23:35

what goes around comes around

dagens humör för glad
dagens roligaste amela gav mig 4 kr i taxipengar ( parkeringspengar )
dagens tråkigaste feber
dagens godaste en soppskål med kaffe på wayne's
dagens bästa tvkanalerna är fixade + träffa brudarna
dagens sämsta h*lveteskylan
dagens inköp fika?
dagens önskan hemligt
dagens duktiga inget alls. städat & lagat mat kanske?
dagens inte så duktiga inget plugg alls.

nu är det dags att sova. imorgon är det finslip, föreläsning + flytt. & förhoppningsvis en bio.

BURR

det blev en runda på stan med amela & sen en fika. todolistan kan slänga sig i väggen. jag har pyttelite feber så det blir nog skola imorgon. föreläsning tjihoo! sen ska morfar flytta också. det lär ju ta på krafterna. nu ska jag zappa igenom alla miljontals kanaler. puss!

LIL MS SERIOUS


STÅLMANNEN

stålmannen var här nyss & borrade lite, klampade runt lite på taket, drog lite sladdar, tryckte på några knappar & vipps så har vi ett jävla utbud av kanaler. tack stålmannen!

OBSESSIONS

min hjärna är just nu helt överfull av massa jag-vill-ha & massa inspiration so here u go, share my obsessions.






















TODOLIST

äta frukost
packa upp alla väskor + kassar
plugga plugga plugga
städa garderoben
laga mat
promenera bort till ica
ladda nya mp3n
bli frisk i halsen!

DAY N NITE

jag börjar bli sjuk så det får bli tentaplugg hemma idag. sorri gruppen :/

LOVELY DAY

ääääääälskar vädret idag. klarblå himmel. men kallt + blåsigt men whatever. vi var jävligt effektiva efter skolan. första max, sen förbi varant, sen banken, sen sandy's. nu är jag hemma & ska iväg & lämna tillbaka lånebilen. jag blev helt kär i den, en sån måste jag ha! sen förbi mediamarkt & köpa ny mp3, jag glömde min ( eller mammas ) på solariet igår. wuppsiiee.

NIGHT

godnatt ♥

LOVE IT

jag var nyss ute på joggingrunda & kom nyss på att jag lovat mig själv att sola idag. ja, såna löften är ju de viktigaste så nu blir det en trip till solariet. ligger jag ner & solar kommer jag garanterat att somna så det får bli stå idag. sen ska jag fanimig köpa med mig en tidning hem. tjolahopp!


ALWAYS FOREVER

idag var jag först på plats i skolan. pluspoäng till mig. vi tjejer fixade klart analysen & grabbsen alla budgetar. snart är vi klara, haaaaalleluja. när vi va klara tog amela & jag en frusen fika på sandy's, tills jag blev så trött att jag nästan däckade. nu måste jag plugga, & det känns faktiskt inte så farligt. resten av gruppen är på hockey men jag tvärvägrade, hellre pluggar jag. puss ♥


DRAMA DRAMA

vafan kommer alla vindar ifrån? stört. nu har jag kört iväg b g till skövde & han är på G mot norrland igen. inte hem utan norrland. jag & amela tänkte att när vi väl är i skövde kan vi ju åka vilse, sagt & gjort. lyckas alltid.
imorgon är det skola 10:00 & jag är inte så värst taggad.

PERFECT

igår va perfekt, de va lääänge sen jag hade så kul. först åt vi middag här, lite vin, lite redbullvodka, lite tequila. buss in till stan, satte oss på amor & nonno joinade. sen centrum är resten av gänget var.

idag är det match & sen åker bojan hem igen :(

MISSION

nu börjar det likna något. kyckling + kotletter är marinerade, tzatzikin är klar, pajen klar, potatissallad klar, grönsallad klar.. j*vla skiticamaxi som säljer gummi-advocado, så det blidde ingen guacamole.

dagens mission är att lära blattarna skala kräftor. det lär ju ta sin lilla tid ;)
men akta er, vi kommer stinka vitlök/kräftor allihoppa.

FUCKAUR

gårkvällen innehöll allt. god dricka, massa skratt, bra tjejer, störda killar, ett enormt slagsmål ( centrum just ain't centrum without it ), musik, dans & förstörda lockar. det blev lagom av allt så idag lever jag. dags för storstädning!

