G.G

typiskt - nu är jag pigg som in i. sicken tur att gossip girl finns online då, nattens räddare. imorgon ska jag äta pasta med kyckling & tomat & fetaost, jesussss va hungrig jag är. pussgodnatt.

21:51

efter jobbet åkte jag & solade & sen ner till friadalen & hälsade på emelie & co som grillade. jag är sjukt seg idag så jag gick upp ganska snabbt, åt en pannkaka & la mig i sängen med datorn. fortfarande trött så jag ska bara käka nåt & sen däcka. borde fixa naglarna & sånt men jag orkar inte. imorgon börjar vi halv 10 & ska bara gå igenom prov, wohho. sen ska jag ge mig ut i den stora jungeln av slipsar som inte innehåller EN ENDA kornblå!

CAN'T READ MY POKERFACE

middagen var sjukt god & de bjöd på dessert, yummiii. jag följde med mamma upp till jobbet & tänkte få lite gjort, så vi kan gå & glassa i solen sen :D

WICKEED!

hemma hos allan skrattade jag så jag fick ont i magen. boel, den nyktra, fick dansflipp & hoppade & höll på hur länge som helst. jag satt i soffan & tittade på & skrattade, det måste sett roligt ut. allan & jag fick för oss att gå ut - sagt & gjort. vi hamna på centrum som hade något konstigt tema, så helt plötsligt hade jag en blomstergrej hängandes runt halsen. alohaaaa!
vi tröttna efter 1 ½ timma & åkte hem. brorsan & gänget grillade köttbullar ( ? ) på gården så jag joinade. däckade kl 2 & sov så gooottt. idag är det mors dag, så det blir middag med släkten på o'learys. gott gotti gott gott!

19:12

hittade ingen slips, så det får bli mer spaning på måndag. efter a6 åkte vi ner till piren & käkade glass, bästa vädret på länge! nu är vi hemma & jag borde nog käka lite innan jag knallar bort till allan. jag fyndade den perfekta kavajen igår:


ELA ELAAAA ..

oooohh vilket väder! livet blir så mycket bättre med sol. jag & boysen måste upp till a6 för slipsletning, att jag alltid måst vara ute i sista sekund, gahh.. ikväll blir det fest hos allan & då blir det alltid lyckat. vi hörs sen :D

SUNSHINE

jag vaknade av ljus 09:00 idag. hur skönt kan det bli? pappa kommer & hämtar mig nu, så ska vi slappa ute i solen tills philip vaknar, då åker vi in till stan & jag måste hitta grejs inför balen. sol sol sol !!!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS

vilken dag det har varit, som en berg&dalbana. jag var hemma vid elva & nu är jag dödstrött. dags för sängen!

THANK GOD!!

mail från psykologilärare:

"Hej Amina. Jag kan bara gratulera. Det är mycket bra. "

MEN FY FAN VA SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.

REGN REGN

stackars emelie :( det spöregnade men hon lyckades vara finast av alla endå! hon & simon borde gifta sig för de va så fina ihop :D snyggaste porschen fixade de också, allt blev perfekt, förutom vädret då.

nu är jag såå taggad inför våran bal. smhi säger att det ska bli 25 grader & sol på måndag, & det kan väl inte bli katastrof väder på en dag? ( jo det vet jag att det kan, men så får det inte bli. )

nu ska jag plugga till sista provet & göra sista projektarbetet & sen fixa det sista på sista uppsatsen.

BARCA-HEADACHE

vilket tjaaaaaaat. barca vann CL, nu släpper vi det.

jag hann inte med något idag känns det som. hade provet varit imorgon hade jag varit DÖD! imorgon blir en tight dag:

0800 redovisning av reklamen
1055 religionsinlämningen klar & inlämnad
1140 hämta bilen
1200 hämta simon
1315 hämta emelie
1515 hämta allan
1600 emelies bal
resten av kvällen: plugga !!!

nu ska jag unna mig sex & the city sen sömn sömn sömn!

VIVA

o'learys var fuuuullt så vi åt & stack direkt typ. helt ointressant match enligt mig så jag sörjer inte för att jag inte kunde se den. eller kan & kan, jag måste pluggaaaa. sista provet nu, då kan man ju lika gärna satsa. att det är skittråkigt, onödigt, komplicerat & att det finns hundra andra saker att göra försöker jag bara ignonera. när jag är klar ska jag gå igenom the shelby från början till slut & insöndra massa inspiration. see ya!


