seriöst denna veckan också

mån ledig
tis marknadsföring & matte
ons marknadsföring & svenska
tors filosofiprov, rättskunskap & fin.kalkylering
fre ledig
lör jobba
sön slappa

TO DO:
göra klart geografiuppsatsen
plugga filosofi
göra diagram
jobba hos mamma
anmäla mig & linda till balen

busy woman? na-a!

dust yourself off and try again

det var mysigt nere i stan ikväll, men sorgligt. det är tråkigt att man inte har samma lust för julen som man hade för några år sedan, då man handlade julklappar till varenda kompis & köpte fint presentpapper & gjorde paket.
jag & linda gick iallafall några rundor i stan men hittade ingenting. vi blev lite tända på detox behandling, får se hur det blir med det.

snart kommer linda & då blir det film. hon är inbjuden till sleep-over ikväll, vi är ju faktiskt lediga imorgon. det blir nog "from hell" & lite chokladmousse på det. låter prima!

1605

nu bär det av mot julmarknaden. tror det blir en promenix ner dit, om linda nu orkar. jag ska köpa brända mandlar & frysa häcken av mig för det är de enda jag kommer ihåg att jag gjort de andra åren. iallafall, mysigt blir det nog. syns där!

första advent

godmorgon godmorgon. idag behövde jag kaffe som hjälpmedel för att komma upp, då är det jobbigt. nu har jag klunkat halva koppen & klarat mig bort till datorn. det blev kanske lite mycket judge judy igår ; )

nu ska jag ut till pappa & äta mat som vanligt. hoppas på potatis & bearnaisesås, som alltid! tjockisss
jag ska nog ner mot julmarknaden en stund ikväll, har missat den de sista åren för att jag alltid jobbat. men nu är jag ledig så jag måste ta tillfället i akt & mysa nere i stan. ska nog ringa evelina så vi tar med oss barncancerfonden-bössorna & får lite gjort.



det lyxiga med lördagar

någonting som jag verkligen älskar är att titta på tv tills jag somnar. det händer mig nästan aldrig men jag älskar att vara trött när jag ska vara trött för det händer inte så ofta. jag är alltid pigg på nätterna & trött på eftermiddagarna. jag är nästan rädd för att vara trött på dagarna så jag har aldrig tv:n på längre än till 12 på vardagarna. men imorgon får jag fanimig vara trött så jag ska titta på tv tills jag däckar idag.
jag är skittrött nu men om 50 min börjar judge judy på 4+ och det är nog bästa underhållningen innan man somnar. så nu ska jag hämta något att äta så jag håller mig vaken i 50 min.




jag ska överklaga parkeringsboten & hoppas jag får träffa judy!

sinnes

ok, sjuk kväll igår. jag har nog aldrig garvat så mycket på samma kväll någonsin innan. chingy gjorde sällskap & det blev 8 glas. fullt hus på centrum men lika bra. kom hem kl 4, jag & therese delade soffa hemma hos linda. idag har vi bara ätit & spelat monopol. fått parkeringsböter också. vi letade upp bruden som satte boten på oss & hon var skitkaxig. linda ska överklaga imorgon, heja heja!!

iallafall. helgen blev inte helt misslyckad även om vi var kvar i jkpg. ullared var sämst, 50 % av allt som fanns där var julgrejer.

nu har vi iallafall flippat ut för en månad nu så vi kan ta det lugnt till nyår.

fuck stockholm, vi drar till ullared!

ja, planen gick inte som den skulle eller vad man nu säger. det blev ullared istället, & fyllenatt ikväll. nu sitter vi hos linda & laddar, linda, therese & jag. vi får se vart kvällen tar oss. blev inte mycket köpt på ullared men jag har lärt mig köra automat iallafall, någon nytta!

provet vet jag inte hur det gick på. jag orkar inte spekulera, det blir som det blir.

jag ska bryta mitt vara-hemma-på-helgerna- mönster & vara ute hela natten. slagga hos linda äcklig & ofräsch & vakna imorgon & ångra gårdagen. det är min plan. mer har jag inte att säga. sup o svälj trevlig helg!

wish me luck!

imorgon måste jag ha turen med mig på MaC provet. antingen går det åt skogen eller suveränt. förbereder mig på båda.
godnatt folks!


runaway train never goin back

det får gå som det går imorgon, både med sthlm & matte provet.
för nu ska jag bada i minst 20 min med massa musik & glada tankar. hur som helst kommer helgen bli den bästa på länge! linda, therese, jag & en BMW, what could go wrong?

allt antar jag. men jag är positiv! ;)


krångel krångel

alltid är det krångel med något. nu är det knas med stockholm & vi vet inte ens om vi ska åka. jobbigt att inte veta :|
jag utgår iallafall ifrån att vi ska någonstans imorgon så jag ska packa endå. kanske är för att jag gillar att packa. vem vet.

matten har jag jobbat mig igenom iallafall. vet inte vad mer jag kan göra, jag har gjort alla viktiga uppgifter 100 ggr om. måste klara måste måste måste!

time will tell

idag blir det bara matte för mig, jag skippar finansiering & kalkylering. det känns så onödigt, denna delen av kursen kan jag utantill eftersom det är dels det jag håller på med när jag jobbar hos mamma. lika bra att gå igenom matten tills imorgon!

efter skolan ska jag skicka iväg en klänning jag sålt & sen blir det direkt hem.. eller kanske en stund på stan.. only time will tell! ;)

imorgon

ska jag

gå på matten
gå på fin & kalk lektionen ( ett kanske där. känns onödigt.. )
plugga matte
fixa sista sista med rättskunskapen
tvätta
packa

och baka lussekatter. om jag inte köper färdiga. men det är ju inte samma grej. jag är sååå sugen. sinnes!

fett jävla grattis!

ett fett jävla grattis till eve som fick körkort idag förresten, hon som inte trodde det skulle gå. tji fick du! ;)

soon this will be over

vilken stressdag det har varit idag. var på mammas jobb till halv ett, åkte till jobbet & hälsade på malinarna. halv två började svenskan & redan då var jag helt hjärndöd. jag var såå nervös inför muntliga & det gick s k i t ! allvarligt, jag har nog aldrig aldrig varit så nervös. jag tycker det är helt ok att prata inför klassen, så det är inte det. vet inte om jag var osäker på ämnet eller på betyget..
efter svenskan var det extramatte & efter det käk på max. sen började stressen igen. alla saker till öppet hus skulle fixas på 1 timma. vi hann & allt var fint. sålde inte för miljoner men det var kul iallafall!
åkte hem, pluggade mig igenom blandade uppgifter & tog ett bad. nu har stressen släppt & jag längtar ännu mer till fredag så vi kommer iväg härifrån.


