en vanlig lördag

jobbet idag gick bra som vanligt.. kul folk gör det hela mycket roligare.. snälla linda kom & hämtade mig, så nu har jag duschat o sånt & vet inte vad jag ska göra. blir nog att glida runt med varant & brorsan ikväll.. kolla läget lite överallt o sen sova i hva.. kul liv man har...

nä nu ska jag dra, puss o trevlig kväll!

night out

gårdagen var lyckad. först lite afterwork + mat på kock & bar, lindas mamma, jim, linda & jag. mysigt. sen vidare till linda, slappade & drack lite o sen vidare till centrum. där va det ganska segt tills samuel kom igång, då blev det röj! massa roliga människor som dansade ännu roligare gjorde allting ännu roligare. sen tröttnade vi & gick för att se om tania jobbade på amor. det gjorde hon, några killar från klassen satt där så vi gjorde de sällskap. där bjöds det på shots, drog sen förbi centrum igen & snackade lite med samuel, sen ringde jag taxilillebror & fick skjuts till hva. lyckat!

nu ska jag iväg till jobbet för lite arbete. trevligt i detta underbara vädret.. slutar 8 och hoppas på skjuts från världens bästa linda!

puss

beslutsångest!!!!!

har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. shorts, jeans, kjol eller a jag vet inte.. åh va sånt här är jobbigt...

ikväll ska vi iallafall först till kock & bar, om det nu finns uteplatser. sen bär det vidare till centrum, releasefest + samuel uppträder. trevligt trevligt..

va uppe hos adi innan & mös, har saknat honom massa denna veckan.. bara träffas kort två dagar, känns konstigt när vi brukar umgås varje dag. jaja..

fick veta att jag fick MVG på teoriprovet vi hade i skolan. så nu är jag inte lika orolig inför the real deal nästa vecka. ojojoj!

nä nu ska jag göra några försök till, måste hitta något snabbt som fan nu!

fuckface!

franska provet gick skit, men jag hade inte förväntat mig något annat... ehhm, öhhh, hmm va typ det enda jag fick ur mig. aja..

åkte med maria ner till stan för att köpa nått till adi. hittade en piké, och efter lite tjafs med personalen fick jag den superbilligt. haha man måste kunna knepen!

varant & philip åkte runt i morsans nya bil, så de körde oss till wayne's där vi träffade linda & även samuel. hur länge sen som helst jag såg honom. snackade med honom om morgondagen & han meddelade att allt är klart med gästlistan osv. perfa!

tog oss en fika & sen körde linda mig till hva där jag träffade adi och c.o. satt med dem en stund, men pallade inte värmen + skoskav så vi åkte ner till kock & bar med lindas mamma & tog några cider på uteserveringen. ja gud va patetiskt det låter men happy hour är min nya bästis, haha. sen plockade mamma upp mig för lite frukostshopping & nu sitter jag här. ska pyssla om mig själv nu, torr som ett russin, slarvigt nagellack & kritblek :/ jag har nog inte fattat att sommaren är här?!



HALLÅ FUCKFACE!!!!

oralt?

nu ska jag ha franska muntligt. låter lika kul varje gång när han säger orale. aja, kommer nog gå bajs men jag struntar i vilket just nu!

idag har jag suttit på körskolan i nån timma, sen käkat lunch med pappa på åtta glas. asnice!

adi fyller 20 idag, grattis baby! :D

vuxenliv?

blidde ingen fika, utan en cider :/ aja, har man "vuxna" kompisar så har man. jag som ville ha kladdkaka :( haha. det var trevligt iallafall. nu sitter jag hemma & tittar på sex and the city. nu börjar det igen, måste gå! puss!

fika



två dagens på en dag? det är nått fel...
nu ska jag iallfall iväg för en fika med linda & maria. en snabbis blir det, kakorna ligger hemma & väntar på mig. de ser uuuuuunderbara ut!

sockerbomb

nu ska jag baka cornflakeskakor i min ensamhet! mmmmm.........

