SLEEP TIGHT



be who you are and say what you want to say
because those who mind don't matter
and those who matter don't mind


SUPERWOMAN

cause I am a superwoman
yes I am
yes she is
even when I’m a mess
I still put on a vest
with an S on my chest
oh yes
I’m a superwoman


15:12

nu är vi klara för dagen. tjihooo!
strax ska amela & jag upp till a6. claes ohlson, H&M sen hem.

WHEN YOU WALK, WHEN YOU TALK

guuuuuuudmorrrninnnn. jag har sovit som ett handikapp inatt, jag gissar på för lite mat. nu är det dags att rulla iväg till skolan. puss

BIRTHDAYSEXX

äntligen klar med plugget. gruppkompisen ville skjuta upp den andra uppgiften tills imorgon så jag slipper fixa det idag, puuhh. nu ska jag slänga mig framför tv:n :D

SMASH INTO YOU

jag känner någon konstig känsla idag. så att jag inte ens bryr mig om att det regnar, att jag måste plugga hela dagen eller att vi inte har kanal 5 eller tv 3. kanske är det så det känns att vara nöjd men det har jag varit innan. kanske tacksamhet. eller.. jag vet inte. det känns bra iallafall. att inte vilja byta liv med någon annan för att jag är så nöjd & tacksam. jag har allt.


13:46

ännu en gång har jag möblerat om i rummet. nu känns det bra. hur länge det känns bra återstår att se. nu är det dags för mig att hoppa in i bilen & hämta mormor + exotisk planka.





TODAY





god lunch.
känns inte alls som lördag idag.

humör pigg & gla.
klädsel basketlinne + shorts, present från B
sugen på ett stort glas med vatten + att städa
bästa jobb nästa vecka = klirrklirr
sämsta vädret är osäkert
planer middag med la famillia
önskan att jag vinner massa pengar
saknar bojangles















ADORABLE



how cute is that?!

WOOPSIE

oj, jag somna. sen var det kristallen på tv & för oss som bara har massa tråkiga kanaler är detdär som sex and the city, nästan.
fast nu är det inte ett skit på tv. så jag kanske borde göra lite nyttiga saker. & sen läsa slumdog. jag är helt kär i den! & ungarna i filmen är de sötaste jag sett.




bäst för er att ni sett filmen.

RIGHT NOW

jag hade inte tackat nej till

chokladpudding med grädde
alla kanaler
sol + strand
spabehandling
vattenmelon
sömn
energi
lust till att göra hemuppgifterna
kärlek
....

FRIDAY

goddag. idag känns allt ganska mycket bättre. dagen började i skolan med lite planering & brainstorming. sen plockade mamma upp mig, hämtade pasta hos madde & sen upp till gamla kontoret. vi hade bara lämnat två teskedar så det fick jag äta med. städade ur lokalen & stack. mamma däckade direkt när vi kom hem & jag är inte heller så pigg.

dagen kommer nog spenderas framför datorn. pingpong fungerar nu iallafall, så jag kan hämta lite material & sånt som jag missat. göra lite uppgifter & sånt. orkar jag så hittar jag på något, men jag trivs ganska bra här också.




BG

I fking hate goodbyes :(


FKING CRAZY

allt går snett idag. förutom skolan, det gick skitbra. allt annat strular. jag hatar tekniken!!!!!

bläääää jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SCHOOLDAY

idag börjar skolan. sen är det farväl-fika. uuuuuuusch så hemskt :(

SO EASY

de va skitkul igår. finns inget mer att säga. världens bästa bojan.

TURNING GREY

gissa vem som är gråhårig? jag har takfärg i hela håret. freeeeeeesh.

nu ska jag laga mat!

LET ME HEAR YOU SAY

uppe med tuppen idag. för mycket att göra på för lite tid. därför existerar inte sovmorgon idag.


NOBODY BABY





äääälskar låten. godnatt!

DAGEN

idag

häng på altanen
häng framför datorn
häng på sandy's
häng på a6
häng på elgiganten
häng på träning
häng framför datorn

och snart

häng framför tv:n.

jag känner mig ganska värdelös på att göra nyttiga saker. snart börjar jag skolan & ingenting är klart. jag har inte hjälpt till särskilt mycket här hemma på senaste. jag gör ingenting. bara hänger.