BAD INFLUENCE

tjiho stresssss. projektrapporten strax klar, fikat med fotbollsnördar, handlat present åt mami, handlat inför imorgon, ätit & nu måste jag fixa håret. idag ska det bli lockigt. ska ska ska!!

det kommer bli fulltösmedvetslös inatt. fyfan. men vi orkar, visst?!

I can't help i like to party it's genetic!
it's electrifying, wind me up and watch me go
where she stops, nobody knows
a good excuse to be a bad influence on you, and you

WANTED FROM NET-A-PORTER




MAMI

grattis mami ♥

våran födelsedagsfrukost blir bara mindre & mindre för varje år. innan brukade det vara tårta & grejer, men idag blev det ett grattis-kort & kaffe+cigg på balkongen som frukost haha. nä men hon är nöjd ändå!

så nu har jag två timmar över till.. ingenting. göttt sickan

PUSHA

detta med att jogga funkar faktiskt helt ok, förutom att jag mår illa som fan efteråt. jag gissar på att det är min brist på träning + kondition som gör det, hoppas det iallafall. sjukt mätt blir jag av att springa också :| fett konstigt assååå. iallafall, beach 2012 watch out!
( ha ha ha .. )

nu är det iallafall duschtime & sen ska jag sova. s å t r ö t t !

SHE BAD

I'M MORE THAN WHAT YOU MADE OF ME



PUPPYLOVE

onsdagsutgången blev ganska misslyckad men rolig ändå om det nu håller ihop. det var bara väldigt väldigt väldigt tråkigt att gå upp imorse. men jag kom upp, & kom iväg till skolan. var där till fyra, fikade, fikade lite till..

TONIGHT BABY

bojan är äntligen hemma! så ikväll blir det nog utgång, jag har saknat onsdagarna. sen ska man ju komma upp 7 imorgon. men det tar vi då. puuuuuuuuuss

FACEBOOK FÖRBUD

idag kör vi på facebook förbud. för mig då, grabbarna skiter i FB & leker inne på jesper.nu. men nu är det slut med det. jag är stenhård idag. no mercy. effektiviteeeeeet!

FACE DROP

jesuus va tiden går fort på kvällen. jag & mamma har pimpat hallen & jag har lagat käk tills imorgon. jag börjar komma in i matlåda-rutinen nu, cred till mig! nu ska jag läsa cosmo som btw har sinnessnygga meg fox som cover. g r r r ..


HOMECOMING

nu är han på väg hem !!!


GOSH

usch vilken seg dag det blev. vi fick iallafall något gjort & hela gruppen börjar inse att tiden rinner iväg & vi bara sitter framför FB. så, jag hoppas det börjar hände grejer snart.

nu kaffe med mami
senare ner på stan & spendera CSN betalningen ( utan att den ens har kommit )

ge mig hennes hår


SET ME FREE

jag slängde i mig lunchen på fem minuter, siiiinnes va hungrig jag vart. nu är det dags för kaffe sen in med hörlurarna & försvinna in i affärsplaneringens värld.

FAN

amela är i tranås & vädret sux. det kommer nog inte bli en rolig dag. men imorgon får jag träffa bojan!!

2 BAD 4 U

klockan halv elva sätter jag mig med böckerna. halv elva. hur ska detta gå???!!


» it all comes down to us ...

IT'S ALL GOOD

jag & amela went all in till slut & gjorde klart hela inledningen idag. superbrudarna !!!
efter skolan tog vi en fika på george's & sen åkte jag hem. direkt ut igen, shoppingrunda med mamma & sen förbi donken för en mcfeast jr. som jag har saknat den lilla burgaren! världens godaste.
sen blev det en joggingtur & nu är jag hungrig igen. jag måste laga mat inför imorgon också. jag vill ha pesto!


SLOWMOTION

det händer ingenting i hjärnan idag. vi har suttit här sen tio & bara fått fram en tiondel av vad som behövs. vart är inspirationen & effektiviteten? die FB, dieee!