försök till att vara duktig

va förbannad jag blir! tog tummen ur röven & cyklade bort till körskolan. satte mig & startade skiten oså avbryts allt & börjar krångla. går upp till lena o frågar vad det är frågan om "ojdå, nu måste du vänta 50 minuter..." whaat?

cyklade hem istället. nu vet jag inte vad jag ska göra.. plugga lite blir det nog. fan, jag som ville vara duktig?

en dagens



nu sitter jag här & har ingen aning om vad jag ska göra.

cykla runt munksjön
plugga natur
åka till körskolan & plugga
diska

baaaah va sånt här är jobbigt! blir nog att stanna hemma, haha.

ben & jerry's

först trodde jag allt jippo över ben & jerry's-glassarna var nån trend. det känns ju så osvenskt och så amerikansk, men man måste ju testa.

& självklart föll jag direkt! chocolate fudge brownie smaskar jag på nu, mitt nästa projekt blir cookie dough.



nu är jag klar med dammsugningen & har torkat varenda liten yta i rummet. nu väntar jag på mami så vi kan skruva upp gardinstången, har inte gjort det efter att vi tapetserade om. lat jag är :/



pics

ännu en bra dag. började 9:00 med prov i administration, tror det gick som det skulle.. går inte få några superbetyg i det när man har ulla som lärare, hur oorganiserat som helst & ingen koll på något har hon.
efter det hade vi en hålis, åkte upp till vattenledningsparken och släppte ludde. ner till stan igen, köpte pasta & satte oss utanför mig & käkade i solen. lovely!
tillbaka till skolan, lite natur & sen åkte vi runt på lite ärenden. nu sitter jag hemma, ska trycka i mig lite glass o sen börja storstädningen.

       

toki, världens bästa vovve, adi, maria i flashiga 3D-brillor, linda & jim, jag i 3D-brillor.

hörs sen!

min favvo

adi är min favvo i heela världen! den enda som förstår mig när jag är glad, ledsen, arg, tjurig, irriterad eller vad som. han ska ha ett diplom för att han står ut med mina humörsvägningar utan att klaga! världens bästa pojkvän, världens bästa kompis & världens bästa adi!
hur hade jag klarat av dehär jobbiga veckorna utan dig?



property of amina / adis bitch

haha va gulligt vi ser på varandra, eller hur?! ( 1½ år sen, lite mognare nu? nä.)

love ya ♥

veckan

jobbet idag gick finfint! fick jobba med lite a6 folk också, trevligt trevligt! förstår inte varför a6 drive ska tjata om att "det är alltid sååååååååå mycket att göra hos oss" o det är "såååå jobbigt".. bullshit! jävla gnällspikar ;)

denna veckan blir ganska fullproppad, men jag får skylla mig själv som skjuter upp allting..
tisdag: teoriprov (inte det riktiga, utan på teori-kursen i skolan), sen plugga teori & sen plugga administration
onsdag: administrationsprov, hitta present till adi. kanske gå på bio? eller plugga..
torsdag: adi fyller 20. borde plugga :/
fredag: samuel spelar @ centrum, måste gå!
lördag: jobba
söndag: pussa på pappa

snart, snart, snart är det sommarlov!

imorgon hämtar mami nya bilen, ska bli så skönt men ändå tråkigt. äh skitsamma nu ska jag sova.

if you ain't got nothing good to say, say nothing.

gårdagen var skitskum. tjejer ringer & försöker få mig att tro att adi är otrogen o shit.. ja jag litar ju säkert på en främling mer än honom, idioter..

nu ska jag upp till a6 drive & jobba nu när de har personalfest. tur för dem att de har uuunderbart goda brownies, haha!

puss & mamma i love yoooooooooooooooou!

en stor banan

kom precis hem från jobbet, att jobba stängning var inte alls lika jobbigt som jag hade trott. men elin sa att vi hade tur idag som fick sluta halv 2, vanligtvis blir det inte innan 2 ens... iallafall, tur att jag hamnade med det roliga folket, annars hade det inte varit lika lätt :) snälla petra ville inte låta mig ta en nattpromenad så hon körde hem mig, gulligt!