PESET BAL

alla var så sjuuukt fina, men boel var finast :D :D :D
nu längtar jag tills på tisdag, dels för att jag kommer ha skitkul men också för att det är över. det har varit så mycket ståhej med hela balgrejen så det ska bli skönt att kunna lägga det bakom mig.
nu är det dags för åläriiissss. bäst att passa på innan alla fotbollsfans invaderar stället.
hörs ikväll. puss

FYSISKT

att gå upp klockan sju gick verkligen inte, det var fysisk omöjligt & tyngdlagen var helt emot mig. så jag sov :D
vaknade vid tio, duschade & fixade mig. nu har jag hängt tvätt & väntar på att mamma ska bli hungrig så vi kan äta.
15:45 är det tid hos frissan för att testa balfrisyr,
16:40 måste jag vara nere vid stan för att titta på boel.
jag får stressa lotta lite så jag kommer iväg, jag vill inte missa!
idag kör jag bara ben & shorts, håll tummarna för vädret. främst för boels skull men för min med :)

GODNATT

ledig imorgon men jag ska upp klockan sju endåååå, tjallalalalalaaaaaaaa .... kaffe-effekten vägrar släppa, lallalalalalaaaaa .. det är inget bra på tv, tjalalallalaaaa ...

22:06

dagen har varit jättelång & jag har hunnit med en massa:

varit på lektion & skrattat
gjort klart reklamkampanjen
planerat om UF
ätit lunch med mamma
varit på banken
gjort sammanfattningen till provet
solat
tittat på DH

goa bulla grabbaaa.

LIKE SUGAR

pluggandet för idag är över!
nu åker jag & solar, sen är det desperate housewives & inatt kan kaffet verka med gott samvete för imorgon är vi lediga!

NÄSTAN ..

reklamkampanj i marknadsföring
säljsamtal i marknadsföring
hemtenta i religion
uppsats i psykologin halvfärdig
organisation & ledarskapsprov
affärsjuridiksprov
högtidstal i svenskan
projektarbete, djursjukhuset som organisation
bokslut & årsredovisning för UF företaget

imorgon gäller det att bli färdig med allt som har med UF att göra. provet ska jag plugga till nu, & projektarbetet är snart klart. snaaaart är vi färdiga!

HOUSE HOUSE BABY ..

VI KÖPTE HUSET !!!!

vi har bott här så länge jag kan minnas & jag kommer sakna det sjuukt mycket. men det kommer bli så skönt att komma härifrån & ha mamma hemma mera. det kommer nog bli superbra!

JÄSP

guuud va trött jag är. somnade halv två inatt & det kan vara därför, eller allt som händer just nu. psykologin är iallafall klar, hon kommer säkert ändra massa men det får jag göra imorgon. nu ska jag slänga mig i soffan & glo på TV. project runway idag, tjoho!

LA LA LA ...

idag kom studentväskan & den är det häftigaste jag sett. peeeeerrrrfect. vi va & titta på hus också, enormt va det & jag gillar de, så håll tummarna!

C'EST LA VIE



min kära,
det är livet,
ja
g ångrar inget.

MONDAY

mood bättre än på länge
sugen på en kanna vatten & en semester
food & drinks lunch på jensens & kaffelatte
längta balen, studenten, turkiet..
bästa MVG på talet idag, piece of cake?!
sämsta missat emelies dansföreställning :(
in my earphones wayne som alltid + massa feelgood musik
future titta på hus & fixa massa plugg
make up rouge & mascara
vill ha långklänning, massa nya smycken & .. en helt ny garderob maybe?
inköp ny rougeborste, slapptröja & linne
livet känns skitbra !!!!

SOL SOL SOL

fint väder + feting håltimma = lycka. wish me luck på provet & talet. jag kan inte förstå att allt är slut snart. ååååhhh!

NIGHT

nu går jag & lägger mig. upp 08:00 & gå igenom allt imorgon istället. nu ska jag slänga mig framför min beloved tvapparat!

22:24

jag kände mig väääldigt uttråkad så jag åkte upp till bojan. satt där. åkte hem. jag vet inte om jag känner mig förberedd eller inte för imorgon men det är feting håltimma innan talet så jag hinner nog öva. inför provet känns det bra, men inte suuuperbra. jannes prov är så konstiga, lektionerna också. så jag vet inte vad jag kan räkna med faktiskt. borde nog gå igenom allt igen, & kanske äta nåt. nu vet ni.

BLING

you can't be me, i'm a
rockstar.