MY LOVE





"I'm the man around this muthafucka, I'm so hot you probably catch a tan around this muthafucka"
lil wayne ft. gucci mane - we be steady mobbin'

"Man, I got summer hatin' on me cause I'm hotter then the sun, got spring hatin' on me cause I ain't never sprung, winter hatin' on me cause I'm colder than ya'll, and I would never, I would never, I would never fall. I'm being hated by the seasons, so fuck ya'll who hatin' for no reason"
lil wayne - mr carter

"I'm the best, and no I ain't positive, I'm definate. I know the game like I'm reffing it. This is the carter, the carter 3, the new testament. and I'm the god and this is what I bless 'em with"
lil wayne - i'm me

"And I swear to everything, when I leave this earth, it's gon' be on both feet, never knees in this dirt"
lil wayne - mr carter

22:24



middag, badkar & sex&thecity.
söndagar är bäst.


HONESTY

något av det viktigaste för mig är att folk jag känner är raka & ärliga mot mig. för någonting jag lärt mig är att allting blir så mycket enkare för alla om man bara är ärlig. att ta bakvägar ( inte bokstavligen då ), smyga, snacka i gåtor & leka stjärna är såååå onödigt & jag förstår inte hur folk orkar. varför kan man inte bara stå för det man tycker eller känner, säga det till människan & sen punkt slut?
vi är väl inte tretton längre ????


 


THE FEEL

godmorgon jönköping.
idag har jag varken ont i huvudet eller ont i magen. jag har inte ont någonstans. ifall skratt botar sjukdomar blev jag frisk på max igår. snacka om asgarv.
snart är det dags för söndagsmiddag, sen ska jag njuta som fan av min söndag. jag måste börja med tentaplugget nu i veckan. vi får väl se hur det blir med det.

nu är det dags för uppfräschning.

game on baby.

THE NEW

press playdavid guetta ft. kid cudi - memories


DRAMA DRAMA DRAMA

fredagen började perfekt & slutade i kaos.

jag har sjukt ont i huvudet & mår illa. men jag orkar inte sitta hemma. det blir nog en trip förbi tjejorna.
puss.

FRIDAY BABY

I'VE GOT A BRAND NEW ATTITUDE AND I'M GONNA WEAR IT TONIGHT

rummen ser fortfarande ut som bombnedslag men jag har iallafall ätit. jag har tio minuter på mig att plocka kläder, sen ska jag möta emelie i hovslätt & handla. ikväll är det pitbull, vitt vin, absolut vodka, catwoman-leggings, lockigt hår + fuckaurdeluxe humör som gäller. no more no less.

GET OUT OF MY FACE

när jag sprungit runt som en dåre & klurat ut vad jag ska ha på mig ikväll har jag självklart dragit ner massa linnen. hänger jag tillbaka dem? nej, jag sprider ut dem över hela golvet. dumbass. så nu blir det plock, igen. sen måste jag äta. mååååste. jag slängde i mig en tallrik med cocopops nyss, dumbass igen. jag behöver mat. tacos behöver jag. min kropp kommer få stå ut med mycket ikväll kära vänner. jag har många veckors dansande att ta igen.

I'M ALIVE



shwooff säger det sen är veckan över.
idag är det fredag & den ska inte försvinna utan att jag ska märka av det.
det dunkar redan lil wayne & pitbull ur högtalarna,
men vinet får vänta liiiiite till.


SILLYBOY

how do you like the way regrets taste?


nu är rummen städade, det står mat på spisen & en cheesecake i kylen. jag kommer sova gott dear friends. godnatt.



THIS MOMENT

vilken seg dag. jag fick iallafall krama sissi & jean. dagens händelse så ni förstår ju hur min dag varit. fast, det är ganska stort, jag har inte sett dem på år & dar känns det som. yrat runt med mamma har jag gjort också, köpt belysning till hallen & massa sånt tråkigt. nu ska jag steka köttfärs & göra cheesecake. gött !

WOULD'NT STOP IT IF I COULD

min mage för ett jävla liv. bullrar, knakar & låter konstig. det är nog dags för käk.


WHAT?!

jag vaknade & mådde konstigt. drack kaffe & fick ont i magen. åt en banan & det blev värre. skitsamma jag stannar hemma idag.