DING DING DING

panik panik. alexis slutar tidigare. åker hon hem nu somnar hon. jag måste ner till stan. först duscha. jallaaaaaaaaaa

UNDER



13:31

lite stek blev det. jag har börjat läsa slumdog millionaire eftersom jag älskade filmen. boken verkar minst lika bra!
mamma gjorde en pastasallad som jag precis tryckt i mig, tillsammans med lite melon. nu är det dags för kaffe.

MEDINA



solen steker utanför idag.
jag har egentligen en massa jag måste göra men egentligen inte prioriterar.
jag arbetar alltid bäst i stress ändå.
så jag ska lägga mig på altanen en stund,
ringa & bråka med boxer.
& lyssna sönder låten!

HEYHEY

nu är det dags för mig att tvätta facet & borsta tänderna.
strax är det paradise hotell x 2.


SOMMAREN 2009

balen

jag kommer aldrig glömma balen. det var så kul att göra helt tvärtom & få så fina komplimanger för det. hela kvällen var perfekt & jag var så nöjd när jag kom hem. ingen brydde sig om tyllkjolarna eller frisyrerna utan dansade tills svetten rann, tog en nypa luft & fortsatte likadant. s å j ä v l a k u l.


























studenten


jag insåg vilka jag verkligen ska bry mig om. jag blev chockad över hur många som stod vid min skylt, usch va jag grät. jag har aldrig varit så tacksam som vid den tidpunkten & jag kommer aldrig glömma det. hela dagen var underbar, det jag uppskattade mest var helt klart studentmottagningen. men allt annat var så häftigt. champagnefrukosten, utspringet, flaket. men inget röj på krogen, inga fulla studenter, inga mössor, snygga klänningar eller champagne kan någonsin mäta sig med släkt&vänner.









turkiet

slappa, stranden, shoppa. that's it. sååå behövlig semester & allt var som det skulle. maten var underbar, shoppingen var bättre än förra året & vädret var perfekt.

flytt till norrahammar

det var nog största omvändningen någonsin. men allt blev bättre än förväntat. det var så mycket renovering & alla var så sura på varandra. men vi gjorde det. flytten gick så bra att vi var helt ställda när det var klart. "var det allt?!". så fint folk som hjälper till. guldvärt.

ludacris

jag har aldrig lyssnat på ludacris mer än typ tre låtar. innan lyssnade jag alltid på "stand up" & när alil frågade vilken låt jag ville höra första onsdagen sa jag att jag ville höra den. när vi kommer till o'learys dagen efter påminner jag alil om hans löfte om att spela låten. sen hör vi att ludacris är på centrum. vi stack dit som två små förälskade flickor & träffade honom. sånt sjukt sammanträffande.



onsdags-utgångarna

jag har aldrig haft så kul. musiken, folket, drinkarna, stämningen. varje torsdag har jag sagt "fan va kul det var igår". världens bästa tjejor ♥. utan onsdagarna hade sommaren inte varit hälften så rolig. jag upptäckte o'learys på riktigt & blev sällan besviken.









CALL 911

vilken dag. vaknade tio, sopade altanen, skurade altanen, lagade mat, åt, åkte till kontoret & flyttade allt. inte själv då. allt gick sjukt smidigt & vi lastade ur lastbilen på 20 minuter, det tog 2 ½ timma att lasta på. sjukt.

nu är jag helt slut så det blir en kväll framför datorn. i'll be back.

FRUKOST

varje natt blir jag sugen på frukost. varje morgon är jag inte alls sugen på frukost, bara kaffe. jag tänker att jag kan dricka kaffe, sen äta. men jag blir mätt på kaffet. men imorgon ska jag äta frukost. ägg, yoghurt & special K red berries. & kaffe till efterrätt.

MY MY MY

gårdagen var sjukt lyckad. maten var perfekt, stämningen var perfekt, gästerna var bäst, vädret var ok, drinkarna var goda & alla var glada. utgången däremot var inte det roligaste jag varit med om, men det är sånt som händer.

idag spelade bojan sin sista match & precis när jag gett upp hoppet om honom så sätter han den. bäääääst!
efter matchen åkte vi till max, sen hem hit & fixade lite sen ner till sandys som vanligt. fikade tills alla frös, sen hem. så, inget speciellt. bara häng ♥

PUSS

nu sätter jag igång. rummen ska städas & jag ska fixa mat för 20 pers. vi får väl se. jnytt.se visar en stor sol hela dagen, det får vi väl också se. puss.