imorgon ska jag upp tidigt för den årliga mors-dag fikan på bernad's med hela släkten. halv 11 måste jag vara färdig, hur ska jag orka?! lyxig frukost blir det iallafall, det säger jag ju inte nej till ;)

efter det åker jag nog hem till adi & sover vidare. får se om det blir pappa middag imorgon, hoppas på fint väder i vilket fall som helst!

kund: aaa ja vill ha pina-colada shake
frida: nee den är tyvärr slut, vi har banan nu!
kund: aa då tar ja en stooor banan då!
frida & jag asgarvar.
jag i andra luckan: här har du en stor banan
asgarv
det är så jävla kul att jobba när man är flummig.

nu ska jag sova, godnatt!

work work

liseberg igår va super :D berättar mer senare.
nu ska jag jobba, 1600-0130. har jag tur får jag gå hem då, men städa måste man göra först. jippi!


trevlig kväll!

tagga

nu ska jag iväg till skolan och titta på kalle & chokladfabriken, sen slutar vi. hur skönt är inte det då?!
efter det ska vi hem & fixa det sista, ta ut pengar o skit sen åker vi :D känner mig som ett litet barn igen, jag älskar liseberg! 3 bilar blir vi nog, precis lagom.

& tack gud för det fina vädret, kunde inte bli bättre!

puss på er, hörs imorgon.

liseberg!

jag flög upp ur sängen nyss, är så taggad! :D
sockervadd o virvelvinden o lisebergsbanan o fint väder o burger king o massa sånt :D

jag hjärta pasta

den absolut bästa lunchen finns på pasta bageriet vid lasarettsparken. huuur gott som helst, för bara 48 :-. min favorit är kyckling lime, mmm-m-m!!!!

nu är vi hos mig & har precis käkat. mätt som en gris & nu ska jag till hva, puss

nödvändigt..

känns skolan seriös när man har en kort lektion + ett litet prov på en hel dag?

nu sitter jag & ska göra lite projekt tänkte jag. känner för en fika idag igen.. måste plugga teori också, snart gäller det!
idag är jag inte lika sur som igår. inte sur alls faktiskt. wihoo!

hörs sen!


shitty

en shitty day. människor är shitty stuff asså... pallar ingenting längre, inte taggad för nått. inte körkort, inte semester, inte liseberg, inte sommarlov ingenting...

suttit med linda ute på kaffe paus i två timmar, hon är bra skit iallafall. bra skit.

godnatt assholes! imorgon är jag nog glad igen.

måste bli guuudis

solen skiner idag igen, och idag igen hoppas jag på att det håller i sig till efter skolan, så jag kan få min fika utomhus :D

ska till skolan och ha administration nu, linda har inte hört av sig så jag antar att hon sover, så jag bussar till skolan.
efter det har vi naturlabb, ååååååh va intressant!!!!!!
sen är det bokredovisning. såg inte filmen igår, den fanns inte att ladda ner. men jag kan den & vi redovisar i grupper så hon hör förhoppningsvis inte när jag redovisar ;)
och sist men inte minst är det coopertestet, jag boobie linda maria & zana ska promenera, yeeeeeeey!
sen vet jag inte vad som händer. sånt man får se!

godmorgon på er iallafall.

stök-fia

jag stör mig ibland så otroligt mycket på mig själv. det första jag gör när jag kommer hem är att slänga allt på sängen, och när man blir så trött på kvällen att man bara vill lägga sig så är det dags att vika alla kläder & slänga allt skräp osv.

mamma brukar kalla mig stök-fia :|

coopertest imorgon, jag är SÅÅÅ laddad!!!!!!! (hahaha)

puss!