NIGHT











jag är trött,
so this is goodnight.












pusspuss














TEN

today;

took a walk
ordbajsade ( enligt anton ) i skolan till 13°°
åt lunch på subway
drack kaffelattevanilj på waynes
åkte hem
stirrade runt hemma
åt kvällsmat med la familia
handlade mat på maxi
tittade på K-9
& nu; tanka musiiiiiiiq

STAY THE SAME

förra gången jag anmälde mig till högskoleprovet krånglade det. denna gången också. whats up with dat?!

GOOD DAY TODAY

vaknade åtta. drog på mig kläder & gav mig ut i dimman. nu får vi se hur länge jag orkar med morgonpromenaderna. åkte till skolan vid 10, körde fullt ut tills klockan ett då jag & amela gav upp. åt lunch på subway, utomhus. tog en fika på waynes, utomhus. vilken lyx va?

nu kämpar jag för att hitta vettiga biljetter till bojan så han kommer hem nästa vecka. 1 000 :- för en oneway resa inom landet är ju sinnessjukt. & bussen tar 14 timmar. FJORTON. that's some fuckedupshit.


MONDAY

humör upp&ner
väder soligt men vääldigt blåsigt
frisyr alla möjliga
bästa eftermiddagen var ledig
sämsta blåsten attackerade oss när vi fika
roligaste "mm typ kanske aa"-tanten i onoff reklamen
lärdom frisk luft är medicin
citat "be mad, and let it go"
klädsel svarta jeans + v-ringad volangrej från zara
inköp frukost + fika + sushi. bara mat, varför?!
duktiga powerwalk á 20 min
inte så duktiga tvdeg á 3 timmar

I NEED THOSE



åh


LIVVI FRANC

press play › livvi franc ft. pitbull - now i'm that bitch

inga dåliga backar vi har här i norrahammar alltså. eller så är det dåliga muskler jag har, högst troligt. efter min mini-powerwalk är jag schvinhungrig. jag vill ha sushi! & då ska jag ha sushi!

HEY THERE STUPID

jag är konstigt trött & tjurig idag. jag tror det beror på att våran utomhus fika idag blev en riktig pina p g a vädret. bläkkk. hörs sen.

LIVE & LEARN

söndag kväll. jag har lämnat huset bara för att röka & för att köpa nya. skurat golv, pluggat, lagat mat, ätit, lagat mer mat, ätit ännu mer, pluggat lite till, legat framför tvn & städat. no more. no less. you live and you learn.


ROLL ROLL

men fy vilken tråkig söndag. nu är jag iallafall färdig med beskrivningen av en affärsplan & jag har två föreläsningar kvar att lyssna på. jag har rensat mina väskor, organiserat garderoben, flyttat, pillat, fixat & jag är fortfarande inte nöjd. eller jo, kanske.

HIGHER THAN THE SKY



 



HATED



i
got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun,
got spring hatin' on me cuz i ain't never sprung
winter hatin' on me cuz i'm colder than
y'all
and i would never, i would never, i would never fall.
i'm bein
g hated by the seasons,
so fuck y'all who hatin' for no reason.

I'M A DREAMER

nu ska jag sätta igång med söndagsföreläsningarna. suuux. men vädret ute är ju inget att hurra för så vad missar man?

MAKE ME FEEL

he rre gud va trött jag är. jag var nära på att somna hos tania & c.o så jag åkte hem innan jag blev en fara för trafiken. varför är jag så trött?
fast det spelar ingen roll, min säng är min bästa vän. godnatt.

I WON'T

jag orkar inte sitta hemma så jag åker ner mot stan & världens bästa brudar.

hoping for miracles.

WHY

ibland så vill jag förbanna tiden för att den finns. en del ögonblick, känslor, situationer & tider saknar jag så att jag blir arg. varför ska saker förändras? varför ska man inse saker, varför ska man behöva anpassa sig? ibland känns det som om man bara följer med, när tiden går & när saker händer. man tittar på, nickar & följer efter. anpassar sig om & om igen. jag vet innerst inne att jag lär mig nya saker varje dag om mig själv, människor & om hur saker är. men ibland känns förändringarna så jävla onödiga & jag stör mig på mig själv när jag vet att jag ville ha dem från början. varför kan jag inte vara nöjd?