THE 1

seg kväll men det är nog bäst så. en fika på george's & sen hem. tänkte säga hej till brudarna men de va fett med kö in till amor så jag stack hem. sorrii.

imorgon borde vi sätta upp en kamera & spela in nya hell's kitchen i köket, så kommer det vara. eller så går jag med på att göra all mat - sen tvinga bror att städa efter mig. så får det bli. han kommer tycka det är bästa idén ever.


SAIL AWAY

shoppingen gick bra & vi fick hem allt. nu gäller det bara att laga maten också. gissa vem som fått det uppdraget? hrmpf.

men nu är det fredag & då kan jag inte sitta still. inte idag iallafall. hitta några passande kläder sen ut på en kvällsfika. kanske förbi fest sen, kanske hem direkt, kanske något annat. det blir iallafall med den här muppen & då vet man fan aldrig.


CALIFORNIA

nu har jag packat kartonger & fixat ärenden.
strax bär det iväg till systemet & ica maxi!

LET THE SUN SHINE

godmorgon. nu är det stressigt. på måndag flyttas kontoret, då måste hallen + kontoret här hemma vara klar. vi har inte ens tapetserat. eller målat taket. som en bonus har vi grillfest imorgon. då borde allt vara klart. hur vi ska hinna förblir ett mysterium.

VEST



vill ha vill ha vill ha

23:09

onsdag åkte på ärenden med mamma, hämtade alexis & åt lunch på chili thai. drog en runda på stan, förbi henne, hem till mig. hjälpte mamma & satte igång med vårat. bojan kom förbi, vi drack någon limedrink & sen bussen ner till stan. amor, sen o'learys. inte världens bästa kväll men ändå kul, sista onsdagen på länge nu. mamma plockade upp oss, raka vägen hem & direkt i säng.

torsdag upp tidigt, oljade in balkongen & sen iväg. vivvi begravdes, självklart lipade jag som en bäbis. fika, babbel & sen hem. fortsatte med balkongen. tittade på friidrott. helt slut. inte min dag.

JUMP AROUND

allt med högskolan känns svinbra. utbildningen är typ skräddarsydd för mig & för vad jag orkar intressera mig för just nu. jag har massa förväntningar på närmaste åren & jag tror jag kommer orka. men jag struntar i insparken, det känns ganska meningslöst.

nu är det dags för fika.

TOLD YA



högskolan mathafuckazzz
från & med idag är jag student.
it feeeeeeels goooooooood.


DAMN YOU

slapp söndag. a6, käk & fika heeela kvällen. sandys är bäst!

imorgon är det upp 07:30 som gäller, sen raka vägen till gbg. med världens bästa.


SUMMER '09

när jag hör dehär låtarna kommer jag alltid tänka på sommaren '09

akon ft. david guetta - sexy bitch
pitbull - hotel motel
collie buddz - mamacita
jeremiah - birthday sex
kat deluna - dance bailalo
sean paul - so fine
dj nelson ft. erick right - el stripclub
drake - best i ever had
mokobe ft. magic system - african tecktonik
pitbull - calle ocho
b.e.p - i've got a feeling
cidinho & doca - rap das armas
LMFAO ft. lil john - shots shots shots


VILKET LJUSHUVUD



0:25 är nog det roligaste jag sett.
jag tror hon upptäckte att hon kunde puta med läpparna..

22:43



ikväll dricker jag blåbärssoppa istället för margarita...

A IS FOR

accessoarer hos net-a-porter ♥













okey, hatten var ett skämt. ha ha ha

MARRAKECH

om jag blir miljonär ska jag åka till marocko, springa till marrakech & köpa med mig allt jag ser























WHAT?!



vem f*n orkar organisera kläderna efter material & märke?

LOVE IT

efter jobbet hämtade jag bojan & körde ner honom till hans bil. åkte iväg & solade, insåg att jag var sjukt hungrig så gasen i botten hem, kokade makaroner & stekte köttbullar & åt. slöade lite, hämtade mami & nu dricker jag kaffe för att hålla mig vaken. jag måste baka bullar idag, måste måste måste. jag älskar bullaaaaaaaaaar.