PAIN

ohhh var trött jag är på plugg nu. plugg plugg plugg. mitt liv är plugg. okey, inte riktigt, men nästan. hela mitt rum är fullt av anteckningsblock, stenciler, böcker & pennor. hela köket också, hela skrivbordet på datorn är fullt av massa skolgrejer. jag har aldrig aldrig längtat så här mycket till att sluta skolan!

BUT I DON'T LOOK BACK

we could keep trying
but things will never change
so I don't look back
still I'm dying with every step I take
but I don't look back..

NIGHT IS OVER

nu är jag klar med sammanfattningen. att lära sig den på en dag lär bli klurigt men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. jag måste lära mig talet också, men stödord är tillåtet så det går nog. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, plocka ordning i rummet, tvätta facet & glo på the hills låter lockande. så får det bli, godnatt :D


PAUS

huvudvärken är tillbaka. jag funderade på att gå ut på en minipromenad men folk skriker som idioter på gården & jag lär bara bli irriterad. gaahhhhhhdddd va jag längtar tills skiten är över.

OH CRAP ..

jag har haft en killer huvudvärk så jag har varit sjukt seg hela dagen. ätit & legat framför tv:n. måstemåstemåste plugga så jag ska sätta igång nu. det är det sista jag vill göra ikväll. BLÄÄÄ.

SATURDAY

allt känns bra idag :D :D



okey ?

HOW CAN I PUT IN TO WORDS?

snacka om knäpp kväll. deensk film, wicked katt ( reggae, bästa namnet på en katt! ), maxmat, värsta språket, sjuka historier & tillslut övertrött-asgarv. då är det dags att åka hem. godnatt.

goosebumps .....

CHILLNIGHT

det blir chillnight, lika bra. jag är nyduschad & ska bara dra på mig mjukisarna sen gå bort till allan. emelie & bojan kommer också, så ska spela massa sällskapsspel & vara riktiga svenssons. en runda förbi vip blir det nog också. puss.

                            

7 BIG NONO'S

skryt det är sjukt mycket mer intressant när man upptäcker sådant själv. har du snygg bil kommer jag få reda på det, jag är inte blind? samma sak med jobb, utbildning, antalet kompisar & blablabla.

"sån är jag" okey, bra att du är sån. igen, det är sånt man märker utan att du behöver påpeka det. "jag visar respekt, sån är jag". NÄHÄ jag trodde du va en ko som inte visste va förhållande innebär?

bekräfta att vi passar ja visst vi kan vara lika, men måste bli som ett barn på julafton varje gång du upptäcker att vi gillar samma godis, mat, tv-program eller färg på tapeter? lugna ner dig!

ta mitt space vill jag sova hemma, låt mig. man behöver inte ha en brevbärare under sängen bara för att man känner ett behov av att sova hemma ( eller behov av att raka benen ). & säger jag tjejkväll menar jag tjejkväll, inte tjejkväll + respektive. get of my back.

se ner på mina vänner det är inte din uppgift att älska dem, det är min. du ska tycka om dem, punkt slut. tycker du inte om dem, din förlust, men försök inte övertala mig.

".. jag veeet inte .." visa att du är man åtminstonde. visa att du vet vad du vill, självklart ska man kompromissa, men att höra "jag veeet inte" på varje fråga gör att man tillslut inte orkar fråga. då blir det sex & the city, utan snack!

ifrågasätt inte
fråga inte vad det är i ugly betty som är så kul, fråga inte varför det är platå på skorna, fråga inte varför jag gör om frisyren hundra gånger. såna frågor är tomma frågor, lägg ner.



WHAT TO DO?

åhh jag hatar att inte veta. jag vet alltid vad jag ska göra på dagarna, nästan iallafall. men ikväll, ingen jävla aning. konstigt nog ( eller inte så konstigt ) så känner jag för att gå ut. men en fika lockar också. eller pluggkväll igen? eller bio? blööööhhh.

BIKINI O9




sötaste bikinin på lääänge.
superkap också, jippiii.

YOU'LL NEVER FIND NOBODY BETTER THAN ME

ååh jag ger upp. jobbiga siffor !!!!! sola är roligare :)

08:37

goodday mi fränds. jag lyckades gå upp! nu är jag på jobbet & funderar på att bara sitta & glo vid datorn, men det känns ju inte så effektivt. jag ska nog sätta igång.