blondinbella is coming to town!

kolla!
nu blir jag nästan ledsen över att åka till sthlm.
ok, inte riktigt. haha.

work work

nu sitter jag på mammas jobb & klickar runt. leverantörsfakturor & grejer, inte världens roligaste men efter ett tag går det på automatik. snart ska vi fika & då blir det lyx med färska frallor & muffins.

skitgrymma!

mamma har hjälp mig med en massa idag, hur skulle jag klara mig utan henne? jag har packat godis, pluggat matte, gjort svenskan, diskat & allt har hon hjälpt mig med. she's the greatest!

som tack åker jag med henne till jobbet imorgon kl 800 istället för att sova massa onödig tid till kl. 10 som jag gjort annars. det gynnar mig med för jag kommer bli P-A-N-K efter sthlm & malmö. but it will be worth it ;)

efter jobb hos mamma blir det svenska, redovisning som jag förhoppningsvis kommer överleva. såhär nervös har jag inte varit inför en skoluppgift på väldigt länge, men matteprovet på fredag kommer nog ta priset!
1500 är det extramatte - gratis! att betala mattelektioner känns lite skumt men förhoppningsvis lönar det sig.
funderar på att stanna & plugga matte till kl. 1800 då vi ska samlas inför öppet hus. kommer bli så kul att skryta med våra fina godisar & våran väl igenomtänkta affärsidé, vi är faktiskt skitgrymma!


playlist 25 nov

lazee - rock away
nas - hip hop is dead
lady gaga - poker face
lil wayne ft. t-pain - got money
pcd - i hate this part right here
lil wayne - pussy, money, weed
lloyd banks - if u so gangsta
lady gaga ft. flo-rida - starstruck
chris brown - glow in the dark
neyo, fabolous & kanye - the finer things
kanye west - love lockdown
t.i - whatever you like

i hate this part right here

packetera allt godis √
matte & extra matte √
svenska talet √
finslipa rättskunskapen
göra klart diagram
göra rapport om marknadsundersökningen

3 down, 3 to go!


natti

imorgon blir det en lång dag. först marknadsföring, sen projekt. fixa allt inför öppet hus på onsdag + göra diagram till marknadsundersökningen. sen är det matte & efter det hem direkt för ännu mera matte, men med matte-koffe. efter det måste jag nöta in mitt tal så det sitter perfekt. kommer att bli en utmaning!

på fredag blir det iallafall sthlm. lika bra att köra järnet nu i veckan & sen slappa sööönder mig där. det bästa är nog att det inte blir nån shopping eller nåt, utan bara slapp & göra vad vi vill. jag stressar alltid inför shopping - it's a disease!

can't read my poker face

nu är allt klart, thank god!

istället för prisonbreak som blivit så sjukt överdrivet ska jag lägga mig i sängen med min laptop i knät & titta på the hills. sviker aldrig!

lady gaga - poker face ← bäst just nu!

julafton

om exakt en månad är det julafton!

SIMON & TOMAS

nu har jag skrivit allt - fyra jävla sidor om skolmassaker. kommer ångra mig när jag ska redovisa allt imorgon också, lär ju ta en timma typ.
 ska göra nått att äta & titta på simon & tomas. sen blir det plugg en timma till & sen prison break!

armbandsmani


       

imorgon kommer lönen,
om jag känner mig själv rätt
så kommer minst en av dessa
ligga i min brevlåda inom en vecka.

jag somnar snart

...........................................

fking boring

ååh va trååååkigt det är att bara skriva o skriva o skriva. jag borde göra matte eller något viktigare men detta måste ju också göras. kunde gjort det så mycket lättare för mig själv utan p.p & utan massa ansträngningar men jag vill ju åt de där fjuttiga pluspoängen som säkert inte ens gör skillnad i slutändan ändå.

fking boring!

HEJ JIM

hej jim, linda är här nu & hon kommer hem snart. jag vet att du är orolig men det är ingen fara. puss vännen!

haha..

top of the top

precis som jag trodde var det inte meningen att vi skulle vara på svenskan idag. nehe, surt.
linda & jag har bokat bil till helgen, en pluttig BMW blev det. så nu reser vi med stil för en gångs skull!
åkte till a6 & kollade, har hittat en budgetvariant av ankelbootsen jag drömt om så länge. får se om jag slår till imorgon eller drömmer vidare..

nu ska jag iallafall plugga sönder mig i några timmar, sen blir det datormissbruk igen. see ya!

monday 09:15



idag ser jag ut som en skräckfilm,
men det bjuder jag på.
svenska & filosofi idag, sen plugga tills jag somnar.
blir inget jobb idag, matten först!!

puss!

week

lunes skola 0935 - 1155, boka hyrbil, jobba hos mamma (?), göra klart rättskunskapen, plugga matte!
martes skola 0800 - 1455, extramatte 1430 - 1630, öva in talet
miércoles skola 1155 - 1455, plugga matte!
jueves lediga, matte 1030 - 1200, plugga matte!
viernes 0800 - 1100 MaC prov, sen sthlm heeeela helgen



det finns två nya avsnitt av the hills.
finns inte en chans att jag kommer somna på dåligt humör!


WHOA!

inte min dag idag alltså. tror t.o.m att jag vaknade på dåligt humör - nu kommer jag somna på dåligt humör också. åt ioförsig godaste maten hos pappa men fyra timmar på jobbet sabbade allt. massa bilar, ingen hjälp, ingen mat färdig, tiden gick långsamt & jag var svinhungrig. allt dåligt hände på en gång. men såna dagar måste väl komma ibland antar jag!

praliner, blattefierad & kebabrullar

först & främst måste jag ge credit till mig & eve för vårat fantastiska jobb med godiset idag, tror jag aldrig sett snyggare godis. vi satt i fem timmar & pysslade med allt, men det blev superbra tillslut & nu har vi en massa pengar att samla in! :D



efter bakeriet åkte jag iväg till emelie på filmmaraton. jag möts av en förbannad simon med sne näsa i dörren - emelie hade varit i farten igen. så är det alltid, simon är sönderslagen & emelie är skadeglad. emelie skulle fånga en godis från luften & den träffade hennes läpp så hon fick en småll hon med! karma baby ;) vi tittade på blattefierad, lite besvikna blev vi. sen blev jag hungrig så det blev en kebabrulle.
tittade på någon film som simon trodde var american pie men det var en kass film med dålig humor. skrattade typ tre gånger men då asgarvade jag så det jämnar väl ut sig.