äntligen..

ingen lillebror, ingen stress, ingen pojkvän ingenting... bara jag & mamma med massa melon & ananas,
tillsammans med gossip girl & desperate housewives.
fan vad man känner sig som en tjej ibland :D


jag skiter i detta!

jag gillar inte vit oleander! filmen finns inte att ladda ner & jag tänker fan inte läsa boken. jävla eva-marie. tror vi är några robotar som har huuur mycket tid över som helst för hennes dumma böcker. okej, jag ska inte kritisera boken eller filmen för de är säkert bra men jag blir såååå förbannad på henne.. så det får gå som det vill imorgon, jag vet vad den handlar om iallafall, resten skiter jag i.

nu blev jag överlycklig när jag märkte att det är min kväll ikväll! först gossip girl & sen desperate. det krävs så lite för att göra mig glad.

nu kom mamma hem så jag är överlycklig. älskar henne!

shopping + smärta

dagens inköp ifrån lager 157



1. slapp t-shirt, köpte den i tre olika färger, hur sköna som helst
2. linne med knyte, lite för stort men ska fixa till det
3. svart tunika
4. mörkblå långärmad med söt rosett
5. långt linne med snygg rygg
6. ännu en sjal...

allt detta låg på c.a 600:-, nice va? helnöjd, hade velat ha mer i färg men fanns inte alls så mycket som jag trodde.

nu måste jag titta på filmen vit oleander, ska ha redovisa den boken på engelska imorgon & har inte läst ett skit. så tänkte snappa upp all fakta jag hittar o sen får det bli som det blir..

har så satans ont i min tand nu igen.. värker i heeela käften, kan inte ens stänga munnen längre :S alla säger att jag borde kolla upp det på torsdag om det inte gått över tills imorgon, så det får jag väl göra då...

nu ska jag dra mig & göra lite nytta.

this one's for u

it's amazing how someone one day can walk into your life, and the next day you can't remember how you ever lived without him.

image4

blir så förbannad på mig själv nu när jag börjar vänja mig vid att sova brevid honom.

fuck me pumps

idag;
mattesnack & sånt.. fick mitt lilla g i matte & jag är nöjd :)
kort geo-lektion, surt som vanligt..
sen skulle vi ha svenska snack + film från 1300-1630 o det var jag inte alls inställd på, så vi drog till a6 och sen hem till mig och bakade chokladtårta igen :D i loove it! sen hade jag körlektion, gick väl som det skulle.. när jag skulle boka nya fanns det inte en enda innan 11 juni. hur fan kan man ta in så många elever utan att kunna ge dem den hjälp de behöver? giriga idioter säger jag bara!

åkte till hva, satt & snackade med idioterna där o sen gick hem till adi, hade sååån huvudvärk & nu börjar min visdomstand (heter det så) växa så jag har ont som fasen. oj vad jag klagar..

men jag är glad ändå! imorgon åker jag & tjejorna + jim till lager 157. alltså kommer jag spräcka min budget men jag bryyyyr mig inte längre. har fått ihop pengarna jag behöver & jag behöver en belöning, typ nya skor! :D

&så ska vi till liseberg på fredag. blir nog ett par stycken, roligare så.. hoppas bara på bra väder!

nu ska jag mysa med mami & sen lägga mig, puss godnatt!

goodmorning, sunshine!

solen lyser & jag håller tummarna för fint väder. är såå sugen på en ute-fika efter skolan. mmm-mm-m!

image33image34

det här är jag idag, pigg o gla! nu ska jag springa, puss.

klart

nu är jag färdig med allt utan duschen, men jag har bestämt mig för att skjuta upp den tills imorgon bitti, 45 min. sovmorgon så hinner nog.

lånade mammas kamera så här kommer en kvällens!

image31image32

min favorit lång-kofta från carlings, leggins bikbok & lång t-shirt gina tricot.

nu räcker det med bloggning för idag, börjar bli lite av en nörd känner jag. dags för natti också, puss!

världen går under!!!!