12:15

mamma tog hänsyn till att jag vart ute igår & att det är lördag så hon gav oss båda en sovmorgon. göööööött.
nu är vi iallafall på jobbet & nu måste jag sätta igång. åh vad jag älskar fakturor..

WE AT THE HOTEL

ussschhh jag har haft pitull - hotel motel i huvudet heeeela kvällen. ni som lyssnar på den förstår vilken melodi som susar runt i mitt huvud. jag kommer tröttna på den utan att ens behöva lyssna sönder den.

kvällen blev lugn. vi tog över sofforna på uteserveringen på o'learys fort som fan & satt kvar där hela kvällen. som vanligt så drack jag raspberry mojito, världens godaste. som en fruktsallad, som pappa säger..

efter en lugn fredag känns det lika bra att jobba dagen efter, så så får det bli. mamma skulle egentligen gå på semester imorgon men hon är inte klar, & godhjärtad ( & i behov av pengar ) så hjälper jag till.
så, om sex timmar är det dags för arbete. nu ska jag nynna mig till sömns. gissa vilken låt? godnatt.


CLUELESS

nu har jag städat båda rummen & det ser hyfsat ut. inte fläckfritt, det gör det aldrig när jag har städat.
jag inväntar självaste bojan glavas för lite planering. eftersom sommarlovet snart är slut, bojan flyttar & jag är rastlös så måste vi hitta på något ikväll, men vad mina kära vänner, är frågan. först ska vi träffa emelie & säga adjö till henne för en vecka. jag ska passa på att äta samtidigt också, clever me.
nehe nu blir det mest en massa babbel, jag borde blåsa håret & sminka mig istället. tänk om jag ser ut såhär när jag är klar:



förmodligen inte.




CATCHUP

okey, jag har varit för seg & ointresserad för att sätta mig vid datorn.
onsdagen var iallafall perfekt, även att jag var nykter & halvt sjuk.
igår jobbade jag & sen fikade jag med tania hela kvällen.

idag vaknade jag 12:00, hur trött som helst.
som tur är så behöver jag inte jobba idag,
& imorgon har mamma semester. wihooo!
så huset kommer bli en byggplats igen,
men när kontoret är klart kommer det bli så skönt!

17:04

jag har ingen aaaaaaaaaaning om vad jag ska ha på mig. eller jo, någonting på benen så jag slipper bli ännu mer sjuk ( kommer jag garanterat bli ändå ). men vilka jeans? vad mer? vilka skor? förhelvete!

GO DOWN DOWN

gissa vilket dunder-super-ultra-fynd jag & mami gjorde idag? två överkast, från idiska, för 700, tillsammans. förstår ni?! någon kommer ju börja bädda sängen iallafall ( A )
det blev en långlunch med mat på wayne's, där är de ju inte snabba direkt. så vi har varit lediga i 2 h, dags att sätta igång nu..

plans:

jobba 2 h till
åka hem, packa väska, duscha..
möta upp eve & matilda
titta på syrianska, få bojan att göra mål
hämta mamma & köra hem henne
hem till alexis
o'learys, the final!

har jag någonsin låtit slemhosta stoppa mig?
okey kanske, men inte denna gången.
host på er!


C.B - GLOW IN THE DARK

inatt vill jag somna till
c.b glow in the dark
rihanna te amo
danjah my love

ja, det brukar bara ta mig runt 10 minuter att somna. men istället ska jag lägga mig framför tv:n, som vanligt. stanna uppe två timmar extra bara för massa shitty-tv. men det är sånt man behöver ibland.


LET ME GO

jag fyndade mitt livs första jeans-leggings idag, under hundringen. eftersom jag fortfarande är tveksam till hela leggings-hysterin känns det sådär att lägga ner 400 :- på ett par. jag kommer säkert bli besatt precis som alla andra efter ett tag.




16:28

jag har inte jobbat ett endaste litet dugg idag men fått massa gjort på kontoret ändå. helt sjukt vad jag hatar kundtjänster, speciellt med massa sommarjobbare. nu har vi iallafall beställt digitaltvpaket eller vad det heter, så jag slipper 4:an. & bråkat med lite annat folk, moahahaaa va kul att man vågar vara kaxig mot tanter över telefon.. jag är en fegis.

nu vill inte mamma jobba mera, inte jag heller. utan någonting att göra så är det tråkigt att jobba. vi drar ner på stan istället, puss.

