ut i solen

nu åker jag ut till pappa för lite käk & sol. hoppas på nått gott käk, sushi kanske? :p

piss & kräm

tacksamhet

10 saker jag är tacksam för

1 - min familj. alla friska, alla glada. någonting man kanske tar för givet, men på sista tiden har jag tänkt mycket på hur lyckligt lottad jag faktiskt är som har alla jag älskar kvar hos mig.

2 - vänner, de få jag har kvar. jag har insett att det är väldigt få man verkligen passar med, innan trodde jag varenda varelse var min bästa kompis, delade med mig av allt & blev tillslut besviken. nu vet jag var jag har folk, bättre sent än aldrig.

3 - adi. finns inte mycket att förklara, bara det att ha honom att prata med gör mig tacksam. att jag har möjlighet att spendera varje minut på dygnet med honom om jag vill det är bara ren lyx, när det likaväl kunde vara så att han bodde långt bort.

4 - mig själv. jag är frisk & har allt jag behöver. jag tar skolan på allvar, jobbar för det jag vill ha, klarar mig själv & tar mitt ansvar, och nu när man börjar se resultat är allt värt det.

5 - jönköping. oftast inte, men nu på sommaren är det underbart. alla fik, vätterstranden, folket, vädret.

6 - sommarlov. visst, det har de flesta men detta är första sommarlovet på några år som jag inte jobbar alls mycket. & jag känner mig verkligen lyxig som kan sova ut, gå ut & göra det jag vill utan att tänka på något.

7 - lusten, utan lust för något blir allting jävligt tråkigt. därför är jag tacksam för min lust till det mesta, men främst det viktigaste - skolan & jobb, utan att klaga. självklart tycker jag det suger att gå upp på morgonen ibland, men jag ser ändå fram emot att börja skolan & komma igång, lära mig saker osv.

8 - mat! min passion i livet är att äta, allt allt allt! tänk om jag inte hade gillat mat, hur jobbigt hade inte det varit då?

9 - körkort, någonting jag kämpat för MEN som jag egentligen tar för givet. mamma & pappa har ställt upp sjukt mycket, både med tid & pengar.

10 - min glädje till livet. de konstigaste grejorna gör mig glad, och så har det alltid varit. innan kunde jag gråta mig till sömns för att jag var så glad över allt jag hade, & ett bra humör är det bästa som finns.

tråkigt

hände absolut ingenting speciellt idag, fika med zana, lite shopping, käk med lexis & sen lite stranden.

nu ska jag sova!

piz

onsdag

filmen var ju riktigt bra!

nu ska jag & zana iväg på en fika, var eller vad vet jag inte - ut i vädret ska jag iallafall! hundrig är jag med, hmm?


pirates of the caribbean

gårdagen spenderades med alexis & carlos, åt glass på mcdonalds, åkte runt, letade efter tania, åt kinesmat, rökte vattenpipa & sen blev det grillning på vätterstranden. underbart att umgås med folk som inte kräver någonting, som inte tjafsar & som har samma humor som mig :D

adi sov hos mig inatt, & trots vädret har vi bestämt oss för att titta på pirates filmerna. kanske inte alla, men den första iallafall. sen ska jag träffa zana på en fika innan hon åker till balkan, jävla korv!

nu ropar adi, filmdags!


hot like hell

det är helt omöjligt att vara inomhus, hett som fan här inne också! utomhus är det ännu värre, så jag, linda & adi drar upp till badet & svalkar oss, hörs senare kanske!

stress

nu ska jag iväg till vip & hyra film på 9 min. stress?



pusshej!

nya svarta skönheter

igår blev det en snabbis förbi a6, denna gången på jakt efter skinnskor. hittade två svarta, supersnygga för 600 :- tillsammans. inte dumt, va?



ett par låga & ett par höga, suveränt! från scorett båda två.

sushi i värmen

gårdagen blev lyckad, jag alexis & linda på amor. carlos & said kom förbi sen, klockan blev lite mycket så vi yrade runt efter en krog som var öppen. det suger att allt stänger kl 1 i jkpg :| förutom centrum då, men det försökte vi oss inte på igår.

idag var det middag hos pappa som stod på schemat, & jag lärde mig göra sushi. min nya favorit, speciellt när det är så varmt, då passar inte grytor & sånt jag annars gillar.