FAN JAG MISSADE SANNINGENS ÖGONBLICK :(

egotrippin'

8 SAKER OM MIG SJÄLV
snodd från Jennie!

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Ja
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du cooling? Ja!
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

7 SAKER OM MITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek, men något liknande kanske?
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
5. Har du haft en hemlig beundrare? Tror inte det..
6. Är du kär? Ja.
7. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja lätt!

10 ST VÄLJ EN AV TVÅ

1. Bilddagboken eller lunar? Ingen.
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa
5. Tv eller internet? TV på internet ;)
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror på tillfället.. Utekväll tror jag.
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Beror på
10. Msn eller mobil? Mobil


10 "HAR DU NÅGONSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej jag trivs hemma, haha.
2. Brutit ett ben? Nej & tur är det!
3. Gjort nåt du ångrar? Inget jääättestort.
4. Hoppat Bungy Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Kladdtårta isåfall (a)
7. Gjort bort dig offentligt? Ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Absolut


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde? Linda, nyss
2. Telefonsamtalet du fick? Pappa imorse
3. Personen du var med? Pappa
4. Roligaste grejen som hänt? På senaste måste varit igår med alexis
5. Personen du smsade: Bojan
7. Du skrev till på myspace? Har inte sånt
8. Du kommenterade? Kommer inte ihåg ;D
9. Du tillbringade natten med? Adi
10. Du kramade? Pappa

fitt bög kamera :@

min kamera har dött! bilderna blir gula & randiga, wattafuck??

så nu har jag kommit en bit med min kvällsplanering men känner att jag ligger lite efter.. har plockat i rummet men inte gjort svenskan tills imorgon.. har organiserat lite i min klädställning, hängt fram sommarkläderna o så.. även att det regnar ute så känns det som om sommaren närmar sig :) längtar sååå till min & adis resa till bosnien i sommar. hoppas det blir en vecka i antingen kroatien eller montenegro också, med sol o så.. i bosnien blir det väl mest fest & släkt men det passar mig bra också.

har pratat med mamma & pappa om resan till liseberg på fredag också.. fattig som jag är så behöver jag ju lite ekonomisk hjälp & eftersom de tycker jag & philip varit så duktiga på senaste bjuder de nog på resan, bäst :D

nu ska jag göra svenskan, måste sätta mvg!

told y'all..

gårdagen var lika bra som fredagen. satt hos bojan igen, kommer in i mitt gamla mönster nu känner jag :P alexis var med idag igen, adi var med också. spelade, snackade, käkade nötter & garva. som det ska va :)

idag vaknade jag lite för sent, klockan var nästan 1 :| pappa ringde & det var dags för den traditionella söndags-middagen. idag blev det kotletter med pappas potatissallad, linser & nån tårtaktig paj :S lika gott som alltid!

nu är jag hemma & jag känner att jag har lite att göra idag.
- skriva tal om min favorit film
- städa
- bädda nytt i sängen
- hjälpa mamma med tvätten
- baaaaaaaada!

amy winehouse - tears dry on their own

He walks away
The sun goes down
He takes the day, but I'm grown
And in your wake, in this blue shade
My tears dry on their own


pis!

i'm spoiled

gårdagen var mycket lyckad. satt hos bojan med lite folk & spelade alias. finns ingen bättre partyhöjare! haha fast det blev inte mycket fest för någon eftersom det var brist på dricka, men förlorarna (emelie lexis & bojan) fick springa runt huset halvnakna så jag & alec hade jävlans kul åt det :D

idag vaknade vi kl. 11, så åkte vi ner till adis pappas nya lya i stan. men jag stod mest ivägen och ingen vågar låta mig bära något så jag promenerade hem hit istället..

idag vet jag inte vad som händer, ska se vad linda vill hitta på innan hon börjar jobba.. jag börjar bli så bortskämd med ledighet nu när jag inte jobbar, men det slår väl tillbaka när jag är fattig nästa månad. men nästa helg jobbar jag min första stängning, alltså till 0130 (men det brukar bli längre) så jag skyller väl på att jag laddat upp mig inför det dehär lediga veckorna..