OH ROMEO

godmorgon. det blev en sovmorgon idag också, men snart är det dags för jobb. kroppstemperaturen ligger på 37.0 så det blir bättre, & jag har inte ont i halsen längre. men hostan är värre. skitsamma, nu ska jag klä på mig & invänta lunchen.

IT MEANS I LOVE YOU

det blev en fika på claras, första gången på fett länge. nu är det lugnt & skönt där till skillnad från innan då det var kaos & fullt varje dag. jag lyckades trycka i mig en varm choklad med grädde, en salami/brie macka & en kanelbulle. gissa vem som var hungrig. jag svettades som en gris där inne för som en trevlig present har jag fått feber. bara 37.5, men på en standardtemperatur på typ 36.3 så är det ganska jobbigt.
så jag har tänkt intala mamma att det enda som kan få mig frisk är att titta på sexan. 2 ½ men, scrubs & my name is earl får väl vem som helst att må bättre? ;)


RIGHT NOW

nu ska jag dricka té framför that 70's show
sen blir det fika, tania, ring mig!


FAVORITER

långklänningar från turkiet



croco-clutch från turkiet



cross-body väska från turkiet



armband från massa olika ställen



foto på mig & philip, han ser så sur ut :D



TE AMO



hur skön är den inte?!

YOU THE F*CKING BEST

det blev inget jobb idag. jag snorar & nyser alldeles för mycket, jag kommer snora ner tangentbordet & föra viruset vidare. så, jag stannade hemma. thank gooood för internet!

COME OOOON??!!

vaknade kl 8 imorse & kunde inte prata. tyckte synd om mig själv & såntdär så mamma tyckte jag skulle jobba eftermiddag istället. jag la mig framför tv:n & däcka direkt. vaknade halv 12, duschade & nu sitter jag här. väntar på mat. livet är orättvist. det konstigaste med allt är att det bara är min högra näsborre som är täppt. bara den, den vänstra verkar vara frisk.

så, jag håller tummarna för att mamma kommer hem med pasta för jag är nästan övertygad om att det skulle göra mig lite friskare.

SNOR SNOR SNOR

snacka om slö. jag har legat i soffan sen kl. 21:00. rest mig upp två gånger, nyst, hostat, snorat. jävla hurtigt. jag håller tummarna för att jag är frisk imorgon, annars vetisjuttsingen. snörvel på er.

20:23

idag är jag helt slut. trots nio timmars sömn, trots en nykter kväll & trots fint väder. jag har haft en painintheass-huvudvärk idag som vägrar gå över, jag nyser & snorar non stop & jag är sådär seg i hela kroppen.
men dagen har varit mysig, vi hade grillkalas ute hos pappa med alla nära & kära från hans sida. plockade upp mamma från jobbet & åkte hem. snacka om vilodag. en fika var planerad först men jag orkar inte. jag ligger redan i min sov t-shirt & har inga planer på att byta om.

STICK TO MA GURLS LIKE GLUE

när jag hämtat alexis så va solen nästan borta. vi slöade utomhus ändå, vilken jävla lyx med fint väder. nu sitter jag med värmespolar i håret & väntar på att de ska kylas ner, sen är det första bästa buss ner till amor, möta upp bojan & slöa där hela kvällen. lika bra att utnyttja uteserveringarna när man kan.

BIRTHDAYSEXX

nu ska jag in till stan & hämta alexis, kvinnan behöver mat!

11:21

tjingaling. snacka om feting väder idag. planen är att tvätta, dra ut datorn på altanen & tvinga mamma lyssna på min musik. kilililililil säxy bätch!

LOVE

allt jag känner just nu är ren jävla kärlek till alla äckligt bra människor jag har runt mig.