   
smäll på näsan (kolla hur svullen den är!), smäll på läppen & muskel-smurfen!

efter filmen blev emelie sugen på kebabrulle - hon & timing alltså. åkte ner till evergreen, käkade & mer pallade jag inte. nu sitter jag hemma. bra lördag!

dagen efter

lyckligtvis är jag inte bakis, det blir jag aldrig. men halsen gör ont efter all rök & allt skrik & jag har svarta fläckar på benet efter mitt försök mot att rädda mina strumpbyxor.

idag blir det till o baka hela dagen. nu ska jag snart iväg & hämta evelina i hva & sen ska vi hit & göra massa massa julgodis. inte till oss utan till att sälja. annars hade det ju varit lite gaalet.

miss devil

jävlar i mig vilken kväll. först var vi här en stund, sen promenerade vi bort till en förfest vid bäckalyckan. därifrån bar det av till centrum. full rulle som vanligt när vi är i farten. för mycket äckliga killar & allt slutade med bråk. men jag & emelie är bra på att spela oskyldiga så äcklet åkte ut. sämst musik på centrum ikväll btw, vad var felet på dj:n? :S

nu är jag hemma & huvudet snurrar fortfarande. ska lägga mig & kolla tv nu men kommer förmodligen däcka inom 10.
hörs imorgon!

make it

matten gick bra idag igen! jag börjar faktiskt tro att jag allvarligt talat kan klara detta. det hade ju varit lite skoj sådär.
mitt svenska PM är inlämnat & nu ska jag städa tänkte jag. kan ju inte ha folk hemma när det ser ut som det gör.

GODNATT

svenska talet är färdigskrivet & jag är nöjd. lagom nöjd iallafall. mer hinner jag inte göra idag ändå.
imorgon är det matte x2, först i skolan sen privatlektioner kl 1200-1400, jag, linda & matte-koffe. tur att matte-koffe finns annars hade jag varit helt omöjlig! fast han är ganska dyr så jag får se till o vara på hugget imorgon!
det blir lite jobb imorgon också, 1500-2000 & efter det blir det förfest här hemma & sen utgång. känns som om det var flera år sen jag var ute på riktigt senast så det är fanimig på tiden!

ögonen börjar rinna nu - time to sleep.
puss!


feeling

nu har jag tagit en paus från plugget men jag är påväg tillbaka. jag har bara en konstig känsla i magen - jag tror det är oro & det borde vara oro. talet är snart klart men jag vet inte om jag flytit iväg från ämnet. det enda jag kan göra är att prata med lisa imorgon & se vad hon tycker, mer finns det inte att göra ju.
jag gillar inte att ha ont i magen & inte veta vad det beror på. kan ju vara en massa saker men jag vill inte bry mig om någonting förutom skolan just nu, men magen vill något annat kanske? hrmmpf.

önskelista julen -08

de perfekta klackarna



christian louboutin, £370


den perfekta "lilla svarta"



miu miu, £1 085


den perfekta koftan



vivienne westwood, £ 370


den perfekta plånboken



just cavalli, £ 184


de perfekta ankelbootsen




nine west, £ 85


den perfekta nyårsklänningen




balmain, £ 7 970


den perfekta oversize-väskan



jimmy choo, £ 1 695


den perfekta skinnjackan



Mike & Chris, £ 670


den perfekta lilla väskan



stella mccartney, £ 345




hip hop is dead

såhär trött har jag nog inte varit på länge. vaknade 7 idag, åt, klädde på mig, borstade tänderna & gick o la mig tills linda kom. helt sjukt, så har jag aldrig gjort. vi va i skolan i en timma sen slutade vi & åkte hem till mig. då däckade vi igen. sinnes!

nu ska jag lägga på ett kol & börja göra lite nytta. måste göra svenska & rättskunskap idag.

nas - hip hop is dead




nattinatt

nu är det läggdags för mig.

slöfock

idag blev det halvt engagemang i skolan, woops! orka anstränga sig när skolan håller på i tre timmar. borde ju vara då kan ska vara mest effektiv men icke sa nicke. vi var inne på youtube & spelade in mobbade powerking reklamer istället. linda har upptäckt att hon är ett mattegeni & jag har glömt häften av matten redan. jippi!

nu har vi ätit lasagne & diskuterat med min käre far. linda ska snart hem till sig & jag har massor jag måste göra. imorgon slutar vi 10 så det blir väl att köra på full gas imorgon.

fast food

precis som alltid när jag har sovmorgon är jag en tidsoptimist & gör allt lite för länge.
nu ska jag slänga i mig maten jag fixade på en kvart & hoppas på att linda kommer snart. hörs sen!

flashback

det är top 10 @ 10 ROBYN på MTV nu, snacka om flashbacks & minnen & må-bra-känslor.



so you think you can dance - favoriter!









sånt här gör mig helt konstig.. gud va fint det är!

två avsnitt senare

jag tror jag blivit beroende av the hills på riktigt nu.. serien är som skräddarsydd för mig med alla kläder, människor & bråk.
nu ska jag iallafall försöka sova & sen försöka gå upp i vettig tid imorgon. det får nog bli lite matte på morgonen så jag är förberedd inför extralektionen imorgon eftermiddag. snart gäller det, matteprov!


ENVY

trots DH's flipp så måste jag kolla, jag måste! jag ska klämma in mig jämte mamma i vardagsrummet & för att hon inte ska bli sur ska jag ta med mig en massa gott. hon är mutbar!
senare ikväll blir det nog the hills för imorgon börjar jag sent sent sent!



envy

halleluja!

onsdag : 13:30 - 14:45 svenska, sen extramatte till 16:00
torsdag : 08:40 - 10:00 filosofi
fredag : 08:00 - 09:10 matte

ja, vad ska man säga? 4 lektioner till denna veckan, livet är rättvist ibland!

detta betyder att
- jag kan finslipa mitt tal 100 ggr
- jag kan städa mitt rum
- jag hinner fika
- jag kan göra klart rättskunskapsuppsatsen
- jag kan sova
- jag kan plugga


INNE & UTE

inne

sushi, förmodligen det godaste man kan äta. jag tror jag aldrig kommer tröttna! fast priserna är skyhöga på lite fisk & ris är det någonting jag älskar!

päls! fake ofcourse. mössor, västar, jackor, vantar. det ser så mysigt ut & piffar upp nästintill vad som helst.

sista året på gymnasiet. känns super, äntligen slipper man alla slöa lärare & puckade 1:or ( been there, jag vet! ). kommer sakna klassen massa, vi har sån konstig trygghet i våran klass känns det som. men livet går vidare & jag ska långt iväg!