MS EFFECTIVE

religionsuppgift √

halleluja. imorgon tänkte jag vara effektiv & vi får se om jag orkar:

0700 gå upp
0800 åk till jobbet, jobba.
1100 sola
1200 lunch
1300 slösa lönen på stan
sen plugga resten av dagen.
visst låter det effektivt?
& visst tror ni jag orkar?

iallafall. jag har hittat massa gg avsnitt så nu ska jag titta extra länge så jag blir extra trött imorgon. tjoho!


IT SOUND SO BASIC

mysig fika. claras blev det, lugnt & skönt. förutom de som kör kvarteret runt med hög musik & ännu högre bas förstås. åkte hem, fortsatte plugget & åt carbonara igen. vi frossade i vaniljhjärta & kladdkaka till dragon's den & nu är det dags för familjen att lägga sig. för mig är inte kvällen slut än, jag ska hinna klart med religionsuppgiften idag. måste måste!

SUN SUN SUN

jag får ångest av att sitta inne, så nu blir det uppfräschning & sen en fika. wayne's eller claras är ju frågan. puss!

SATISFIED

min mage är tillfredsställd. carbonara är världens enklaste grej, koka spaghetti, stek bacon. blanda fyra ägg, en dl grädde, massa ost & salt. häll i i baconet, koka upp, häll i pastan. simsallabim!

CARBONARA

jag fick ett carbonara-flipp & nu springer jag bort till willys. wohooo vad jag är hungrig! pasta and me.

OH NO

lyckad kväll igår, no coments. jag & grabbarna hamnade på chicki mama & tur va de för jag var sjukt hungrig nu trots att jag åt. taxi hem & straaaiiight to bed.
idag skiner solen & folk går runt med klänning i friadalen. jag vill uuuut!

NAILS AND WINE



såhär långt har jag kommit,
ett halvt ( okey, lite mer ) vinglas & målade naglar.
dusch, hårfix, smink & välja kläder återstår.
hur många tror jag kommer hinna på en timma?



PARTYFAVS

darin - runaway ( ! )
flo rida ft. nelly furtado - jump
daddy yankee - que tengo que hacer
lady gaga ft. busta rhymes - just dance remix
daddy yankee - somos de calle
daddy yankee ft. fergie - el impacto official remix
zion y lenox ft. daddy yankee - yo voy
dj drama ft. akon, t.i, snoop - daydreaming remix
daddy yankee - pose
soulja boy - kiss me thru the phone
flo rida ft. wynter - sugar
sophia somajo ft. henok achido - pusher
flo rida - right round
lil wayne ft. kevin rudolf - let it rock
ray j ft. young berg - sexy can I
akon - troublemaker
t-pain - buy you a drank
t-pain - show u how
kaye styles ft. dollarman - ganjaman
crossfire - on fire
PCD - top of the world
nelly - wadsyaname
keri hilson ft. timbaland - return the favor


16:48

nu är det spikat - ikväll blir det clubbing. först ska vi på förfest hos ricky & sen blir det ut, vart vet vi nog inte, men det löser sig. med fint folk, vin, tequila, musik & corona kan det väl inte bli fel? eller jo, vad f*n ska jag ha på mig? :|

THUNDER

det är riktigt crap väder ute. thank god att det inte är vi som har balen idag. håll tummarna för vädret andra juni!
det blev en promenad bort till mormor, testade klänningen som förresten satt perfekt, åt pizza & tjattrade lite. nu är jag hemma & måste verkligen plugga, men vad har jag inte bestämt än. det är på ett sätt jobbigt att vara ledig när ingen säger åt en vad man ska göra, men jag tror jag fixar detta faktiskt.

GOODMORNING

rise & shiiine.
lite för sent kanske, hela familjen har kämpat med att få upp mig idag. det är farligt att snooza i tell ya. nu är jag iallafall uppe, kaffet är uppdrucket & knäckebrödet uppätet. sjukt gott med knäckebröd förresten. nu ska jag iväg till grandma & mysa lite, men det blir nog inte så länge eftersom min private chef ( baba ) kommer hit & lagar mat idag, & indisk lammgryta vill jag ju inte missa. puss.

CHECK

reklamkampanj i marknadsföring, börjat
säljsamtal i marknadsföring, klart
hemtenta i religion, börjat
uppsats i psykologin, börjat
organisation & ledarskapsprov
affärsjuridiksprov
högtidstal i svenskan, klart ( tror jag.. )
projektarbete, djursjukhuset som organisation, börjat
bokslut & årsredovisning för UF företaget, börjat

okej, nu känns det bättre. inledningen är alltid värst & den är klar på både psykologin och hemtentan. talet är också klart, ingen tiopoängare men det blir ett roligt tal iallafall. nu förtjänar jag sömn, puss.