nu ska jag städa mitt rum, fönsterputsaren var här idag så nu lyser solen igenom finfint. lika bra att göra resten, & sen ska jag till adi för lite filmmys.



visst är jag grym?

dags att göra gatorna osäkra!

nu drar jag mig utåt, med både mensvärk & partyhumör. vilken blandning va? tar som vanligt med mig kameran, men kommer nog som vanligt glömma att ta kort.

vi ses!

här är jag idag




25 grader

vilket underbart väder man kommer hem till. nu är jag hemma, ska bara packa väskan & sen fly ner till stranden. skit tråkigt att alla jobbar, tur att jag har adi. ikväll blir det utgång, har saknat alla så mycket.

puss!

ett annat beroende

nu åker jag upp till adi istället för att sitta här & sura. tänk att jag inte kan vara utan honom, även om vi spenderat 24 timmar om dygnet med varandra senaste veckan. visst är det bra, men läskigt på samma gång.



weezy f baby!

favorit shoppingen

köpte en massa fina saker i turkiet, och här är mina två favoriter!







visst är hjärt-ögat (?) gulligt? en del turkar är faktiskt snälla!

sluta jobba!

åh va tråkigt det är att komma hem till en överarbetad kompisklan! alla jobbar, eller så är de på liseberg & glassar. orkar inte vara med varken mamma eller adi eller philip längre, haha!


home sweet home!

igår kl. 2000 anlände vi i sverige, sorgligt nog. det har varit den bästa veckan i hela mitt liv!
vädret var underbart, maten var underbar, shoppingen var underbar & vi hade turen att träffa de underbaraste människorna någonsin!



andreas, indika & lina



barstreet var grymt!



indika goes bellydancer




slurp



törstig?



andreas flyger



bränna

fler bilder kommer när jag fått tag på indies bilder!

marmaris 4 life! ;)

adjö!

nu drar vi till turkiet en vecka, njut av regnet!

puss

skönhetshandla

idag åkte jag & mamma upp till a6, vi kom fram till att vi inte alls fixat allting inför resan. jag behövde lite ansiktsgrejor, & hon behövde slösa pengar. fine by me ;)



nagelstärkare
försvarets hudsalva, alltid bäst
oliva lip care with shine
lumene sminkborttagning
lumene dagcreme
lumene tinted daycreme med spf 15 (fick på köpet!)

köpte en sushi bok till pappa också, han vill ju lära sig något nytt. tänkte ge honom den innan vi åker så han kan bjuda mig på det när vi kommer hem ;)

nu kommer snart adi hit, jag ska fixa mig & lite sånt, sen ta en fika med zana.

imorgon åker vi!

resfeber

har gått runt med ont i magen heeela dagen idag, resfeber säger mamma att det kallas.

först lunch hos morfar, massa sallad & gottit
fika med linda
media markt, jag & philip behövde hörlurar
banken
växla pengar
ica maxi för mer gossip girl böcker :D

så, imorgon blir det att tvätta det sista, städa lite & sen förhoppningsvis hinna med en fika med zana. vi åker ju kl. 20nånting på torsdag, så jag får hålla mig ifrån att packa tills dess. det är något av det roligaste jag vet, att packa alltså! mm :)

nu ska jag hoppa på bussen, eftersom mamma inte kan köra. hon ska värma upp inför turkiet säger hon, en starköl varje dag. borde jag bli orolig?!



behöver jag säga mer?

jag & shopping

mitt bästa köp: mina mörka dieseljeans. gillar egentligen inte mörka, hade bara ljusa tills jag insåg att det inte passade till allt. & jag köper alltid billiga jeans, för jag tror att jag ska ramla & ha sönder dem om jag köper dyra. men de la jag ner lite mer pengar på & jag ångar det inte
mitt sämsta köp: alla dessa jävla skor! jag köper alltid minst 1 par på rean, & då ska de vara svinbilliga, alltså dinsko eller liknande. & de är ju inte de bekvämaste dojjorna i världen när de kostar under 200, så jag har gjort många tabbar.
billiga jeans är också skräp har jag insett, så de har jag många av, & alla har tappat formen.
mitt dyraste köp: svea-jeansen som jag typ bodde i, min vinterjacka & massa onödiga kläder med "populära" märken.
mitt billigaste köp: mina skor, igen. billigaste ligger nog på en 50-lapp, men de har jag inte använt än.
mitt senaste köp: klänning, shorts & kjol, förra inlägget
mitt nästa köp: någon snygg bag i turkiet hoppas jag stenhårt på!
ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: köpte chinos när det fanns beiga, nu orkar jag inte ens leta längre! + det kommer kännas liiiite efter att komma med dem nu i juli ;)
mitt önskeköp: ett par riktigt snygga jeans som sitter som ett smäck, som aldrig tappar formen, som är låga & tighta, lagom mörka & som håller år efter år. & en lika perfekt väska :D