weekend-resor
. något att längta efter måste jag ha nästan hela tiden. & att emelie får deluxerum för 300 :- /natt är ju ett plus! frukostbuffé, shopping, nya klubbar & bara tjejer är precis vad jag behöver. just nu vill jag både till sthlm, gbg & malmoe. malmö är garanterat, men de andra är inte bestämda. men man kan ju drömma!

armband, jag har åkt dit igen! armbandshelvetet. jag älskar allt som hänger runt en handled just nu. gina tricot & h&m är ju nästan att utesluta, varenda kotte har ju likadana. det kanske blir att göra egna i år istället för julpyssel? hmm svensson.

overknees. när man väl får till det är det grymt snyggt! spelar ingen roll vilken färg eller vad man har det till, sålänge det finns klack & snygga ben slår det nästan vad som helst.



ute


svenska nationella. whaa vad ska jag välja?! imorgon måste jag bestämt mig. något som gjort intryck på mig eller någon annan. obama, kuba, barn i krig, släkt i marocko.. åh jag vet inte. heeeelp!

vänta in vintern. jag drar alltid ut på att köpa mössa & vantar & sånt tills snön kommer. men det känns som om den nog inte kommer iår? idag stod det att det blir -6 C imorgon, men litar man på det?

jobba. jag vill aldrig börja jobba! jag ska plugga hela mitt liv & alltid leva som fattig student. göra samma sak varje dag skrämmer mig & när man pluggar har man ju möjlighet att organisera & prioritera som man vill. pluggis 4 life!

överdrivna serier
. prisonbreak, desperate housewives, ugly betty mfl, alla blir ju överdrivna tillslut. det är bara sex & the city som hållt jämnt hela tiden, de andra flippar ju bara ut tillslut! jag väntar på att de ska börja knivhugga varandra i gossip girl sen är de också en i gänget. varför inte avsluta när det är som bäst istället för att gå över gränsen så det blir överdrivet?

h&m smink. ren skit! när jag levde på tight budget körde jag på både mascara & solpuder från h&m. mascaran slängde jag nästan direkt men solpudret har jag kvar. man ser ut som skit när dagen är slut. fläckigt, fettigt & ojämnt, eak! när det är slut ska jag köra på kvalité resten av mitt liv.

fjantar. snackar en massa & vänder sen kappan efter vinden. jävla pussy! folk följer minsta vink från flickvänner, pojkvänner & vänner. stå för det du säger eller håll käften!

flyt

konstigt nog känns det som om matten går bra. jag ska väl inte ropa hej innan provet men ändå, det känns bra. och det känns jävligt bra att det känns bra.

nu ska vi ha UF & måste get down to business om vi ska komma nånvart. senare idag blir det plugg för hela slanten & ikväll är det DH.


svenska muntliga

jag har gett mig själv panik. min beslutsångest är värre än någonsin. jag har ingen aning om vad jag vill skriva om.. någonting som påverkat andra, eller någonting som påverkat mig själv. någon händelse, människa, katastrof eller jag vet inte. åååh jag hatar att bestämma mig & göra massa jobbiga val!

jag måste iallfall bestämma mig imorgon för på fredag ska jag lämna in ett p.m. nu ska jag brainstorma i sängen & förhoppningsvis vakna upp som ett ljushuvud imorgon.

sov gott folks!

fuckedup

 rättskunskapsuppsats
svenska p.m
svenska tal
filosofiprov
matteprov
geografiuppsats
marknadsundersökning
UF



burn motherfucker

trött idag. skola & sen djursjukhuset i 3 jävla timmar. åkte & hämtade sushi, åt snabbt som attans & nu proppmätt. livet är tråkigt nu & har inget att dela med mig av. trött på allt & alla.

sunday

söndagen är snart över & det har varit en bra dag. hunnit jobba, äta min favvomat, tittat på tv, badat & nu ska jag lägga mig i sängen med en tidning. känner mig ganska tom idag så det blir inget intressant inlägg nu heller, för omväxlighetens skull (?)..

nattinatt!

GG

jobbet idag var långtråkigt & jag räknade ner minuterna direkt när jag började. nu är jag iallafall hemma & nu är det dags för gossip girl. sen blir det film med mamma & imorgon är det en ny vecka.

blizzzer

kvällen hos emelie blev lyckad med bra film & massa gott att äta. vi tittade på zodiac som var lång men bra tillslut. efter filmen åkte vi ner till stan & träffade linda. åkte till max & åt ännu mer. emelie beställde en blizzzer som är ännu fulare namn än mcflurry.

sen gick vi för oss att vi skulle jävlas med shell. på kvällarna har de ju bara öppet i luckan, så emelie gick dit & skulle vara jobbig med att vilja ha lösgodis, eftersom de måste hämta allt som folk vill ha. han sa "helst inte" och hon gav upp direkt. pussy! ;)

nu är jag hemma & ska lägga mig nu, imorgon är det jobb i ynka 4h & 15 min, så jag klarar mig på lite sömn. det blir räkor imorgon också, i'm happii!

you let me fall

släktträffen är över, & nu är det lika tyst som vanligt.
nu ska jag iväg till emelie på tjejkväll, det behövs.
bjussar på världens sötaste brud också,
om 4 år blir hon säkert världens diva så jag njuter av tiden nu när hon är tyst!



so wet so tight



ja ni ser ju. helt död är jag idag.
därför blir jag iväg skickad att köpa tårta så jag kommer igång.
jävlar, tror jag skulle kunna sova bort hela dagen om jag ville. anyway,
nu drar jag på tårtjakt i stormen, på med mössan & halsduken. adios!

hardworkin'

jävlar vilken duktigfredag jag har haft!
vaknade trött som jag vet inte vad kl. 7 & gick upp direkt. taggad? nä. men i did it!
gick på matten & fattade, skrev provet utan problem & hoppas som vanligt på det bästa. optimist fo live!
jag & linda åt gooodaste thaimaten på truethai, världens godaste ris med scampi o grejer, mhmh!
gick hem till mig & gjorde vad? pluggade! logaritmer & skit är vi inne på nu, sux men vad gör man?
gick till jobbet kl. 3 & jobbade halvt idag bara. orkade inte kämpa & va trevlig. halv 1 var jag klar & då stog linda ute & väntde. vilken lyx.

nu är jag hemma & ska titta lite the hills & bara njuta av ensamheten. det lär ju vara sista gången på länge som jag njuter av det känns det som...

love!