nu ska jag promenera bort mot linda, puss!

buy me a drink

jag & maria har bakat vääärldens godaste chokladtårta! med glasyr o hela kittet! asnice. nu ska jag hitta något att ta på mig, sen drar vi väl ut o hittar på nått, tills klockan blir 8. då slutar bojan & sen blir det fiesta ikväll. ring om ni ställer! :D

image30
buy me a drink?

like the news everyday, you get pressed

jag är nöjd med min dag, körlektionen gick bra, mysigt i stugan, gick bra att köra med pappa & bäst av allt, jag klarade nationella! ok, hur svårt kan det vara, tänker ni. men ta mig bakifrån om det inte var ett svårt prov. men jag satte det!

träffade jennifer på bussen. det var huuur länge sen som helst jag såg den tjejen, kändes skönt att träffa henne igen. saknar gamla tider när man träffar henne :( men vi bokade date imorgon så förhoppningsvis blir det favorit i repris med alkohol, det behöver jag denna helgen! (usch va hemst det lät.)

nu ska jag ta ett bad, sen prova kläderna jag baxade från marias garderob idag. payback time! ;)

någon mer än jag som tycker amy winehouse är gryyyym?!

image29

tatueringen var ju ingen hit.

full rulle.. igen

nu blev det en fullproppad vecka igen.. igår firade jag & adi 1 år, mys! gjorde inget speciellt, lata som vi är.

idag:
0800-1030 engelska prov
lunch
1100-1200 företagsekonomi
1230- ? franska prov, gick skit! jag & matilda gick efter en kvart, haha!

nu sitter jag hos maria & inväntar min körlektion. har förresten bokat teoriprov, så nu är det press på mig. säger inte när det är ;) pilutta dig.

sen ska jag iväg till stugan & laga mat åt männen. adi, pappa & philip är där & gräver, och är säkert superhungriga precis som jag..

puss!

image28


här va de tomt..

är jag världens sämsta updater eller?

iallafall, mycket har hänt men jag ska ta det roligaste. i fredags var jag på djursjukhuset, som jag linda & hassan har som fadderföretag. skulle dit o ta lite bilder, intervjua osv. jag hade sån tur att de hade ett kejsarsnitt inbokat, & jag fick se! tre små underbara taxar, visst är de söta?!

      image27 

efter det gick jag på min efterlängtade ansiktsbehandling, finfint.

sen ner till stranden med tjejorna, grillade lite & så sen rullade det in mer folk. tillslut blev det bråk så jag drog mig därifrån hem till bojan & spelade kort.

lördagen var seg, men slutade med grillning. denis klämde ut det trögaste jag hört;

allu: a b c.... fan loo jag kan inte ens alfabetet...
denis: du e sämst!
allu: aa denis som om du kan då eller??!
denis: aaa fan!!! ett två tre fyra..

hahahhaah så trög. o han fattade inte ens vad vi skrattade åt.

söndagen var vi ute hos pappa hela dagen, toki var som ett litet barn när han fick springa runt :)
sen tog vi det lugnt i huskvarna, där jag fick sova inatt också, började halv 1 idag. skolan börjar kännas oseriös nu när vi är lediga var o varannan dag.. jag vill bara få reda på resultatet på nationella.. pirrigt..

nu ska jag plocka lite i rummet, sen duscha & sova gott för mig själv.

nu lovar jag mer uppdatering!

puss!


vad väljer du?

britney spears christina aguilera
banta njuta
hög klack ballerina
rock rap
h&m hermés
förklädesklänning a-linjeklänning
kristaller nitar
tv data
läppstift nagellack
neon pastell
diskret uppmärksammat
stylad au naturell
bad dusch
kroppsnära volym
guld silver
randigt blommigt
kokainslut sekreterare
vinter sommar
string hipster
hund katt
perfekt fixad flashkille sunkigt hunkigt rufsig kille
långt hår kort hår
rosa blått
stjänor måne
bortskämd hemmafru jobba
olinda natacha peyre
midsommar julafton
svart vit
bil
buss
känd för vetenskap känd för moore
choklad jordgubbar

idag har jag suttit på en uteservering hela dagen. hemsk är jag.
jessica fick en fågelbajs på handen, fast hon blev lite gladare när vi sa att det betyder tur (?).
så nu ska jag bota mitt dåliga samvete mot mig själv genom att plugga matte tills jag blir rynkig. eller trött.

pis!


låt mig presentera..