KURRKURR

jag mår konstigt som in i sjuttsingen i magen idag. kan bero på kaffet, kan bero på att jag åt först 18:00 igår. irriterande är det iallafall, jag som vill äta som en gris ikväll. det kommer jag nog göra i vilket fall som helst om jag tänker efter.

kvällens planer:

- hem & städa, eller plocka iallafall.
- möta upp emelie&boel, handla
- äta så mycket mat att jag inte orkar röra mitt arsle från norrahammar

09:07

solen stekte ute på balkongen imorse, snacka om lyckokick. att se solen lysa utanför fönstret inne på kontoret är en annan femma, inte liiiiiika roligt. men det känns bra ändå ♥

MARRY ME




LIFE IS LIFE

det bästa med att vakna dagen efter är att fråga "vad fan hände igår?!", rabbla upp alla sjuka saker som hänt & skratta så man får ont i magen ♥

LAST NIGHT

kvällen blev sjukt lyckad, som vanligt med dessa två dumhuvuden :D



gissa varför tania är glad..



några var glada på centrum..



några var inte lika glada på centrum



men alla var glada inne på o'learys



vi behöver iallafall inte träna på våra fotominer.



åh vilka underbara fakesmile



här är ett riktigt :D



fullt ös medvetslös



världens sötaste



i taxin på väg hem till pappa,
där han bor ser allt likadant ut:

jag: du kan köra höger efter backen.
chaffis: hähä, okej.........
( han kör höger innan backen )
jag: okey, det blir bra här.
chaffis: hähä, okey....... tack så miche.

jag: vartfan är vi?!



"HALLÅ TANIAAAA VI ÄR VILSE!!!!!!!"


sen blev det fyllekäk, billys panpizza & drickyoghurt. pricken över i:et.

I WISH I WAS A BALLER

jag gav upp PH igår & somnade i pausen. gööött. idag sken solen in i sovrummet & då är det jävlar i mig svårt att gå upp alltså. men jag kom upp, åkte till jobbet & satte mig med massa siffror. nu har jag ont i nacken. men dagen kommer bli bra & kvällen ännu bättre. jobbjobbjobb!!




FRESH LIKE UH

badkar är en gudagåva.
men lera i hela badrummet är en plåga. jaja, det viktigaste är väl att den gjorde sitt jobb i mitt face.
nu ska jag titta på tv. jag har ingen i mitt rum & ska nog dra in någon hit heller,
för då blir det helt plötsligt en lyx att titta på tv. okey, inte lyx, vi har inte ens MTV, men det blir roligare.
paradise hoteeeeeeell!



baby ♥

THE BEST OF..

alicia keys superwoman
ashanti only you
akon ft david guetta sexy bitch
bob marley one love
brandy ft the game right here
baby bash ft sean kingston what is it
black eyed peas i gotta feeling
beyonce single ladies
britney spears ft. t.i gimmie more
busta rhymes arab money
coldplay clocks
ciara ft. enrique iglesias taking back my love remix
collie buddz mamacita
crossfire on fire
chris brown with you
cristina aguilera can't hold us down
david guetta ft. kelly rowland when love takes over
drake best I ever had
daddy yankee pose
destinys child nasty
david grey sail away
flo rida right round
flipsyde when it was good
frankie j obsession
fergie glamorous
gwen stefani cool
hoffmaestro i'm not leaving now
immortal technique dance with the devil
jay z ain't no love
jay sean ride it
john legend ft kanye west i used to love you
jennifer lopez get right
j. holiday bed
kelly rowland stole
kelis millionaire
keri hilson superhuman
kanye west can't tell me nothing
kardinall offishall ft. akon teaser
lily allen fuck you
ludacris stand up
lady gaga starstruck
lil wayne pussy money weed
medina min publik
michael jackson dirty diana
mary j. blige ft wyclef jean 911
ne-yo because of you
norah jones come away with me
n.e.r.d she wants to move
nelly what's your name
oasis wonderwall
omarion icebox
p.c.d bottle pop
pharell angel
rihanna te amo
robyn bum like you
ray j. sexy can I
ryan leslie gibberish
sean kingston yamaha mama
sean paul like glue
sophia somajo ft. henok achido pusher
t.i hell of a life
t-pain buy you a drank
trey songz ft. lil wayne brand new
tracy chapman baby can I hold you
timbaland ft. nicole scherzinger scream
U2 with or without you
usher moving mountains
wyclef jean perfect gentleman

I'M SO GLAD

efter jobbet fick vi äntligen tvätta bilen - det behövdes. sen blev det en fika med boel & emelie. sjukt trött var jag, sen hämtade jag alexis & åkte till a6. in på H&M, käkade & sen ville mamma bli hämtad. hennes ord är min lag så det blev hemfärd. nu är jag fett seg men ändå pigg i huvudet, konstig combo. ikväll ska jag iallafal bada, that's for sure.

när en del saker blir sämre känns allt bättre. in se fuck tum.