mina nya skönheter

nu är jag tillbaka från storstaden! vilken hemsk trafik det är där alltså! tack & lov att inte jag behöver köra (än), & för att linda är grym!

blev inte så mycket shopping, men det som blev är jag nöjd över, & jag kom lindrigt undan!



kjol / väldigt kort tubklänning, 99,50 på indiska
shorts med broderade blommor, 179 på indiska
& min favvo, kort klänning med fin rygg, 125 på MQ

så min inköpslista från igår kan vi ju glömma, här var det inte mycket som stämde.

i m o r g o n :

packa smutstvätt hos adi, tvätta hos mig
städa hos adi
växla pengar
städa hos mig
lunch hos morfar

får se om jag hinner lite städning idag, troligen inte. nu ska jag sätta mig på bussen upp till adi, tar nog inte med mig datorn, då blir det garanterat ingenting gjort.

förresten, jag har blivit en sucker för gossip girl-böckerna! perfekt semesterläsning i tell ya!

get your freak on

herrå!

ska ner på stan med mamma & göra lite ärenden, växla & sånt. sen åker vi till gbg!

hörs ikväll.

like a kid

det är så roligt när jag kommer på mig själv med att vara så otroligt barnslig i vissa situationer. idag t.ex, jag vaknade med exakt samma känsla som jag gjorde på min födelsedag & på julafton när jag var liten. men det är skönt på ett sätt, man vet att man inte blivit tråkig än, & känslan är ju så mysig också :)

idag blir det då gbg, om linda inte ändrar sig. man vet aldrig med henne riktigt ;)
maria åker till iran också. lite sorgligt, så är det varje sommar. men men

nu ska jag springa runt & hitta något att göra i några timmar, duscha?

f*ck yeah!

JAAA!!!

på torsdag åker jag, mamma adi & philip till marmaris :D såååååå skönt. & jag är överlycklig för att adi följer med, alla mina favoriter på en gång! kan det bli bättre?!
jag, mamma & philip var där förra året & vi var supernöjda, vädret var underbart, maten & folket var underbart så förväntningarna är höga.

så imorgon åker jag med linda till gbg för lite förberedelse-shopping.
detta behövs:

flipflops
annan typ av tunna skor
bikini
after sun
snygga shorts i ljusa färger
klänningar
snygg & bra beachbag

kan ju självklart köpa detta i jkpg också, men roligare att åka till gbg & köpa lite annat, right?

nu ska jag försöka sova, utan adi för en gångs skull. tänkte att jag kunde vara utan honom lite inför resan, smart va?!

godnatt!


turkiet

blev inget bestämt idag, får vänta tills imorgon. usch, jag hatar att vänta!

sitter & tittar på resor till turkiet, någon som har någon bra sida?

vilken kväll!

kvällen igår var superlyckad. började med käk på centrum, hamburgertallrik med alldeles för mycket dressing. men gott var det endå! satt där & drack, gick vidare till amor & började på allvar. massa folk kom, seid & gänget, gamla kompisar & sen kom bojan, natta & jelena. det var dem vi väntade på, så ganska snabbt drog vi oss mot centrum. där va det livat, vi blev som galna & dansade heeela natten lång. vid halv 2 kom jim & hämtade oss, jag åkte till adi & vi mådde dåligt tillsammans. hade blivit lite för mycket alkohol för honom också. tack & lov spydde jag inte, det hade varit lite jobbigt.

idag har vi bara tagit det lugnt, ätit kebabrulle & nu är vi hos mig. ska iväg till hans pappa & försöka övertala honom om en hemlis. kanske berättar sen, om det går som vi vill ;)

puss!