love lockdown

Im not lovin you,
the way I wanted to
What I had to do,

had to run from you
Im in love with you,
but the vibe is wrong

And that haunted me,
all the way home
So ya never know,
never never know
Never know enough,
till its over love
Till we lose control,
system overload
Screamin no no no, no no
Im not lovin you,
the way I wanted to
See I wanna move,
but cant escape from you
So I keep it low,
keep a secret code
So everybody else dont have to know
So keep ya love locked down,
ya love locked down
Keepin ya love locked down,
ya love locked down

Now keep ya love locked down,
ya love locked down
Keep ya love locked down, you lose
Im not lovin you,
the way I wanted to
I cant keep my cool,

so I keep it true

I got somethin to lose,
so I gotta move
I cant keep myself,
and still keep you too

So I keep in mind,
when Im on my own
Somewhere far from home,
in the danger zone
How many times did I take
'fore I finally got through
you lose, you lose
Im not lovin you,
the way I wanted to
See I had to go,
see I had to move
No more wastin time,
you cant wait for life
we're just wastin time,
where's the finish line
So keep ya love locked down,
ya love locked down
Keepin ya love locked down,
ya love locked down
Now keep ya love locked down,
ya love locked down
Now keep ya love locked down,
you lose
Im not lovin you,
the way i wanted to
I've met no one new,
I got no one new
Know I said Im through,
but got love for you
But Im not lovin you,
the way I wanted to
Gotta keep it goin,
keep the lovin goin
Keep it on a roll,
only god knows
If I be with you,
baby im confused
You choose, you choose
Im not lovin you,
the way I wanted to
Where I wanna go,
I dont need you
I been down this road,
too many times before
Im not lovin you,
the way I wanted to
So keep ya love locked down,
ya love locked down
Keepin ya love locked down,
ya love locked down
Now keep ya love locked down,
ya love locked down
Now keep ya love locked down, you lose, you lose





baby you could have whatever you like

i want you! ♥




tror jag är förälskad i T.I :$

swich

nu har latat mig allt för länge så nu förflyttar jag mig till köket & pluggar. minst EN uppsats ska vara klar idag, helst båda men lovar inte för mycket. nu kör vi!

shoulda woulda coulda

jag vill
åka ner till malmö
baka bullar
byta ut allt i mitt rum
och allt i min garderob
titta på gossip girl hela dagen

jag borde
städa rummet
oroa mig för matteprovet
inte sitta vid datorn
träna
köpa ett nattduksbord

jag måste
skriva uppsatserna
plugga inför imorgon
diska
jobba imorgon :|
klä på mig & komma tillbaka till verkligheten


run away

det blev ingen skola för mig idag. stannar hemma & gör alla uppsatser istället.. & pluggar inför imorgon. måste bli ett M annars dör jag. måste äta något också. mycket man måste, tjingeling!



if only

sluta ge

jag ska sluta ge folk bitar av mig själv i fortsättningen. jag är så jävla trött på att folk är otacksamma så det finns inte. man strävar efter andras lycka varje dag men ingen strävar efter min förutom jag. jag ska i fortsättningen ge tid till de som förtjänar det och skita fullständigt i de andra. jag ska aldrig mer bli besviken över att jag inte får någonting tillbaka. för det är väl det relationer går ut på i grund & gotten? att ge & ta?
pappa har alltid varnat mig för s.k "takers". olyckligt nog tror jag att jag har stött på allt för många "takers". så jag får välja, antingen bli likadan eller hålla mig undan. folks lycka gör mig lycklig så jag vill inte sluta ge. men fan heller att jag ska gå runt & må dåligt för att folk inte har samma vilja som mig. fan heller.

halvdöd

jag har ingen lust till något, inte tv, inte dator, inte plugga, inte läsa, inte sova, inte bada, inte städa, inte promenera, ingenting.. allt känns tråkigt & så jävla onödigt..

kan bero på min brist på mat idag, men jag är inte hungrig & då går det inte att äta. grey's ikväll & det gör mig liiite gladare.

jag vill ha en bok som säger vad alla känslor betyder & vad man ska göra. jag orkar inte gå runt som ett frågetecken längre, jag orkar inte vara feg!

ALLSTAR

uppsatsen gick sådär, valde att skriva om marknadsföringens utveckling - orkade inte skriva om känslor & upplevelser. vad jag vet är jag den enda som skrev den uppgiften, djupt vatten kanske?

jag är så spänd - jag leder en auktion på tradera, de snyggaste skorna någonsin! ska visa er om jag vinner, men bara om jag vinner :)

träffade pappa idag också, imorgon blir det nog ikea för oss båda. det är ett stort steg för pappa att handla på ikea, som en riktig svensson haha! i'm proud!


keep a secret code

det blev max, nu är jag mätt & ska springa & lägga mig nu så jag inte blir hungrig igen. farligt!

vi har fått hem våra julkort från unicef & de är skitfina verkligen! köpte 3 pack med de finaste & en box & där i var det massa fint så jag tror många kommer få julkort från mig i år :)
imorgon blir det en lång dag så jag ska försöka sova nu. tänkte plugga lite först & det tröttar förhoppningsvis ut mig.
kanye west - love lockdown är fortfarande bäst!

natti!


prepared

nu ska jag iväg & go loss på massa godis & frukt. måste vara förberedd tills imorgon, ska inte känna en smutta hunger för då blir jag alltid så stressad över att äta. som nu t.ex. ska försöka få mamma att ta en runda förbi max. tredje måltiden gillt, kanske inte blir hungrig mer idag? hade ju varit konstigt isåfall :D

eight to five

åh vilken shitty day! kom till skolan 8:00 & fick tillbaka provet. förstörde hela min dag :| fixade frågorna till marknadsundersökningen imorgon, 80 papper skrev jag ut, snacka om miljöbov! jag & linda gick & käka lunch på jensen's där jag fick en cola över mig. men jag fick glass så jag blev glad! haha litet barn.
matte & sen UF. matten känns skitbra för en gångs skull & UF börjar komma igång nu, så det känns bra. men still, surt att provet gick så dåligt.. kom hem kl 5, lagade mat & nu slöar jag vid tv:n.... har så mycket jag borde göra men orkar inte.

nu är det förberedelser för imorgon som gäller. 8-13 är det nationella men inte särskilt troligt att jag sitter så länge.
efter det ska vi till djursjukhuset & göra klart marknadsundersökningen.

nu blir det lite the hills & sen plugg!

plast!!!

har precis tittat klart på the hills & jag stör mig något så enormt på heidis fixade läppar. eeeaaakkk va fult! hela hon är ful men plastic makes it worse!


tjosan!