HMPF

fan. mp3n krånglade, det första den gjorde. så det blev träning utan musik vilket är det värsta & tråkigaste jag vet. det blev bara en snabbis. men det känns i benen.

nu ska jag lägga mig i badet. puss

HALF WAY

nu har jag läst artikeln & lagat mat. det räcker med plugg för idag så jag ska ner i gymmet & svettas lite. wish me luck, it's been a while kan jag ju säga.

RACHEL ZOE




SATURDAY





dagens planer:

» läsa en artikel
» skriva om affärsplaner
» laga mat
» göra nytta nere i gymmet
» ? ? ?

11:43

efter a6 igår så åkte vi ner till sandys & fika lite för länge som vanligt. sen blev det en lugnt kväl men det behövdes. när tjejerna jobbar som dem gör & stan är som den är så är jag säker på att jag inte missar någonting man aldrig sett eller varit med om innan. piz

A TO THE 6

nu blir det en trip till a6 med alexis. det kliar i fingrarna på mig, jag har inte rört kontokortet på fööör länge. nu har jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan motstå shoppingen & det måste ju firas ;)

LET ME

nästan färdigjobbad för denna månaden. jag måste övertala mamma om fast lön för dehär går ju inte, ju snabbare man blir på det man gör desto lägre blir lönen. nähää, lunchdags.

AT THE OFFICE

nu börjar dagen. lite kontor, sen lite a6. jag har använt slut på exakt alla mina krämer & makeupremovers & sånt. så, ut med det gamla & in med det nya. men först lite jobb. tjiho.

PERFEKTION

finn ett fel. ne, juste.





CHILLAXIN

efter föreläsningen var alla helt döda så det blev ingen afterschool. hoppade på bussen hem, sen hoppade jag av & fikade istället. blev avsläppt hemma, la mig vid tv:n & däcka. såhär slut i kroppen har jag aldrig varit innan & högskolan har ju knappt börjat?

som tur va så väckte mamma mig efter en halvtimma så jag kan förhoppningsvis sova nu snart.

issa & jag i lördags


ICE COLD



möta gruppen
lunch
föreläsning 13:00 - 16:00
afterwork
hem & jobba?



LYCKA

lycka är att vakna till kaffe, sätta sig på balkongen & få en fet sol rakt i ansiktet

WRITE ON ME

jag är helt hooked på dehär med texter. det är ett under att jag inte skrivit en massa grejer på min kropp än fast det kommer väl. men nu snart kommer det stå något på väggarna, iallafall i sovrummet. crazeyy.

nu ska jag somna till världens skönaste röst ↓ & sova till halv nio imorgon.


OH NO


PUT ON A SHOW

dagens

humör P M S
väder perfekt
frisyr nydushat & halvt uppsatt
bästa marabou frukt&mandel
sämsta jag jobbade totalt 40 minuter. wopps.
roligaste idol ( jaaaaaa jag tittade )
lärdom jönköpingsborna kan inte köra bil
citat "det du gör, gör det bra"
klädsel svarta jeans, vitt linne, kofta, marinblå kavaj + sjal
inköp i n g e n t i n g. tjiho studentliv!!!!!
duktiga en promenad. inget mer.
inte så duktiga öhm. hela dagen i sig var inte så duktig.


STILL BREATHING

oj oj oj va snabbt dagarna går. idag var jag i skolan en stund, sen åkte jag hem & lunchade med mami. jobbade lite, tog en fika & sen en promenad. nu är jag hemma & ska göra lite skolarbete, sen spendera kvällen framför datorn. så vi hörs.

CG


NIGHT IS HERE

dagens humör go&gla
dagens väder ganska varmt men ändå jävligt trist
dagens frisyr slarvig boll som vanligt
dagens bästa sluta tidigt = tid för jobb + shopping
dagens sämsta finns nog inget
dagens roligaste att jag har en störd grupp
dagens lärdom att folk aldrig slutar förvåna
dagens citat "ibland måste man springa långt för att stanna där man är"
dagens klädsel jeans + t-shirts. simple as that.
dagens inköp skitfina ljus!
dagens duktiga inget speciellt. jobbat?
dagens inte så duktiga degat framför tv:n alldeles för mycket

imorgon ska jag vakna åtta. kan någon påminna mig?


WHATTHEFUCK

vart försvann denhär dagen?! det känns som om klockan är fem typ. neheeee tjugo i nio. fan. jag är ju superpigg. men jag vill inte jobba. tråkigt. tråkigt tråkigt tråkigt.