BBOOK

i lördags hade killen som spelade med lazee på sig en t-shirt med ingen mindre än lil wayne. blackbook har gjort sjukt snygga t-shirts med lil wayne på men hans var snyggare. emelie drog åt sig honom & frågade vad den kostade ( när vi egentligen ville få fram var den kom ifrån, men whateva ) & det kom fram att han designat den åt blackbook. jag vill haaaa! jag måste haaaa! han avslöjade att den kommer säljas där, men när? det får nog bli denna sålänge:


TIL' THE CLOCK STOP

det blev en bra dag. plockade upp hanin & köpte diskmedel, fotade för reklamkampanjen & sen va det desperate housewives. jag har börjat på talet ( som ska bli klart inatt ) men har fortfarande tons of work to do. jag måste prioritera bort jobbet imorgon, & det suger ju. det blir iallafall en pizza-date med mormor imorgon, mys.

LETS GET GOING

jag åkte upp till mammas jobb & fakturerade lite, åkte & tvättade bilen sen hem igen. nu har jag gjort en kyckling/curry-röra som blev yummie. nu är det dags för råplugg!

LiL WAYNE - BIG DOG



tjingeling!

SEGT

jag har sovit way för länge. däckade innan ett igår, & vaknade vid elva. nu är jag sådär seg i hela kroppen & har insett att för många timmar har försvunnit. under två veckor ska vi göra klart allt detta:

reklamkampanj i marknadsföring
säljsamtal i marknadsföring
hemtenta i religion
uppsats i psykologin
organisation & ledarskapsprov 
affärsjuridiksprov
högtidstal i svenskan
projektarbete, djursjukhuset som organisation
bokslut & årsredovisning för UF företaget

men jag är positiv.. tror jag.. eller så inbillar jag mig det. ångest ångest. jag borde börja..

CSI

tänderna är borstade, ansiktet tvättat, kläderna av & sov t-shirten på. nu är det csi!

PERFEKTION HOS NET A PORTER

de perfekta klackarna



fendi
€410


den perfekta strandklänningen



matthew williamson
€ 1,235


den perfekta partyklänningen



rebecca taylor
€463.02


de perfekta ballerinorna



fendi
€275


den perfekta lilla svarta



hervé léger
€1,231.30


den perfekta linnet



sonia rykiel
€1,335


den perfekta koftan



stella mccartney
€715


den perfekta nattlinnet



myla
€150


den perfekta kjolen



balmain
€5,375


den perfekta kavajen



stella mccartney
€1,195


den perfekta väskan



mulberry
€895


den perfekta clutchen



marni
€629


LEGEND


WORK WORK

emelie kom & bjöd på färska frallor till frukost imorse, kunde inte blivit bättre ♥ åkte till skolan - inga lektioner, på hela veckan. halleluuuja. trots det så har vi gaaanska mycket att göra. + några ärenden i skolan så det blir ju ingen semester direkt. men inga lektioner = he-avvven.
åkte iväg på lunch med mami & sen har jag suttit på min röv i kontorsstolen sen dess. nu jäspar jag stup i ett & jag tror det är dags för kaffe. tjingeling!

23:51

god is a DJ, life is a dancefloor

CHANGE

det är inte du, det är jag.
det är inte jag, det är du.

rummet är städat & jag har inte ont i magen längre. imorgon börjar vecka 21, vilket betyder 2 veckor tills betygen sätts & 4 veckor till studenten. det känns så långt bort men ändå sjuukt nära. denna veckan är det mycket som måste göras, så det sitter perfekt med två lediga dagar & två lektioner inställda. nu kommer bojan på en cigg, sen är det godnatt!

SUNDAY

seg dag idag. vi åkte & tittade på ett hus men det luktade katt. jag tror vi aldrig kommer hitta ett hus, men det löser sig nog. sen blev det middag hos pappa & så fastnade vi där ett tag. nu är jag hemma & det är nog dags att städa!

SPRING INSPIRATION

emelie & jag började kvällen hos mig med smink & vin, det tog oss tre timmar & vi var endå sena. vi kom ner till bron & de va väärsta kön. vi fick bra platser & showen började. de va riktigt bra ordnat & artisterna var grymma. runt elva blev det svinkallt & klockan tolv när allt slutade var jag helt död efter all kyla. vi sprang ner till kåren, åt en hamburgertallrik & var tillbaka på banan. de va ganska lam efterfest men uppe i vip rummet va de faktiskt kul. det blev en rolig kväll tillslut, för vi lyckas alltid, våran flippade trio.