massa att göra idag, tråkigt för er! rättskunskap & godis är det som gäller, wiho!

think twice

skoldagen flög förbi som alltid på måndagar & nu är jag & mamma uppe på jobbet. vi var & åt på mitt favvoställe för tillfället, en "kinarestaurang" med sushi som ingår i buffén. den övriga maten är smaklös & tråkig men sushi är ju underbart no matter what :) lite nudlar som huvudrätt räcker efter 17 rullar sushi!

nu ska jag bokföra fakturor tills mina fingrar bränner!

morrn morrn

nu är det måndag igen. en film, en filosofilektion sen är skoldagen slut. ska upp till mamma & skicka fakturor, guuu så roooligt.

nu ska jag iallafall klä på mig. tänkte bara säga hej.

puss

sundays are for recovery

mina lediga söndagar går alltid till att göra det jag annars inte hinner - bada, städa, titta på tv, måla naglarna osv. så nu ska jag först titta på gossip girl & sen lägga mig i badet med både ansiktsmask & hårinpackning. sen blir det både hand- och fotfix, gonna be fressshhhh!



om man ändå hade den här att kleta in sig i!

donation

jag & mamma anmälde oss nyss till donationsregistret, varför inte lixom?
gör det du också

I be back like the electric bill

mysig söndag med massa god mat. nu är vi hemma & jag ska fortsätta med plugget. sen ta detdär badet jag glömde ta igår, whoops. internet ain't good for ya!

morgonkaffe mhmh!

när vi var på a6 igår gick jag & mamma till kahls & skulle köpa farsdagpresent (de har de bästa presenterna btw!) & mamma köpte något kaffe. det är världens godaste! men det kostar tre gånger mer än vanligt gevalia men who cares? bra start på dagen & då är det inte flingor.

det blir lyxfika om ni kommer på besök med andra ord!

nu ska vi iväg till pappa & äta lammstek sen till morfar för fika. jag har bakat fyra underbara kladdkakor så idag får jag credit för fikat, känns bra! ;)

farsdag for real

nu är jag fööör trött för att vara uppe en sekund längre. imorgon är det farsdag & jag har laddat upp med massa choklad så pappa kan ju knappast klaga! annat var det förra helgen då han hade fått för sig att det var farsdag & jag trodde honom. jag fick värsta dåliga samvetet & han var besviken. men nu jävlar ska han få presenter!

06


snobb vs ghetto

Jag har en:

[x] mamma
[x]pappa
[ ]styvmamma
[ ]styvpappa
[x]bror
[ ]syster
[ ]brorson
[ ]systerdotter
[x]mobiltelefon
[x]egen toalett
[x]eget rum
[ ]swimmingpool
[ ]hot tub
[ ]gästrum
[x]dator
[x]tv

TOTAL: 8

[x]säng större än normalt (bredare än 90 cm)
[x]mer än 10 par skor
[x]solglasögon
[x]klocka
[x]mp3-spelare
[ ]ett fungerande PS2
[ ]Nintendo wii
[ ]xbox som funkar
[x]nintendo64 som funkar
[ ]gameboy / advance
[ ]gamecube
[ ]nintendo ds

TOTALT: 6

[ ]pokerbord
[ ]basketkorg
[ ]hockeyspel
[ ]biljardbord
[ ]fooseball
[ ]pingisbord

TOTALT: 0

[x]nattduksbord
[x]stereo på rummet
[x]CD-spelare
[ ]har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ]dina föräldrar har gett dig kreditkort /atm kort

TOTALT: 3

[x]Jobb/sommarjobb
[ ]shoppar minst en gång i veckan
[x]har dyr parfym
[x]AIM / MSN
[x]kamera/video kamera
[x]Telefon

TOTALT: 5

[ ]skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ]Gitarr/trummor/basgitarr
[ ]piano/keybord
[ ]något annat instrument
[ ]varit på kryssning
[x]rest utomlands
[ ]haft en personlig tränare
[x]dyra smycken
[x]träffat en kändis

TOTALT: 3

[x]platt/locktång
[ ]har varit i en slagbur som är till för baseboll
[x]har 1000spänn på dig nu/på kontot
[ ]kreditkort,debetkort eller bankkort
[x]rest i Europa
[ ]varit på Hawaii
[ ]varit i USA
[x]varit i Asien
[ ]varit i Australien
[x]varit i Afrika

TOTALT: 5

[x]Föräldrarna har bil
[ ]jetski/båt
[ ]Husbil/vagn
[ ]jag har en bil

TOTALT: 1

[ ]hemmagjord mat nästan varje dag
[ ]suttit i en Limo
[ ]Suttit i en helikopter
[ ]äger en videokamera
[x]egen laptop
[ ]egen dator

TOTALT: 1

TOTALT SUMMA:
32 - vanlig

1-24 = ghetto-kid
25-34= vanlig
35-41=bortskämd brat
42+ = uppeklassens snobb

nu vet jag det. tillbaka till plugget.

minor things

i'm too major to know about the minor things

nu är äntligen rummet färdigt. ok, finns lite som måste fixas men plånboken är tom så jag får vänta till den 25:e.

nu ska jag göra rättskunskaphäftet tänkte jag, sen lägga mig i badet & bara va.

ne-yo ft. kanye west - finer things

tummen ur

nu har jag fastnat här igen! det är hemskt vilken dragningskraft internet har, jag kommer hela tiden på nya saker jag vill titta på & nya hemsidor jag måååste besöka.

nu ska jag iallafall ta tummen ur röven & städa mitt rum. musik på högsta musik & snabba ryck så hinner jag nog klart idag. hörs sen!



längtar tillbaka till stockholm..

som en smäck



jag har spanat in denna snyggingen på scorett två gånger nu,
den sitter som en smäck & är mycket snyggare på.
perfekt till både jeans & strumpbyxor.
1200 är kanske lite mycket, men man kan ju se det som en investering.
funderar på att vänta med ankelboots-inköp till vintern, då finns det nog fler alternativ.
men jag tror inte jag vill ha en annan modell - isåfall billigare. då är det väl inte ens skinn.
jävlar va svårt det blev.

ok - vad säger ni?

show it, throw it

det blev inget jobb för mig & mamma idag. vi åkte "ärenden" istället. vi var överallt & handlade en massa bra grejer. fick bilen tvättad också, den var ju helt svart efter gårdagens taxikörande överallt. köpte libabröd & kyckling & gjorde tzatziki så nu är jag mätt & glad. blir ingen utgång ikväll - emelie är stuck in sthlm & jag har ont i nacken & behöver plugga. så så får det bli!

köpte lite skönhetsgrejer också så ikväll får det bli hemmaspa med mammsen!