& jag ska fan inte se idol. neva eva.

21 GUNS

skolan idag flöt på. nu börjar vi komma igång & det är så kul att se att det börjar bli något vettigt av det. vi var där till tre, åkte hem & sen direkt iväg på shopping med mami. vi hittade som vanligt inget av det vi behövde men massa fint ändå. nu är vi hemma, dags att jobba.

ARE U DOWN?

( lil wayne )

even if the sky is falling down like she supposed to be,
she gets down low for me,
down like her temperature, ‘cause to me she zero degree,
she cold, over freeze,
I got that girl from overseas,
now she my miss America,
now can i be her soldier please,
I’m fighting for this girl,
on a battlefield of love,
don’t it look like baby cupid sent his arrows from above,
don’t you ever leave the side of me,
indefinitely, not probably,
and honestly I'm down like the economy.

jay sean ft. lil wayne - down

GOOOOOODMORNING

uppe med tuppen & idag är jag faktiskt pigg. ännu en gång har min hjärna visat att jag funkar bättre med 7 timmars sömn än 10.

nu kör vi. puss & hej.

FINALLY

äntligen så har jag fått upp taklister i mina rum. lite snett är inte lätt men way mycket snyggare än innan.

bojan har fått internet, han ville att jag skulle meddela det.

jag har nog inte mer att säga än adios.

NEVER CHANGE

seg dag idag, men vi fick lite gjort trots allt. vi åt en skum lunch & efter det blev alla skittrötta. haaatar måndagar.

åkte hem & nu är det dags för arbete.

THERE IT GOES

dags att sova. nattiiii


SATC

tydligen så har vi comedy central som tydligen visar sex & the city på söndagar. i think there's a god after all.

nu ska jag slänga mig i badkaret. halleluja.

ONE SUNDAY










lite lammgryta, lite fotbollsmatch,
lite LA inc & lite tupplur senare är
det dags för föreläsningar. 1 down,
3 to go. det är så skönt att ha det
klart innan veckan ens börjat,
men f y f a n va tråkiga dem
kan vara. läraren är annars jävligt
grym på att förklara så att man
förstår, så tack för det. hörs sen.













YOU SPIN MY HEAD

det blev ganska lugnt igår. först föfest hos en MEK-kille & sen ner till 8 glas. de va fööör mycke folk där inne & ingen av oss vart på party-mode så vi stack hem innan stället stängde. en runda förbi max sen hem till sängen direkt.


RUN THIS TOWN TONIGHT

tjingeling!


READY SET GO

nu har jag duschat & satt upp håret i värmespolar. de måste kallna, sen smink, kläder & allt sånt. & äta. fyfan. tidsoptimist helloooo.

JUST MY LUCK

jag behöver verkligen verkligen duscha. verkligen. men, mamma tvingar pappa att byta kran, därför stänger han av vattnet. sen krånglar det, så han åker till k-rauta. utan att sätta på vattnet. så jag kan inte duscha. även om jag verkligen behöver.

det finns en massa annat att göra & det gör det alltid. men jag vill bara in i duschen nuuuuuuu.

JAHA

okey, lite vettigt blev det tillslut. jag tror han ville skryta lite bara. tjohej.

JAG KOPPLAR INTE



jag förstår inte kopplingen mellan affärsplanering & en hatt.
det är en cylinderhatt säger han iallafall.
onödigt vetande när det är som tråkigast.


PEOPLE

» people are lonely beacause they build walls instead of bridges «


dagens planer:

× städa städa städa
× laga wok
× välkomna pappa med världens största kram
× ???
× locka håret
× upp till amela
× utgång


CRAZY WITH IT CRAZIER WITHOUT

crazy with it
crazier without
never certain
never full of doubt
now you feel it
now you don't
do you know what you're feeling?

where did it come from and where
does it go
if it were right in front of me
would i know
love love love

BUT WHY

varför blir jag heeeeeeeeelt plötsligt så sugen på pannkakor?!

FRIDAY

jag kunde sova till 10:30!!

idag ska jag äntligen få träffa eve! efter det blir det fika med lindada. so, smell ya later.

PASSION

hur jag än försöker så går det inte. mina ögon vill inte. det är dags för sömn.