AU REVOIR

nu säger jag adjöken till matten, förhoppningsvis. faktum är att det faktiskt kan stå IG på provet, det har det ju gjort innan, men så får vi inte tänka nu. efter provet åkte jag & jobbade, & nu är jag hemma. snart ska jag iväg & plocka upp emelie för lite solning, sen tillbaka till jobbet & möta upp ali. det blir nog lugnt ikväll, vi laddar för imorgon :D

RELOAD

jag gjorde en hemmagjord variant av min favoritpizza, fast på ciabatta ( inspiration från boobie ;) ) sjukt gott blev det. fast nu är jag sådär äckligt mätt. men det är det värt!
imorgon efter klockan tolv är det äntligen över. aldrig aldrig ska jag räkna med pq-formeln eller säga ordet derivata igen! nu ska jag plocka undan i rummet & sen är det läggdags.

MAT MAT MAT

nu ska jag & mamma iväg & handa, jag har ställt in mig på lufttorkad parmaskinka. mmmm ♥

I FEEL SICK

usch, jag mår s k i t.



ACCESSORA.SE


PSYCHO

en lektion idag, gööött. jag & linda drog en lunch på wayne's & självklart kommer matteläraren dit. sitter & pekar på mig med sin kniv. okey okey, nationellt imorgon men vafan, a woman gotta eat eller hur? hem fort som fan & nu ser jag matteläraren framför mig, pekandes med kniven så jag borde nog sätta igång.


HURT HURT

jag vaknade med halsont idag. det gjorde jag iofs igår också, men då hade jag sovit utan täcke med fönstret öppet så det var ingen surprise direkt. iallafall, tänk om jag blir sjuk, vad fan gör jag då? ställer in nationella? ställer in alla jobbtider? skiter i alla projektarbeten & sover istället? hey overreaction men det kan hända, eller hur? dags för té med honung innan jag skrämmer livet ur mig själv. innan förkylningen gör det.

GRÖT

gröt är nog det konstigaste man kan äta. men det är ganska läskigt hur effektivt det är, det går snabbt & man blir mätt.
med lite hallonsylt på så blir nog allt gott. godmorgon förresten.

NIGHT NIGHT


godnatt

23:25

okey, nu har jag diskat, gjort religionsuppgiften & ätit mig proppmätt på amerikanska pannkakor. de är goda för stunden men ett rent helvete timmarna efter. tur att vi har sovmorgon imorgon för magen kommer nog hålla igång resten av mitt kroppsliga system ett tag till. imorgon är det matteplugg som gäller & på fredag är matte c äntligen över. jag har nog aldrig längtat så mycket. eller jo, turkiet isåfall. det är inte långt kvar heller, ååh va jag vill ta studenten nu nu nu!

MY MIND GOES ON A TRIP

slapp dag idag. sovmorgon till tolv, åt frukost & sen skola 13:30. svenska, ny uppgift ( jippiiie ) & sen extramatte. sen bojan plockade upp mig & vi åkte hit, drack kaffe & tjatade sen åkte han till jobbet. nu har jag ätit, förhört philip på prov & nu är det dags för plugg. jag försöker att ta en dag i taget & fokusera mig på den uppgift som är viktigast, men det är sjukt jobbigt när man vet att även om man är kvar med en så väntar nio till. arton skoldagar kvar, f*ck yeah!

DONE

skoldagen gick väldigt snabbt & smärtfritt. vi vann pris på world trade day så jag har ätit sönder mig på toblerone idag. efter skolan köpte jag balskor ( halle-fucking-luja ) & denna perfekta necessären. sen blev det en date med emelie, vi köpte biljetter till spring inspiration & smed planer. nu är jag hemma & har ätit, nu ska jag upp & sola sen kika på ett hus. inatt blir det matteplugg & sleepover hos ali, så vi hörs imorgon!


23:44

det blev en lite för lugn dag idag. slutade skolan ganska sent, sen kom ali & vi åkte upp till a6 & köpte presenter till hans pappa. hem till ali, spelade spel ( & blev beroende ) & sen blev det släktmiddag med massa mat & tårta & söta ungar. mamma kom & hämtade mig efter jobbet & nu är det läggdags. inget plugg idag då alltså - dumma mig. imorgon blir det vändning!


THE RIGHT TIME

vilken god morgon det blev med kaffe & kanelbulle. lite sol utanför fönstret gör ju livet ännu bättre.