PAIN

jag vaknade med en satans ond nacke idag, min vanliga tur. jag har ingen aning om vad jag gjort för att få så ont. för några dagar sen fick jag kramp i nacken men det var på högersidan & nu är det vänstra som gör ont. het öm & sånt. pain

nu ska jag iallafall iväg med mamma snart & köpa lite nödvändigheter. tänkte att vi skulle framkalla lite kort så jag kan göra mitt rum personligt - nu är det bara stökigt. får se om jag ens är kapabel till en partynatt med emelie idag, eller om jag bara ska vara hemma. annars kommer jag se ut som en stel pinne på dansgolvet & det är nog ingen vacker syn!

beautysleep

nu är det läggdags. jag har tittat på the hills nu & lauren & whitney var i paris. nu har jag massa lugna, franska tankar i huvudet & kommer förmodligen sova som en prinsessa :)

imorgon blir det upp tidigt för en shoppingtur med mami. sen blir det jobbajobba!

godnatt plutts.

7 sanningar om highlife

#1 jag älskar ägg. omelett, kokt, äggröra, på macka. allt utom stekt & rått!

#2 min stora passion är mat - både äta & laga. mitt mål är att bli som min pappa
 som är världens duktigaste när det gäller mat, han kan göra någonting av ingenting om man säger så.

#3 jag har nog sovit med smink högst 5 ggr i mitt liv. jag kan verkligen inte gå & lägga mig med make i facet,
 de gångerna det har hänt har jag somnat av misstag.

#4 jag är superkänslig för andra människor. jag gråter jättelätt, så fort någon gråter så gråter jag.

#5 jag skjuter upp saker väldigt ofta. städning, plugg, jobbiga samtal, träning ..

#6 jag är intresserad av andras liv. bloggar är en gudagåva! haha inte riktigt,
men jag älskar tvprogram om folks liv & upplevelser.

#7 jag tycker skolan är 1oo ggr roligare än jobb - de jag testat. har alltid gillat skolan
& kommer förhoppningsvis alltid att göra.




like a ghost, i'll be gone

vilket jävla dag! först skola, sen upp till mamma, sen a6, sen hem & baka, sen köra hem alla, sen hem, sen hämta mamma, sen käka, sen köra pappa, sen köra lexis, sen köra adi & nu är jag äääntligen hemma. kört i högklackat idag, ingen hit direkt!

imorgon ska jag iallafall få lite gjort uppe hos mamma som behövde hjälp med skitgörat som hon langar över till mig. på kvällen blir det nog utgång med emelie. måste plugga också, & hitta världens bästa fars-dag present som pappa verkligen förtjänar.

juste, jag har körkort!

jag - pappa, vi måste handla tårta!
pappa - jaha... a men jag orkar inte..
jag - nehe.. så vi ska inte äta tårta imorgon då?
pappa - jo men du fixar de, jag orkar inte sitta i bilen.
jag - jaha... men.. hur.. a justfan jag har ju körkort!

hatin' like city cops

äntligen fick jag min solning, tog dubbel tid bara för att... sen blev det en sväng förbi ica där jag köpte med mig en massa gott hem & nu har jag & pappa precis ätit. blev gott som alltid när vi slår våra kloka huvuden ihop.

nu smaskar vi på min nya chokladupptäckt, marabou premium figs & almond. den är underbar!

hahaha

bulgaren -02.

hemskt


i blow kisses

det blev en massa snurr på a6 för pappa, adi & mig idag. hittade en massa fint till philip & he better be satisfied annars tar jag över allt! ;)

fick med mig en sofis mode från JC som jag ska gotta mig i nu tänkte jag. sen åker jag nog ner till stan & framkallar lite kort så jag kan ställa fram alla fina ramar. känns som om en ledig dag är perfekt för det sista fixet i rummet. har så mycket idéer men så lite pengar, sux!

PERFECTION



den perfekta jackan

i have a dream..



med dessa skönheter säger jag godnatt

food!

jag måste bli bättre på att äta nyttigt för just nu äter jag & äter jag utan att bli mätt. jag skojar inte, var & åt med linda & hennes pojkvän idag (hej jim!) & jag åt lika mycket som honom, nästan iallafall. så ska det ju inte vara, speciellt inte när jag varken tränar eller är med barn, haha!

jag har märkt att det funkar om jag skriver ner mina löften här i bloggen
(
vill ju inte svika er )
så här kommer ett löfte ;

jag ska äta bättre frukost - simple as that. borde ju hålla bra grund för resten av dagen.

så, imorgon har jag 2 tim. extra & ska göra massa gott! nu ska jag dämpa min hunger med internet!

playlist_5 nov 23:06

lazee - rock away
t.i - whatever you like
katy perry - hot n cold
beyoncé - single ladies
beyoncé - if i were a boy
kanye west - love lockdown
the game ft. lil wayne - my life
lil wayne ft. t-pain - got money
t.i, kanye west, jay z & lil wayne - swagger like us


study like a dummy

så pluggar jag

#1 jag tuggar alltid på någonting. frukt, kex, godis, tuggummi. vad som. det blir tråkigt att bara fokusera sig på plugget - jag fokuserar mig på mat (A)

#2 kopiera sidorna i boken & gör ett häfte om du har tillgång till kopiator.
visst, det blir många sidor men då kan du kladda, markera & skriva egna antecknigar.

#3 sammanställ allt det viktiga till några sidor på datorn & skriv ut, lättare att plugga.

#4 gör eget prov av anteckningarna från det dataskrivna. testa dig själv & se vad du inte kan.

#5 dela upp det jobbiga arbetet. linda & jag kör teamwork & delar upp så vi sammanställer 1 prov var.

#6 var med på lektionerna. det är mycket jobbigare att lära sig själv utan att ha någon att fråga.

#7 sätt upp en tid du måste hålla, ex. 1 timma eller till kl. 18

#8 sätt post it lappar på de viktigaste sidorna & repetera det sista kvällen. vad lärarna än säger är inte allt viktigt!