DET GÅR BRA NU..

jag drömde knäppa drömmar men jag kom upp imorse iallafall. det är faktiskt värre att sova för mycket än för lite. speciellt för mig som är helt fixerad vid hur mycket jag sover, så har det alltid varit. nu är jag på jobbet, tonnes of stuff to do, massa bullar & en deadline. detta fixar jag, va?!

SATISFACTION

konstigt nog så känns ögonen fortfarande tunga. jag ska dra med mig täcket & en kudde in till tv-rummet i ett försök att hålla mig vaken.. imorgon komer nog vara en jobbig dag, så länge jag inte går & lägger mig vid två, då blir det perfekt. åtta timmar per natt ja taaaack. fast, jag kommer somna om en kvart. whatever, godnatt! ♥

VAD HÄNDE?!

hur kommer det sig att jag däckade & vaknade nyss? hur dum får man vara som går & lägger sig så tidigt? jag kommer aldrig kunna sova hela natten nu, jag har redan sovit 3 ½ timma, hälften av vad jag sov inatt. pucko....

THE LAZY ONE

efter jobbet plockade jag upp tanoshi & åkte ner till sandys. alexis & nadine kom förbi, sen jennifer, marianne & deras systrar + världens sötnos elvira, jennifers plutt. så pluttinuttig.
körde hem tanosh & nu sitter jag här. min hjärna går i slow motion & jag behöver nog lite käk ( = pasta )

YOU BETTER BE TRUE

morsning. idag är jag pigg som in i, morgonkaffet kan sin sak. men nu är jag svinhungrig så jag ska plocka upp bojan & sen rensa pallas på deras lunchbuffé. nu spelar de min gamla favorit låt på thevoice: city high - what would you do. åh jag saknar att vara liten ( eller mindre.. )
smaklig måltid!

förresten, jag hörde på vädret att det ska bli varmt, men inte soligt. men varmt!!

LOVELY

jag var konstigt trött på jobbet idag,
så vi gav upp ganska tidigt.
åkte hem, sen upp till sjukan.
va där en stund,
sen en låång fika.
sen från ingenstans kom regnet, så vi åkte hem.
nu har jag nördat mig på FB alldeles för länge,
så jag ska äta något & titta på american inventor.
jobb imorgon också, jippiii.

BLÄÄ

typiskt att det ska bli fint väder när lönekörningen börjar, orättvist!!!


SATURDAY NIGHT

äckligt trött är jag.
klockan är tjugo över elva,
en lördagskväll,
& jag är trött.
 lika bra..
det blev chillkväll
med käk på texmex
& fika på det nya caféet.
imorgon är det jobb som gäller,
& en kvällsfika till antagligen.
puss & godnatt.

16:23

jag känner mig så äckligt sunkig. livet på landet är hårt. idag har jag iallafall fått upp min gardinstång, lite lister & ätit världens godaste lax-pasta. nu ska jag dammsuga & sen tjata på B.

LAST NIGHT

jag körde all in på jobbet igår & fick sluta tidigt, så snabbt ner på stan, drog kortet, hem, dusch, hår, smink, hämta mamma, mormor & sen middag. gissa vem som slängde i sig maten? mmm...
åkte förbi nonno & satt där hela kvällen. hennes brors lägenhet var sjukt fin & hennes mamma hur söt som helst. vi satt & gagglade tills klockan blev elva - då var det dags att röra på sig. promenad bort till centrum, in, dansade, ut. någon terrorist slängde en stinkbomb på dansgolvet & jag tror det var ett tecken från gud att det var dags att gå. vi gick förbi twin där det var lika lamt. men med bra sällskap så va det kul ändå, det brukar de va.
jag kom på värsta idéen, att när man betalar inträde & får stämpel på ett ställe borde de dela ut tuggummin. ska du plåga någon så gör det med stil, typ.. på twin va det kul att bara sitta & titta på folk. man slutar aldrig chockeras märker jag.
sista bussen hem & direeeekt ner i sängen.

RSS 2.0