.. min första dagens outfit! haha inte lyckad som alla andras men såhär ser jag iallafall ut idag;

image22  image23

ehm.. ja..

iallafall, jag är en syndare idag. gick inte på min franska, & nu fick jag veta att vi ska springa cooper och neeeej tack så jag skiter i att gå.. naughty naughty haha...

guess you ain't heard that we swallow guys

pusspusspuss.

trafikfara

jävlar i mig! sorry för dålig uppdatering men det har varit fullt ös medvetslös senaste dagarna...

- igår jobb, sen kom adi & internet vägrade funka.
- idag, skola, körning, plugg på körskolan.
- missade p-mötet, lyckat!!!!!
- pluggat matte

men...
men...
MEN...
det finns något kul att berätta...

LINDA KARLSSON HAR FÅTT KÖÖÖÖRKOOOOOORT!!!!!

så idag har vi cruisat, (faktiskt inte därför jag missade mötet!!) varit ute med ludd & jag har t.o.m fått köra, haha!
så imorgon blir det ingen franska för mig, för jag ska tamigfan åka bil till skolan, haha!

så akta er, jönköping!!

love ya!

brist på fantasi

det blir ännu ett urtråkigt inlägg.. magen är helt tom så jag vill bara springa till jobbet & trycka i mig något onyttigt.

det börjar bli tråkigare och tråkigare att jobba... för er som inte vet så jobbar jag på mcdonalds, och visst, det är bra referens & man lär sig mycket men jag börjar tröttna på riktigt nu.. imorse ville jag bara börja lipa när jag tänkte på att jag skulle jobba ikväll, så ska det ju inte vara. klart, man kan ju inte vara överlycklig en lördagsmorgon för att man ska jobba men riktigt så deppig ska det väl inte göra en? tack & lov för alla störda människor jag jobbar med som gör det kul att vara där :D jordbron jordbron!!
efter semestern i sommar har jag & adi bestämt oss för att söka jobb, & då lämnar jag restaurangbranschen för gott (hoppas jag).

men frågan är;
var vill jag jobba??!!


rädda mig från ekvationer

har suttit och pluggat matte i över sex timmar. helt otroligt! men jag känner mig duktig, och jag kommer ångra mig som fan om jag kuggar på provet och vet att jag slösat bort tiden på onödiga grejer när jag kunde pluggat istället. så nu har jag försökt iallafall, och helvetet fortsätter imorgon!

i onsdags var det ju som alla vet spring inspiration. häftigt att titta på faktiskt. lite skumma kläder, som klänningen som var gjord av sockerbitar och bestick (!). men alla var jätteduktiga iallafall.. efterfesten var en flopp enligt mig men jag var på lite dåligt humör, vet inte varför. tappade bort emelie & boel också :/

igår var vi ute i stugan & mös ett par stycken. käkade o snackade o spelade kort o sånt.. nice nice... kom hem idag vid 1 och har pluggat sen dess. hemskt!

nu ska jag ta en recovering-dusch o sen kör mamma mig till hva för att jag varit så duktig idag :D

& jag är så glaad, vi ska byta bil nästa vecka, förhoppningsvis. det blir nog denhär skönheten:

image21

jag & mamma vill ha den i mörkröd, men philip & varant gillar denhär. blir nog bra vilket som! skönt att slippa den bamsingen vi har nu med 7 säten, när vi bara åker högst 4. så onödig..

imorgon är det hem tidigt, plugga matte & sen jobba. jävlar i mig vad jag är effektiv!!!!!!!

puss på er.

RSS 2.0