dagsplanering

nu ska jag promenera ut & träffa adi, undersöka vädret lite. ikväll blir det utgång, det behöver vi. hörs sen!

favorit i repris

det blir ingen resa till bosnien denna sommaren, surt som satan är det!
men jag har en plan B som jag nu får fullfölja, en favorit i repris från förra året. turkiet med mamma & philip blir det nog, precis vad jag behöver! är glad för vad som helst nu, t.o.m för de molniga 18 graderna det är ute.

så är det någon söt själ som har en bra sista-minuten sida så säg till!

skickar en tanke

det är begravning i srebrenica idag, adis mamma & syster är där, och de visar allt på tv om jag förstått allt rätt. men jag är faktiskt inte så sugen på att titta, ganska hemskt att se. så många döda & nu, flera år efter begravs dem. hemskt.




min älsklings älskling! ♥

skit också!

hundarna stod & pep, så snäll som jag är tog jag ut dem. snälla söta underbara toki satte sig mitt på trottoaren & sket. och vet ni vad? jag glömde skitpåsar. vad fan gör man? grannarna kollar på och undrar vad felet är när jag desperat kollar runt mig, vad jag letade efter vet jag inte. jag tänkte att jag kunde ju inte lämna det så,så jag började gå mot lägenheten för att hämta några jävla påsar. så skriker en kärring "SKA DU INTE PLOCKA UPP EFTER DIG??????????" gaaah!!!! "jo självklart, jag ska hämta påsar bara". "aha........"

så jag gick o hämtade påsfan. plockade upp skiten. slängde skiten. och muttrade hem igen... vilken långpromenad jycken fick. duktiga toki!!!
haha nu låter jag förbannad för att han var tvungen att skita, självklart måste han det. det är mig jag är arg på, inte honom.
någon som tror jag någonsin kommer glömma påsar igen?

ensam hemma hos någon annan

vilken skön dag! började med att jag åkte hem till mig & bytte kläder, kjol blev det idag för ovanlighetens skull. gick & åt lunch med linda på sir simons, svingott! efter det blev det lite koll överallt, sen en fika på wayne's med maria & zana. lyxdag helt enkelt, att äta ute är något av det bästa som finns enligt mig (och linda).
sen blev det lite övningskörning igen, mamma vill att jag ska hitta "flyyyytet", och det går framåt!

nu sitter jag hos adi, men han är inte här. borde kanske leta efter honom, men det är så skönt att bara glida runt här ;)


superhumör

vaknade med superhumör idag, halleluja! idag blir det lunch med linda, sen kanske en fika? imorgon är det helg, ingen skillnad för mig men fredag betyder party. förhoppningsvis slipper jag huvudvärken som brukar smyga sig på.

nu ska jag slöa lite till framför tv:n, hörs sen!

en eftermiddag med mamma

det blev en hel eftermiddag med mamma idag, fikade på claras & sen körde vi bara runt.. världens snällaste & bästa är hon!

nu tänkte jag pyssla lite här hemma, så skönt att vara här faktiskt. blir nog att rensa lite kläder & så, ta fram det finaste & lägga bak det jag inte använder längst in i garderoben. kanske visar resultatet sen!

i huvudet

blev inget rosenlund, men det blev fint väder. trots detta så känner jag mig nere & förvirrad & slutkörd i hjärnan. känns som om livet flyger förbi & jag tittar på, & jag är så rädd för att vakna upp om 5 år & känna att jag gjorde skit av mitt år som 18 år. för det är väl nu jag ska njuta, göra det jag vill, må bra, vara lycklig, vara impulsiv & känna mig både som ett barn & en vuxen, på samma gång?
det känns som om jag ser både för seriöst & för oseriöst på allting nu, skolan, jobb, körkort, semester, städning.. jag ändrar åsikt om saker & ting hela tiden, vet inte vad jag vill & tillslut drabbar det andra, eftersom jag är inte helt klar i huvudet längre, jag är inte mig själv & jag lever inte mitt liv så som jag vill hela tiden.
nu låter det som om jag är instängd & tvingad till massor, så är det inte. det känns bara som om tiden tickar & jag gör ingenting.