NIGHTTIME



nu är det dags för sängen.
imorgon är det org&ledarskap, religion, svenska & psykologi som står på schemat.
jag längtar verkligen tills på fredag, då nationella är över,
& alla andra prov räknas som noll jämfört med det.

lyssna på: flo rida ft. wynter - sugar

my lips like sugar, this candy got you sprung ..


SYFT

jag & emelie satt & pratade, jag tror jag anklagade henne för något ..

jag: men emelie, jag syftade på dig ju ..
emelie: aa, o jag syftar tillbaka!

äääftärbliiiiven.. ?


ANDRA BULLAR

efter lite plugg så kom ali förbi & vi bakade bullar. hela lägenheten luktar nybakat & jag har nog tryckt i mig sex stycken. magen kommer ju leva sitt egna liv inatt men det är det värt, för nybakade bullar med mjölk slår det mesta faktiskt!

DAGENS



humör
glad & utvilad
klädsel leggins, svart linne & vitt oversize
mat sushi & tigerräkor
längtan studenten
ångest plugg & inga balskor
uppdrag plugga matte
bästa solen skiner faktiskt
sämsta ingen mjölk i kaffet
önskan fint väder i veckan
låt lorentz & m sakarias - baby

CAUSE A SCENE

nu är garderoben rensad, det tog sin lilla tid men nu ser det hundra gånger bättre ut. resten av rummet får jag ta en annan gång, nu kommer ali & han har lovat hemmalagad jensen's middag, sånt går före städning! ; )

daddy yankee - que tengo que hacer ♥

DOLLARS DOLLARS

igår va supermysigt. middagen blev lyckad, boel fick sin ( väldigt försenade ) födelsedags present, vi fick vårat vin tillslut & allt va bra. runt ett kom ali & hämtade mig, han åt på max & sen åkte vi till honom. jag däckade direkt & sov så gott till klockan halv tolv idag. vi gick upp, la oss framför tv:n & jag däckade igen. sjuuukt trött var jag. han lockade mig med mango & då kunde jag gå upp. handlade tills ikväll & nu är jag hemma. äntligen får jag mitt kaffe så nu känns hjärnan lite mer stabil, jag måste rensa garderoben & städa rummet idag. woho!

SKRATTANFALL

idag har jag skrattat så jag fått ont i magen över hundra gånger.

nu ska vi upp till ica maxi & köpa mat, ikväll blir det emelie, boel & jag på tjejkväll med massa gott att äta & massa gott att dricka. världens bästa ♥

11:38

nu har jag varit hos tandläkaren & fixat mitt första hål. jag förväntade mig att det skulle vara värre, men nu efteråt känner jag mig halvt handikappad. jag mådde konstigt efter & det kändes som om jag hade feber så jag gick hem, men nu är det bättre så jag ska röra mig bort mot skolan. först ska jag försöka klunka kaffet men hälften kommer väl hamna på byxorna. puss!

SPEND



superkap är min grej !!!

middagen med mormor var sjukt god,
& nu har jag lämnat in balklänningen för justeringar till henne.
bilen till balen blev fixad idag med, nu är det bara skorna kvar!
nu måste jag rädda köket från en enorm disk, & sen nattinatti.

I WOULD IF I COULD

provet gick sådär. jag tror alla i klassen var besvikna på uppgiften, men skitsamma. efter skolan blev det en fika på bernad's, & nu är jag hemma. klockan sex är det middag med mormor på twin inbokat, men tills dess orkar jag inte sitta hemma så det får bli a6 så länge :)

SUCK

vilken dag. jag snoozade i en timma imorse, jag var sjuukt trött. promenad i regnet mot bussen, in på pressbyrån & köpte kaffe & missade bussen på köpet. affärsjuridikslektion, sen lunch på casa grande. tillbaka till skolan & skulle ha genomgång till en svenska uppgift, & bara halva gruppen kom. därför måste vi åka in till skolan 1½ timma tidigare imorgon & fixa klart det då istället - kul. sen var det extramatte & det gick faktiskt skitbra. klockan fyra kom pappa & körde hem mig, & då väntade ännu mer plugg. bojan kom förbi på kaffe & nagelinspektion. jag är grön av avund för han åker till milano i fem dagar imorgon, snacka om lyxigt. nu är jag iallafall fit for fight inför provet imorgon!

BYE BITCHES

jag åker upp till ali & pluggar istället. hans familj kryllar av snillen ( till skillnad från min, hähä ) så jag ska tigga hjälp. au revoir, ses imorgon!