WHAT WILL BE WILL BE





you'll go far in this world
if you know how to touch a girl

KATASTROF

började dagen med att mamma hällde filmjölk i mitt kaffe. kom försent till skolan. vi fnittrade, snackade, asgarvade & segade oss igenom hela förmiddagen. åt lunch, gick på föreläsning. fnittade oss igenom den också. sen kom regnet. vi stannade kvar & gjorde klart en uppgift för att slippa bli blöta men efter en halvtimma gav vi oss ut ändå. jeeeeeeeeesuss va det regnar. vattenplaning heyhey. körde hem brudsen, hem hit, jobb. jobbjobbjobb.

men vet ni vad? imorgon är jag ledig. efter 5 dagar på högskolan är jag gladare över en ledig dag än vad jag var över en ledig dag efter tre år på gymnasiet.

ne, tillbaka till jobbet. puss

WASH IT OFF

idag ska jag somna i normal tid. alltså innan tolv. det har inte hänt på väldigt länge känns det som. jag har laddat upp med en cosmopolitan, men efter att ha tittat på datorskärmar hela dagen är mina ögon helt förstörda. men det går inte att bara somna sådär från ingenstans. någonting måste göra mig trött, tv, dator, bok, tidning, vad som. tidning blir det. kanske framför tvn? moahaha.
bort med sminket, fram med tandborsten sen godnatt. puss




DUGGA

jag har jobbat lite för lite. & lite för dåligt. jag blev väl godkänd på duggan, utan att titta på föreläsningarna. antingen så är testen väldigt lätta, eller så har jag helt enkelt prickat rätt när jag valde utbildning.

LETS GET LOST TONIGHT

b o r i n g. systemet fuckar, min hjärna fuckar, jag fattar inte vad jag håller på med & siffrorna bara surrar runt i huvudet. jag håller ut en timma till sen räcker det. jag pluggar hellre.

don't act like I never told ya

RISE&SHINE

vaknade 8, drack kaffe, duschade, fönade håret, lyssnade på ett fuckeduptråkigt telefonsamtal mellan någon snubbe som kom på ett oljesystem & en brud som sa "ooohhh yeaaahhh" hela tiden. drack kaffe igen, nu är jag klar. dags för skola fram till lunch. plocka upp sushi, tanka, åka hem. jobbajobbajobba. jag vill ha helg!

TIME FOR

nu är det dags att jobba. sen lyssna på föreläsnings-kinesen. & solen skiner. varför just idag?


THE LIST

matvanor: ändras hela tiden. helst äter jag 5 ggr/ dag.
bästa maträtt: allt pappa lagar
bästa dryck: vatten & kaffe
hat dryck och maträtt: sprite & lever
bästa alkoholdryck: mojito
använder du smör på smörgåsen: oftast
smågodis eller färdiga påsar: smågodis såklart
favoritglass: mjukglass

shoppingvanor: wickeeeed
hur mycket shoppar du för varje månad: sjukt olika. förra månaden ca. 1 500
har du mer skor än kläder: nepp
favoritplagg: kavaj
hatplagg: utsvängda jeans

arbete, utbildning: jobbar hos mamma, gymnasieutbildning + högskoleutbildning på g
jobbar eller pluggar du: både&
vad vill du bli: no idea. lycklig antar jag.
trivs du med ditt jobb/din utbildning? som fisken i vattnet
är lönen viktigast: nej, jag lever hellre fattig än att jobba med något jag inte vill

boende: hos mamma
lägenhet eller hus: hus
framtidsplaner med boende: bo hemma så länge jag pluggar, förmodligen.
litet eller jättestort: lagom. för stort blir opersonligt & för litet blir bara en röra
drömboende: takvåning med tre enorma rum ( + garderob ofc )
landet eller mitt i stan:
som det känns nu så är "lite utanför" bäst

mysigt eller sterilt:
mysigt
har du barn: nej
är otrohet okej: fuck no. dedär är bara äckligt
älskar du någon: min familj & mina närmaste
betyder familjen mycket för dig: mest
är du lojal: mot de som förtjänar lojalitet, ja
tycker du om att dricka dig full: full? nä
hemmafest eller krogen: förfest hemma sen krogen


RSS 2.0