sockerkick

vilket tråkigt väder! man blir ju helt deppig. men både jag & adi är sugna på att bada idag, så det blir nog att åka till rosenlund idag, kul det också. ska passa på att ta en spa-stund i bastun, med hårinpackning & sånt. men endå, jag vill ha sooool :(

nu ska jag dra upp adi ur sängen så vi kommer nånvart innan klockan blir för mycket. idag åt jag loops till frukost, de är de godaste som finns! och man får en sån bra sockerkick, så jag är superpigg :)

smell ya later!

regn, igen

maten blev inte som den skulle, men god ändå. skönt att adi alltid nickar & mm:ar & säger att det är supergott, även om jag vet att det inte stämmer. det blev iallafall pasta med vitlök, ingefära, lök, bacon, köttbullar, choritzo & lite annat. blir såå mycket godare när pappa gör det, men men.

nu ska vi diska & göra snyggt, gå ut med hundarna behövs också. men det verkligen öser ner regn, vad är det för fel på vädret egentligen?!

mat-nörd?

nu ska jag iväg & vara lite vuxen igen, nu står handla på schemat. tycker det är något av det roligaste som finns om jag ska vara ärlig, laga mat & sånt tycker jag är skitkul. så idag blir det nog aminas special pasta, gotttttt!

tjockiskväll

idag har jag ingen ork till någonting känns det som.. orkar inte göra frukost ens, skumt!

som sagt, igår promenerade vi till huskvarna & hyrde film & käkade. först skulle vi gå till chicki mama men det stängde kl. 8, så det sket vi i. blev en kebabrulle istället, och så hyrde vi filmen saw 4. när vi kom hem fungerade den inte ens, skit! adis kompisar var här & de blev räddningen, de hade med sig "shoot em up". lite skum film, men endå bra. så det blev lyckat tillslut. massa godis blev det också, en riktig tjockiskväll.

nu måste jag trycka i mig lite frukost, kan ju inte sega hela dagen.

shoppingdag..

det blev en dag i shorts idag, precis som jag ville! tyvärr blev det ingen lunch med adi, men det blev en med maria & det gick lika bra det. det blev en subway & sen lite titt på stan, hittade en kjol som jag har lite planer på, kanske visar nån gång..

efter det blev det en tripp till rusta & öb, köpte lite hem till adi, sånt jag är van vid hemma men som inte finns här. typ soptunna i varje hörn, nya diskborstar & lite sånt. lite till mig med, facescrub, day creme bronze, shampoo + balsam m.m. billigt & bra, det gillar vi.

nu ska jag & adi promenera bort mot hva, äta på chicki mama, hyra film & köpa godis. sen blir det en riktig myskväll :)



trött & sne

folk verkar haft streetparty här på gården i morse, vaknade lite tidigare än vad jag trodde jag skulle. lika bra det, nu ska vi iväg & hjälpa adis pappa med något. jag åker förmodligen hem & duschar, känner mig helt äcklig i huvvet.

förresten, jag upptäckte en serie igår, pananormal state. vet inte om jag ska tro på det eller inte, men läskigt är det iallafall! det handlar om hemsökta hus, demoner & massa skit. tror ni på sånt?

idag blir det körlektion & sen en lunch med adi, gott gott. måste börja ta tag i att boka halkbana & sånt nu, just nu bara skjuter jag upp det. lite rädd kanske?




såhär trött ser jag ut nu.
men inte lika sne hoppas jag.

tio i tolv

äntligen är söndagen över, vilket betyder huuur mycket ledighet som helst. visst, det är inte som om jag jobbat häcken av mig hittils, men det är så skönt att veta att man har all tid i världen till att göra vad man vill.

jobbet idag gick bra, förutom en psykogubbe som skrek fuck fuck vad man än sa. idioot.
sitter hos adi nu, vi har slöat framför tv:n hela kvällen, sen bestämde vi oss för att laga pannkakor. som vanligt misslyckades jag, så nu får jag pannkaks-ont i magen. det enda som hjälper är godis! vilken tur, eller hur?




varför ska vädret vara så konstigt? kan det inte bara vara soligt?
och sen fortsätta vara soligt?
så man kan gå i shorts varje dag...

vanlig dag

snart är det slut på det fina vädret har jag hört. attans.

idag har jag hunnit med en fika & lite övningskörning. känns oeffektivt, men men. ska stoppa i mig en försenad middag, det behövs. ikväll vet jag inte vad som händer, sånt man får se. inte på världens bästa humör, jobbigt.