MESSDDD UPPPP

okey, min dag blev inte som planerat. men whattaheck, livet går vidare. efter 40 minuters daglig bloggläsning (!!) är jag redo för plugg i någon timma. men först ska jag göra upp ett veckoschema för mitt huvud exploderar snart!


TUESDAY

även om vädret s u x så är det en bra dag. vi hade marknadsföring på morgonen, sen slutade vi. eller okej, vi hade projekttimma & jag har UF kvar men det är senare. nu ska jag vandra bort till högskolan, möta ali, äta lunch på chili thai & sen tillbaka till skolan för UF. efter det ska jag & linda fixa med projektet, sen kommer bojan, sen ska jag hem & pyssla med emelie & sen plugga hela kvällen. inatt sover jag hos ali så min dag är fulländad!


BIG BOSS

ojoj väldigt sen update känner jag. jag skyller på trötthet för jag har varit sjukt seg hela dagen. slutade skolan & åkte hem, försökte plugga lite & sen åkte jag upp till ali. vi blev hungriga så vi åkte & handla, sen lagade vi mat. han åkte på träning & jag hem. tittade på spårlöst & project runway med mamma, & nu är jag helt slut. förhoppningsvis blir det en bra dag imorgon, om det blir som jag vill får jag träffa två saknade älsklingar!

YOU KNOW WHAT

jag orkar inte gå på jannes lektion idag. inte en chans. det känns faktiskt som om jag gör mer nytta här hemma framför datorn än när jag sitter där & bara sitter. det är det man gör på hans lektioner. sitter. så istället hinner jag dricka kaffekopp nr deuce, måla naglarna & duscha. awesome!


MIN HELG

fredag vi jobbade & jobbade tills klockan blev för mycket & jag blev för trött. åkte hem, bytte om & sen åkte ali & jag på lyxgrillning, & det var det verkligen. massa god mat & allt annat som behövs. vid tio åkte vi till råslätt på fest. helt sjukt för en timma senare plingar securitass på & ger dem en bot på 600:-. ingen varning ingenting. går det ens att ha för hög musik en fredag? knappast. iallafall, folket drog men vi satt kvar några stycken & pratade tills klockan blev två & jag insåg att det var en arbetsdag på lördagen också.

lördag jobbjobbjobb. körde morbror ut till tenhult, sen fick jag sluta. vi gick ner på piren hela gänget. slöade lite, tills klockan blev halv tolv för då blev jag alldeles för trött. en runda förbi max, sen hem till ali.

söndag middag hos pappa, sen jobbjobbjobb. jag åkte upp till ali & tittade på wipeout & spelade guitarrhero. jag har blivit medium! ; D

SIX

sex timmar senare; jag är skittrött. & dagen är inte en slut! ali nämnde något om grillning, det låter ju intressant. jag måste iallafall hem, duscha & egentligen sova middag. men det är för sent för sova middag. måste hämta värmespolarna hos emelie också. oh snurr i huveeeet. hörs när jag är nere på jorden igen, love.

BE RIGHT

nu är jag så trött på dehär. kvitton, siffror, moms & inget kul alls. hundra gånger bättre än donkan, visst. men att sitta inne på ett kontor efter en utekväll & när solen skiner är ingen hit. nu har vi iallafall ätit årets senaste lunch & ätit cheesecake. back to work .. :(


KLASSFEST

h e r r e g u d vilken kväll det var igår
jag började allt med att komma sent - typiskt. middagen var god & jag garvade mig igenom allt. sjuk klass yeees. vi tog bussen upp till dalvik, jag & linda gick in för att köpa groggvirke & sen tappade vi bort resten. linda som är "van dalvikare" trodde hon visste vägen men icke sa nicke. tillslut hittade vi & de va redan livat när vi kom dit. alla fuckade ur & dansade på stolar & hoppade & skrek & kastade popcorn & vi betedde oss som fjortonåringar. men de va sjukt kul.
runt tio tog vi bussen ner mot sliver & jag mötte boel & emelie. vi gick in & de va helt fullt. men de va grym musik & skönt folk så allt va bra. jag fick en klack på foten & humöret pajade. klockan kvart i ett var jag nere på sibylla & mötte grabbsen & sen åkte vi hem.
imorse ringde mamma klockan tio & det var dags för jobb. jag var fett med hungrig så det fick bli en dunderfrukost först, men nu är jag fit for work!


RSS 2.0