vi hem. det känns som om jag varit där innan, inget kändes konstigt som det brukar göra för mig när jag ska sova borta för första gången. bästa familjen har hon också, helt genomgoda & snälla.

             

& imorgon är det tillbaka till det tråkiga. har lite att göra i veckan så det blir väl nästa lika mycket plugg som förra veckan. jippi!

nu ska jag hoppa i badet & sen packa upp allt. det är det värsta med att komma hem!

going home

nu ska vi bara käka sen är det raka vägen hem. sorgligt! 



uppe med tuppen

gårdagen var skitkul! vi satt först hos jennifer & sen drog vi till x&y. tydligen var det 20 men tydligen var det svårt att inte komma in.. huh?! 
aja, efter att vi varit på x&y nån timma blev det långtråkigt, så vi drog till harry's. stannade där sista halvtimman & sen blev det fyllekäk. skitgod kebab för en gångs skull! alla fyra drog hem till zana & nu är jag den enda som är vaken. helt sjukt, igår vaknade jag exakt samma tid. 

        

jag har fler bilder på min kamera, & där är zana & jennifer med ibland också. zana gillade bara att tracka mig med kameran igår. nu ska jag försöka somna om ;) 

borås

igår vid 5 kom vi hit efter många om & men. glömde alkohol, glömde äta & massa tjafs. vi kom hit iallafall!
vi blev välkomnade av sötaste familjen nånsin & åt tacos. sen gick vi till jennifer & satt där hela natten. mysigt värre!

nu ska vi iväg till knalleland & titta runt. ikväll blir det party, men vi hörs nog innan dess. pusss!

creepy!

det blixtrade i alla lampor i hela jönköping nu verkar det som, wattafuck?

ett försök till en packning



jag är sämst på saker till en helg. en vecka är lätt,
men en helg är svårare. varför vet jag inte,
jag antar att det är storleken som spelar roll.
jag vill ju inte komma med västa bagaget
när jag vet att adi kommer komma med en ryggsäck typ, haha.
jag får väl trycka ner allt i denna lilla saken, & sen hoppas på det bästa.

nu ska jag packa klart & sen plocka in allt annat. sen duscha & sen VR, sen sooova!

sista minuten shopping

nu är jag hemma från jobbet & ska bara byta om snabbt. måste upp till a6 & köpa foundation till mamma, så jag passar på att köpa en axelbandslös bh till mig själv på samma gång.

sen blir det hem, packa & dränka mig i en tidning. hörs sen!

plugg & mer plugg

igår gick dagen till att plugga & jobba.. därför var jag lite off här men jag tror ingen skadades? ;)

idag var det en kortis i skolan, bara filosofiprov & sen en orgelkosert i hva. intressant! :|
nu ska jag iväg till jobbet i två timmar, känns ju sådär roligt. sen ska jag hem & packa för imorgon!

fick körkortet igår också, heelt stört! datumen är borttagna & jag vågar inte ha det så. så jag måste upp till vv och fixa det imorgon. varför ska allt krångla sig med just mig?

planen sprack

vaknade kl. 7 & var heelt död. när jag tänkte på att jag egentligen inte behövde gå upp förens om 4 timmar kunde jag inte resa mig upp, så jag sov vidare.

nu har jag vaknat med ångest. måste plugga! måste äta! måste jobba!
fan...

nu ska jag iallafall sätta mig med häftet & förhöra mig själv. sen ner till stan, sola, sen till skolan. en lunch måste jag trycka in emellan också. men var?!

i-lands problem i tell ya. puss!

RSS 2.0