övertrött?

ja gott folk, klockan är nu 0231 & jag kom precis hem. jobbat till halv två, linda kom förbi & hjälpte till med all disk, snällt! vi blev konstigt nog klara kl. halv 2, som planerat, så jag & linda unnade oss lite mat på max för omväxlingens skull. deras cheese är faktiskt godare, tror jag. är inte trött någonstans, så jag vet inte vad jag ska göra. vågar inte duscha heller, väcker jag mamma kan hon inte somna om. så det blir väl att lägga sig i sängen med en stinkande kropp, mysigt!

imorgon blir det att glassa runt, någon som vet hur vädret blir?

vakna

inte lika kul att vakna idag som det var att vakna igår. har inte så mycket kul att se fram emot idag. men jag är ledig imorgon, och sen jobbar jag på söndag. fick fixa & trixa med linus igår, så nu är båda nöjda med arbetstiderna i helgen.

nu ska jag försöka vakna till, en kall dusch eller kaffe kanske? puss

torsdag

vilken underbar dag! åkte ut till pappa som planerat, lagade mat, glassade i solen & målade lite. vädret var perfekt! precis så det börjar steka på benen, men inte så man bränner sig. var där till 5 ungefär, åkte hem & fixade till mig, sen blev det fika med emelie & boel. lika mysigt som alltid. fast något skumt hände, boel skulle sträcka sig efter tändaren som låg på bordet, och råkade tappa den på marken. och tändarjäveln exploderar! helt sjukt, haha fan va jag garvade. sån liten fjutt-pys blev det, men endå. tänk om jag tappar väskan med en tändare i, och den exploderar i väskan. haha det hade ju varit något.
sen kom världens bästa mamma & hämtade mig, hon är så taggad på att jag ska få körkort nu så hon kommer så fort man ropar efter övningskörning. drog en vända förbi shell & köpte popcorn (med smörsmak såklart!) så nu ska jag & adi titta på nån film eller serie & glassa.
imorgon är det jobb som gäller, 16-stängning. förjävligt. men men, man måste väl? efter denna helgen är jag ledig resten av juli, sååå skönt. visst, det blir inga pengar i augusti men det orkar jag inte tänka på nu.

lite brist på bilder på senaste ser jag, får bli lite mer ego kanske?
hörs imorgon bitches, eller senare om jag har något viktigt att komma med.

puss!

fantasi & ideér

fasiken va skönt det är med sovmorgon! sov ändå för lite, bristen på sömn i måndagsnatt visar sig idag. så är det alltid, skumt.

idag blir det en dag i stugan, skönt! måla & lite sånt, roligare än att ligga still på en handduk och sola iallafall. efter det blir det kanske en date med emelie, eller något annat. när solen kommer fram kommer min fantasi fram också, tillsammans med en massa roliga ideér. så på sommaren sitter jag aldrig still, hoppas den är tillbaka nu!

nä nu ska jag dra ur adi ur duschen, sen käka lite frukost.
njut av vädret, puss.

girlylicious

pussycatdolls programmet är nog det mest patetiska jag sett i heeela mitt liv & det finns en tjej där som lipar mer än mig!

i wanna talk to my mom - böööl
god's important to me - böööl
my sisters were there - böööl
................... - bööööl

väntar in project runway, lika kul varje gång & varje säsong.

fast allt som innehåller gordon ramsey (kocken) är bäst! jag älskar ilska, haha!

too tired to blogga

gårdagen var hemsk, var på jobbet från 3-3, uschhh. massor att göra, massor att städa & tiden flög iväg. fuckade människor som inte kan organisera personal. sämst!

vaknade lite för tidigt idag, stack till stan & kollade lite. körlektion, gick super. åkte hit, till hva. sitter med adi & en huvudvärk.
ikväll blir det en filmkväll med mys, ska inte städa någonting! haha

too tired to blogga, puss!

boring

godmorgon.

ingen kul dag idag, jobba 1500-0030. no time for fun.

depp, puss hej!

RSS 2.0