#9 belöning är det bästa i världen! ett bad, titta på tv eller vad som, att ha något roligare att se fram emot gör det lättare.

smokin' hot

nu är det ånga i hela rummet efter en lång & varm dusch. nu ska vi titta på the hills & sen valvakan - om jag är vaken!

imorgon är det 10:15 i skolan som gäller, prova studentmössor, sen marknadsföring & svenska. sen extramatte & sen hem & plugga. halva skolveckan avklarad imorgon!


another

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nope!
Tackat nej till sex: ja jag har ju varit på centrum :p 
Hånglat med nån riktigt ful: guess so :|
Hånglat med fler än 50 pers: haha nä!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: utanför sanning & konsekvens? nej!
Gjort något riktigt dumt: ja för sjutton
Gjort något du verkligen ångrar: inte värsta, men jag har ångrat direkt efter.
Varit nykter på nyårsafton: ja, bara varit onykter typ 3?
Åkt ambulans: ne thank god!
Gjort nåt olagligt: you bet!
Blivit polisanmäld: inte vad jag märkt?!
Druckit: jaaaaa va är detta för frågor?
Vilka kläder sover du i: pappas gamla t-shirts
Vad hatar du: lathet & lögner
Varit kär: yepp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: mmmm :( haha
Är du ensam nu: nej fullt hus hos adi 24/7
Vill du gifta dig: nån gång ja
Vill du ha barn: ja klart!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: jag
Fick dig att gråta: mamma
Du delade en drink med: emelie drack min cider :O
Du gick på bio med: adi tror jag det var, men hundra år sen!
Skällde på dig: mamma
Du hånglade med: adi!
Du smsa: lindada
Ringde dig: lindada
Du ringde: lindadaaaaa
Som du sov hos: adi

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU:
Haft sex: nope
Festat: nej det är tisdag!
Gråtit: nej
Kramat någon: lätt!
Köpt någonting: solkort & cigg
Saknat någon: saknar massa.
Sjungit: aa sjunger alltid när jag är själv i bilen :$

HAR JAG:
Digitalkamera: inte jag, har tappat bort de senaste 3. har mamis :s
Telefon på rummet: ja den är t.o.m sladdlös! haha
Egen dator: yeees
Husdjur: nee men toki är lite min!
Bra kompisar: hell yeah!
Receptbelagda mediciner: nää
Haft sex på en offentlig plats: nee i'm boring!

KÄRLEK OCH SÅNT:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? mixed feelings. jävligt jobbigt & jävligt bra.
När kramade du någon sist? typ... nyss?
Saknar du någon speciell person? massa sa jag väl nyss?
Har du svårt för att bli kär? like to believe I do men vet inte riktigt..
Har du hånglat med någon av samma kön? haha varit full + fjorton, självklart!

god is watching

åkte till solariet. alla upptagna. wattaaaaaa ---

aja, nu blir det plugga, det är väl det gud vill att jag ska göra idag. sen upp till adipadi & sova gott.
imorgon ska vi prova studentmössor! peppepp!

dilemma

mätt & glad - vad fan gör jag nu?

- solar. behövs verkligen.
- pluggar. behövs det med, men ååh så tråkigt.
- sover. kommer förmodligen bli så om jag tittar på tv. får inte hända!
- åker upp till adi. tittar på tv. sover. nej!
- åka till a6 = handla = slösa pengar. har jag råd? nej!

det får bli att sola helt enkelt. sen hämta mamma från jobbet, sen hem & plugga. puss påre!

zup ?

nyss hemkommen & döhungrig! kotletter ligger på stekpannan & potatisen kokar. kommer dö av njutning for sure ;)

åh känns som om hela mitt liv är i oordning nu! måste få grepp om saker & det är nu! ska bara äta '_-


14:43

halva  dagen borta. sov till 12 & som tur var hade vi bokat om så vi skulle träffas i skolan nu vid halv 3. jävlar va trött man kan vara!

nu ska vi planera & fixa lite, sen ska jag iväg & lägga mig i grillen. hörs sen!

I SHAKE BUILDINGS

nu ska jag sova! lägger upp en bild där jag ser helt borta & förstörd ut, enjoy! ; )



see me rollin'

det blev inte mycket till att sova denna måndagen, om 25 min. är det tisdag så det får bli då istället. nu ska jag njuta av batteriet jag har kvar på datorn, fick sno lite ström av philip så jag har väl 2 h. kvar kanske. räcker gott & väl, kanske blir lite över till the hills?

bright

jag måste skaffa mig:

· en "dagbok". jag tänker alldeles för mycket på onödiga saker innan jag somnar - därför ska jag skriva ner dem istället.
· nya krokar till badrummet. köpte 2 st. på hemtex, skit! de fäste inte ens..
· ordning i min hall
· ordning överallt!
· motivation till träning
· vinterskor
· overknees
· solkort - inhandlas imorgon.
· lena händer - 4 stängningar är döden för lena händer.

nu ska jag titta på tv sen sova gott inatt. imorgon är det möte med brudarna på georges kl. 1200.
hörs imorgon! pysz!


OBAMA FOR PRESIDENT

imorgon är det val & I vote for Obama. vem tror ni vinner? eller vem hoppas ni vinner?




longing for sushi

nu åker jag & mamma upp till a6 & lämnar in dendär jävla sladden. jag funderar starkt på att hämta lite sushi med mig hem. hmm..

if I was a rich girl


  


 





diamonds herve leger is a girls best friend

love's like a runway

jag har fått lite gjort idag faktiskt - men har inte pluggat. nu ska jag sätta mig med matteböckerna & inte slita blicken på minst en timma! jag & linda har gjort en plan inför de kommande proven så allt känns bra!
ska bara kolla liiiiiite på internet, need inspiration!


åttan

kan inte sova, & vet ni vad jag tackar gud för då? åttan! alltid alltid massa bra program, såna man vill titta på innan man går & lägger sig, såna man måste tänka för att förstå. inga kassa komedier eller repriser, faktaprogram så man lyssnar & sen blir man dödstrött & däckar direkt.

jag & adi har flyttat ut oss i tvrummet & snott philips dator. adi ska kolla på saw 5 & jag på åttan liiiite till, sen sova! ny vecka med massa plugg & jag är överlycklig över det. vet ni varför? för skola är så mycket bättre än jobb!

a.k.a mr make it rain on them hoes

kanske ska man kalla det bloggtorka?
ska fixa sladden i veckan & fortsätta mitt liv som storbloggare.
har varit konstigt utan bloggning.. ?
är hos pappa nu, ska jobba om 45 min.
hittade en bild på mig när jag var liten,
cute huh?



fredag 01:36

jobbet gick bra idag också, bara städa lobbyn sen gå hem, lyx! nu har vi knökat ner oss i philips säng & tittar på ultimate fighting & läser bloggar. de vägrar erkänna det men de är nyfikna!

imorgon blir det att gå upp tidigt, bada & sen på lunch hos morbror. på kvällen blir det halloweenfest eller något, nåt måste jag göra. jag är ju ledig! ;)


RSS 2.0